35

Каубой

преди 1 година

Посейдон е продължението на късия на Жожето

34

еми

преди 1 година

До ЖжээфТе не се страхуват - Както лудият не го е страх- защото е луд- така и тая *** Англосаксонска не ги е страх.Те ще бъдат първите "''' щастливци" да отидат дънато на океана .

33

Гошо

преди 1 година

До ТошоАми те щатите гледам, инвестира в образование и дружба ... опс, 145 милиарда долара военна техника.Само дето ще ги плащаме ние със следващата световна криза, а дъщерите ни ще имат по 1 яйчник от обеднения уран.

32

Тошо

преди 1 година

А казаха, че ядреното оръжие няма бъдеще, а правят девизия ....!?Странно поведение, раздвоение, некомпетентност или ...нещо друго има тук!? А колко по-добре би било да се инвестира в образование и дружба между народите на СССР и ЕС, а не обратното, т.е. във въоръжение или неграмотност и разделение между хората и страните, въобще се стремят да командват с камшик, защо...може би се чувстват слаби и това е форма да сила, но не е....!

31

....

преди 1 година

Планира се, ще направим.....Те планираха тая година да изстрелват безпилотна мисия към Луната, ама май ще я препланират за някоя друга година...

30

Ха ха

преди 1 година

Абе, я яхнете този Посейдон и ...към Русия.

29

Анонимен

преди 1 година

И за това се иска акъл безмозъчни тролчета !

28

Жжээф

преди 1 година

Хаха, да треперят краварите.

27

Краварофилчетата,

преди 1 година

Съдейки по написаното от вас - няма място за притеснение. или пушенето ще ги унищожи или сте виждали такива подводници или са безаналогови реликви... И ТОГАВА ЗАЩО дигате толко пара? Треперат ли ви мартинките и нагите за кураж? :):):)

26

Анонимен

преди 1 година

Съветски подводници ковчези, виждали сме ги.

25

Анонимен

преди 1 година

Хората на Марс ще ходят, изследват далечни галактики, развиват науката, строят модерни сгради, високоскоростни влакове, коли, и всякаква техника която да прави живота по лесен, а тия нещастници един тостер не са направили за цялата си история. Само някакви безаналогови оръжия за масови убийства са им в главите. Единствените по-големи нещастници са местните рубладжии.

24

Анонимен

преди 1 година

Ти какво очакваш да се случи дотогава. Да дойде супермен и да изнесе подводниците в космоса.

23

Сата НАТО

преди 1 година

До декември 2024 има цяла вечност.

22

Анонимен

преди 1 година

Не гледайте дизел-електричката тип "Варшавянка" на снимката. Тя няма нищо общо с 200-метровия "Белгород", носител на подводни дронове "Посейдон".

21

славянин

преди 1 година

Няколко ''Посейдона'' към крайбрежията и няколко ''Сармата'' в гърлото на Йелоустоун и империята на хиперзлото отива в небитието! Амин!

20

Бай Сандо

преди 1 година

Имат си подводници, имат си и "Посейдон" - и. Какво да им пречи?

19

Пян_Гъ

преди 1 година

Празните приказки на пазара. За да сте добре - изтрийте си маОумните постове за разни джуджета/ватенки и учете руски. Ще ви трябва след 2-3 г. Да не кажете после "Оуу, *** ние не знаехме, що не казахте?

18

Приматите да не

преди 1 година

пушат.

17

ватниците опят

преди 1 година

ще се избият сами.....вижте курск.

16

Анонимен

преди 1 година

През 2018 г. руският президент Владимир Путин разказа за Посейдон, като твърдеше, че това е съвсем нов вид стратегическо ядрено оръжие, задвижващо се от собствен ядрен източник на енергия. Тогава Президентът Путин допълни, че подводният дрон има неограничен обсег и може да функционира на изключителни дълбочини до 6000 метра със скорост 200 км/ч., но вие не вярвахте. Дронът Посейдон не се изстрелва от подводница, а се транспортира и се полага на океанското дъно в определена точка.