127

НароденСъдЗаШайката

преди 1 година

Шпионите от Козяк много пари са инвестирали за победата на техните лакеи,но не стана.Отиваме на нови парламентарни избори.Патриотът Костадинов от "Възраждане" ясно заяви,че няма да прави правителство с продажници и англо-краварски слуги и продажници.Ако "Възраждане" спечели следващите избори,вероятно козяците с спретнат майдан,подобен на Киевские - със стрелба и със жертви.Дано не позная.ог да пази България от заокеанските говедари !

126

Сата НАТО

преди 1 година

Нищо не зависи от Възраждане. Възраждане е просто един утайник на простотия - предоставен услужливо от московитите, за да събира отчаяните про стаци в "ударньй кулак"... Всеки високомерен кресльо, поклонник на грубата сила, респективно на Кадиров и Путин, се смята за длъжен да рекламира Копейкин. В крайна сметка десет-два-тринаесе процента крайни подръжници може да събере всяка идея, колкото и отка чена да е.

125

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-ДПС-СДС-ДБ-ИТН - Петорката на Сатаната

124

Ъ

преди 1 година

Държавата на изборите и служебните кабинети. ПростоПодмяната ще се срине, не може да се върви против България!

123

Инж. Пипитков

преди 1 година

При още едни избори ще има 20% активност и Възраждане ще са номер едно вече и закривай...

122

Анонимен

преди 1 година

Не виждам изход от тази ситуациа, не разбирам и какво зависи от Възраждане, дори и да вземат първо място на следващите избори, пак ще има поне още 4-ри партии, които няма да им окажат подкрепа, както и в момента не си оказват подкрепа

121

Неисторик

преди 1 година

Герб "победи" опонентите но не успя да "победи/подчини" народа си.Ако ПП и ДСБ се явяваха поотделно "победата" щеше да е още по-изразително очертана?

120

Анонимен

преди 1 година

Тоя може да говори много дълго, без да каже нищо.

119

Обективен

преди 1 година

А,аз до лятото не чакам. Щом мине Великден,сядам пред изборната секция ред да си пазя.

118

Анонимен

преди 1 година

Ще има разбира се, Баце не иска правителство, не иска съдебна реформа, иска прошка, търси индулгенция и споразумение за него и за "сараите". Той иска: който крал, крал, Вие забравете миналото, аз Ви прощавам за ареста.

117

+++

преди 1 година

Хайде стига вече.Народа си каза думата.Длъжни са да работят заедно.Какво означава че не искам да работя с този или онзи.Ние как работим,нима сме влюбени в колегите си.Като се кандидатират се бият в гърдите,че ще работят за благото на хората,то не бяха обещания то не бяха чудеса,еми работете,кой ви спира.Защо ви е мнозинство,нали всички работите за обща кауза или не.Мнозинство ви трябва когато крадете,то да ви покрие следите, защото мнозинството е колективен орган и няма от кого да се търси вина.

116

Падаря

преди 1 година

Защо не сляхте тези избори с местните избори защо пак 200 млиона ще даваме за редовни местни избори на есен или това стана бизнес вече..

115

Анонимен

преди 1 година

Завело управлението от Възраждане?! Тоя наред ли е с главата?

114

умен,добър и красив.

преди 1 година

Избори докато Възраждане не спечелят 51% от Кремъл така казали...На 10 тия път ще гласуват само 15% от които 60% ще са Възраждане...После референдум за разделяне на Приморская мала русия със столица Варна и сръбская Шопия със столица София...

113

Юмрука ни влезна в .

преди 1 година

Ако умните се дърпат да се направи широка коалиция !Вече над милярд официално ни струва само изборите ,а около 20 милярда сме назад от пропуснати ползи заради 100 умни и хубави протестари дето яли шамари зад колоните преди 2-3 год. вижте франция има убити и трайно осъкатени протестиращи...

112

Анонимен

преди 1 година

Управлението вече зависи от "Възраждане", изказа мнението си Симеонов. ........... тоя се усети, че любимите му парапетаджии тръгнаха по пътя на НДСВ към канализацията и започна да се мазни на Вгъзpaждане :)

111

Анонимен

преди 1 година

Ако БСП бяха наели освен Явор Дачков,Мартин Карбовски,Владо Варгала също Маги Халважиян,Рачков и Мария Илиева щяха да спечелят 9.5%

110

Анонимен

преди 1 година

Повече кракът ми не стъпва на избори ! Дотук беше ! Гласът ми вече струва 100 000 евро!

109

Анонимен

преди 1 година

Прав е!

108

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.93 мисля, че като начало КС трябва да отсъди: 1. Депутатите да не получават заплати до формирана на новия кабинет, 2.Не повече от два предсрочни избори годишно.Сетне една година служебен кабинет с всички права на редовен. Цар Борис III след 19 май 1934 г. е управлявал без политически партии и това е бил периодът на най-добър икономически растеж на държавата.