35

Ефрейтор

преди 1 година

Най-после се запознах ЛИЧНО С Вальо. Много бързо си станахме ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ. Слатина не е като БАХОВИЦА. Но пък, дори и до разклона до там съм ходил пеша, с есдин приятел от ПЛЕВЕН ДЕ ГЕ ТО. зДРАВЕЙ Г-Н Стефане. В едан рлота бяхме преди много г. Жена ми ще ти плаща билетите. А пък ти, ако имаш стотинки, ще ми ги дадеш. Поздрави за шофьорите ми шафьори от Северната Българията.

34

Вальо г-н МАРКОВ

преди 1 година

ЖИТОТО. ЩЕ го смелиме. БЪЛГАРИЯ ЦЯЛА да е, ВЪПРЕКИ НЕЙНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ лидери. изобщо не се плашим от каквото и да е. БЪЛГАРИ СМЕ. ЕДНА ВЯРА ИМАМЕ. ПЕТЪР сши е СТОИМЕНОВ. А пък, аз съм си Цанов. благодарин сме МУ НА РАДКО МИТОВ. Но пък, хаимани си останахме. Нека да ни търсят кукитетам, където не сме. Звездичките им на българските политици. Ние просто не сме като тях. През следващата 2024 г. отново ще гласуваме. Происто, защото сме си ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ. А не като тези от политическите лидери.

33

ФУТБОЛ, 2023

преди 1 година

Петър си ми е ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ. А и няма как да е иначе. ТРЕНЬОР НИ БЕШЕ РАДКО. Митов си е. А пък, ние сме му много благодарни. Не за часовниците. ВОДЕНИЧАРЮ, ЩЕ ГО СМЕЛИМЕ ЖИТОТО. Петре, но пък аз си ти казвам Петьо. СТОИМЕНОВ Е. Ще им го сомелиме житото. особено на тези от ЛуКОВИТ. 13 на 0. Силни си бяхме, а и още си Я МОЖЕМ ИГРАТА. Тази простата, известна като футбол. Избори след избори, а пък ние сме си обикновени приятели. БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ ДА Я ЗНАЕ. А ПЪК НИЕ СИ Я ЗНАЕМ. НАШАТА СИ РОДНАТА.

32

Сеулянин

преди 1 година

ЩЕ ИМ Я ЗАПЕЯ ЕДНАТА ПЕСЕН. Мила вратице. Ти си ми си приятелка. Особено тази към ГОРИТЕ, БАХОВСКИТЕ. А И ДРУГИТЕ ЩЕ ИМ ГИ ЗАПЕЯ. Песните. Те са ми от приятелите, с които съм израстнал. Безплатно ЩЕ ИМ ГИ. На събора през последната седмица на АВГУСТ 2023-та. Те си ме знаят, че не съм завършил консерваторията, нито пък духовната семинария. ВАСИЛКАТА МИ Е ЛЮБИМАТА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ. Народните.

31

Анонимен

преди 1 година

До Неуспял да гласува - пълнозърнестия е скъп, ти не можеш да си го позволиш, и е от чиста 100% пшеница, без да се отстранява обвивката на зърното. Повечето българи никога не са опитвали пънозърнест хляб, а и няма от къде да купят, в България почти не се продава. Ти ще ядеш евтин бял с обеднен уран, няма значение дали е с насекоми или без.

30

Стоко

преди 1 година

Разбирам, че да се гласува за СИК-аджиите, Да-Лгбд, Копейката или Баба Корни си има някакво обяснение, но да го направите за сърдития чалгар с анцуга, който ти се кара нон-стоп от дивана, това вече не го разбирам. Може би е някаква извратена форма на хумор или пълен вътречерепен вакуум.

29

Неуспял да гласува

преди 1 година

В пълнозърнестия хляб слагат ли вече буболечки? Че купих два докато се връщам от нощна.

28

ввв

преди 1 година

браво селяци, гласувайте за боко и се чудете що сте бедни. В София ПП имат 44%, после да не се обиждате на провинция

27

Анонимен

преди 1 година

Дясна партия са Герб в краденето и плячкосването само! Точно толкова са десни, колкото са и евроатлантици!

26

Анонимен

преди 1 година

Тиквите и клоуните ще ви закрият, както Зеленски закри Украйна! На оръжие! Вземете държавата от лапите им! Долу клоуните и тиквите и шоуто на Слави!

25

Червен фенер-кенеф

преди 1 година

В Червена ЛъжеБългария супергероят на БКП а и на СССР е Муамар Кадафи политика у нас за последните 25 години с най-голяма подкрепа и доверие за разлика от петте медицински сестри и З..Георгиев дето според мнозинството от Червена ужбългария били виновни.....................Муамар,Кадафи е Червен,вожд,кумир,мачо,садодминатор,мъжкар,псува ,обижда и унижава запада то ест е Слави Трифонов та нормално нямате бъдеще и още по лошо ще стават за червените у нас

24

Един Българин пита

преди 1 година

Кирчо /Кирил Петков/ е доказан лъжец! Тогава, какви са тези, които гласуват за него и подобните му?

23

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

РОБИТЕ НА САЩ И ЕС ОТНОВО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЕЗИ О.П.Г. ДЕТО ГИ КЛАТЯТ ВЕЧЕ 32Г.

22

До 27

преди 1 година

Абе и при Боко нещага не бяха свестни, киро не е цвете ама нямаше късмет с войната и инфлация,

21

До 18

преди 1 година

Главчо аз имах малък бизнес който вървеше добре преди да дойде просто киро и да изпразни джобовете на хората! Ти бягай в Канада, като не можеш да измислиш нищо освен да се продаваш като работник!

20

Анонимен

преди 1 година

Щом е така никой да не се оплаква моля.. хем ревете хем избирате същите..

19

Анонимен

преди 1 година

План за възстановяване на РБ: драстично намяляване на субсидиите за партиите, намаляване на броя на депутатите на не повече от 60, съдебна реформа и сме готови! То било сложно. Който не иска, е сложно! Ще ни ядосат вече тия кел***еши!

18

Анонимен

преди 1 година

Избирате Герб.Ще видите увеличение на пенсии и заплати през крив макарон.Всичко ще отиде към спътниковите фирми на Герб.То и те са тяхните избиратели.Народът ще *** мухите .С допотопна корупция в България далече се стига.

17

Анонимен

преди 1 година

Възраждане си станаха трета политическа сила.Това беше и основната им цел и те я постигнаха.Започнаха от няколко процента, а днес са със стотици хиляди гласували за тях.По принцип това е правилния път и те вървят по него.Не съм гласувал за тях до сега, но почвам сериозно да се замислям дали да го направя.

16

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ЦИК да си обработват протокилите, а не като тези от БНБ да смямат парите на хорота и домакинствата като солствепни активи. ТЕ СА ПРОСТО ПАСИВИ НА БАНКИТЕ. Ще трябва да изплащат лихви за пасивите си. Не съм от тях, но ги разбирам активите и пасивете, доста по-добре от тези в БНБ-та. ВОДЕНИЧАРЮ. щЕ ГО СОМЕЛИМЕ ЖИТЦЕТО.