71

Рев от САЩ

преди 1 година

Въййй навсякъде наште марионетки губят! Даже в Европа! Даже Африка се дедоларизира и еманципира от нас! В Саудитска Арабия и Китай не ни вдигат даже телефона!!! Въйй, световния нео либерален ред, базиран на американска хегемония си отива! Въйййй, даже в България губим влияние, въпреки че платихме 100 000 лева само за фризйор на К. Петков!! Въйй колонията Европа, отказва също да скъса връзки с Китай! Идат лоши времена..

70

анонимен до 75 Анон.

преди 1 година

Ами К.Кеворкян , Кристина Патрашкова с публикациите си бяха ясно против ПП, сигурно и те са ниско образовани, както и стотици интелектуалци подкрепящи ГЕРБ. Добре са ви обработили !

69

Анонимен

преди 1 година

Необразованите гласуват за ДПС и ГЕРБ, а останалите за другите партии.

68

Анонимен

преди 1 година

Яки фалшификации се вихрят щом ГЕРБ са първи.

67

Анонимен

преди 1 година

До 58. А, и за Копейкин също (дъртите соц носталгии и необразованите). Както и по-младите нацепени батки с по една мозъчна клетка в черепната кутия.

66

Анонимен

преди 1 година

До 48. От "вяра в ***" каква по-ясна диагноза искаш. Верно се изродиха българите.

65

Анонимен

преди 1 година

До 43. Така е, и мен. Но още пи-срамна е подкрепата за съществото Копейкин и популистките му лъжи.

64

до 61

преди 1 година

До пппп,ами ако е работил 10-15 г. в българия има право пропорционално на годините стаж,искаш и това ли да му откраднеш,по-добре обясни как българи дето цял живот не са работили,но получават пари от чужбина,защото са си продали децата,това по-справедливо ли ти се струва,щото за мен е това е най-гнусната про.сти.туция,която може да съществува

63

Анонимен номер 2

преди 1 година

Писал, че искаме Путин. Ми не го искаме, а ти заминавай при него. Даже направо за Бахмут, че там ще те прати и без това!

62

До 69

преди 1 година

Значи сте поравно

61

Анонимен

преди 1 година

Ако БСП бяха наели освен Явор Дачков,Мартин Карбовски,Владо Въргала също така Маги Халважян,Рачков и Мария Илиева щяха да спечелят 9,5%

60

До 70

преди 1 година

Значи сте поравно

59

Анонимен

преди 1 година

Туй не подкрепям никого не е правилно название на празното квадратче,а не подкрепям никоя партия е конкретното название правилно поставено на празното квадратче за запълване понеже само партии са допуснати като кандидати за явяване на парламентарни избори за гласовете народни и няма допуснати независими от партии кандидати на парламентарни избори за депутати щот такъв конкурс на кандидати не е осъществен,а защо остава неясно по Конституция ли или по нечии правила неописани в Конституцията,избори

58

Ваня

преди 1 година

Много им се искаше на ДБ-ПП да са първи с много преднина, ама не им се отвори парашута, за радост.

57

Анонимен

преди 1 година

До прецаканиДБ щяха да са под чертата ако не бяха с ПП

56

Анонимен

преди 1 година

Да ставаме президентска република и да се приключва с този цирк! Колко още пари ще се наливат в избори през 6 месеца, вече колко време държавата се управлява от служебно правителство! В едно семейство - 2-*** човека правят компромиси да се върви напред, а тези дървеноглавци не могат да се разберат 2 години. СТИГА ВЕЧЕ!

55

Пурко

преди 1 година

До ГЕРБер Ти си учебникарски пример за мазохист! Обаче си толкова т.Ъ.п, че не го разбираш. Не разбираш и колко вредиш на околните. Ти си просто една зелена ***. Генералисимус!!! Бойко е старши лейтенант от пожарната.

54

САЩ пропаганда

преди 1 година

Украинския ултранационаализъм е добър национализъм! Българския ултранационализъм е лош национализъм!! Ха ха ха!

53

пппп

преди 1 година

Абе, някой ще НИ даде информация за кои партии са гласували в Турция ?? И как турчин избягал преди 33 години от България на видима възраст 65 години взима пенсия от България и това е масово??

52

Shark

преди 1 година

До 65. До преди 20-тина години говорехте същите неща, че младите и образованите гласуват за СДС, а старите и неграмотните за БСП. По тази логика ГЕРБ е равно на БСП, и то си е точно така, т.е. всичко си идва на мястото.