16

Браво

преди 1 година

ГЕРБ е най добре за България.

15

Хасан

преди 1 година

*** са гласували за възраждане. Партия вредна за демокрацията и развитието на България.

14

Лора

преди 1 година

Сега осъзнавам колко е зле българския народ.Гласува "прекрасно" за бъдещето на децата и внуците си.Абсолютно важи в сила поговорката"*** народ - слаба държава"Стойте без пари, ходете за бързи кредити, оплаквайте се един на друг и чакайте аванса и заплатата от ден за ден, защото ще стане още по-зле. Крадците, навързани като свински черва да управляват и да са първи.

13

Мехмедали

преди 1 година

До Някой 6 - Спрете с тези глупости! От 1878 г. насам много хора дрънкаха, че турците щели да ни нападнат! 145 години минаха и никаква опасност от Турция за България не е дошла и няма да дойде, защото Турция и България са комшии!!! На всичко отгоре Турция и България са членове на НАТО!!! НАТО ни пази!!! Докато сме в НАТО, никой няма да ни пипне! Излезем ли от НАТО - нищо хубаво не ни чака!

12

Иван

преди 1 година

ДПС първа партия

11

Страх от Бога

преди 1 година

е начало на мъдростта. Притчи 1:7 Но да служиш на Господа, Твоя Бог и Той ще благославя хляба ти и водата ти; и Аз ще отмахвам всяка болест из между ви. Изход 23:25Но ако забравиш Господа, твоя Бог, и отидеш след други богове, служиш им и им се поклониш, заявявам ви днес че съвсем ще бъдете изтребени. Второзаконие 8:19

10

ВЪЗРАЖДАНЕ 17,5%

преди 1 година

При 1% обработени протоколи в ЦИК ,Възраждане бяха с 11.3% . При 5.79% - 12.81%. При 10.31% обработени продоколи имахме 13.41% . В момента сме на 17,69% и резултата ни е 14,17% . След кратка но не елементарна сметка достигнах до извода ,че при 100% обработени протоколи крайния резултат за Възраждане ще е 17,5% .

9

7до10часаназад

преди 1 година

Отвъд Атлантика изборните секции са отворени. Най-важният проблем си остава. Кога тези, за които има достатъчно материал да са подсъдими, ще станат подсъдими?

8

Анонимен

преди 1 година

Наркоманите от ППДБ ще направят коалиция на войната с ГЕРБ. Гордост за евроатлантическите либерасти.

7

Какво

преди 1 година

Сте се разписка ли бе ***. 10 на процентова извадка. Първи са предали селата около Кърджали и Разград. Отделен е въпроса, че ДПС заслужава да управлява. В пъти по-дипломатични и в час са и по световните и по вътрешните проблеми. Сега не гласувах, но другия път, ако няма правителство директно за ДПС. Само те са показали, че ни вадят от кризи и правят компромиси. Хич не ми пука, колко щял да спечели Доган или Пеевски. Важното е, че народа ще спечели.

6

Анонимен

преди 1 година

Гласо подавателите на възраждане да са спокойни че ДПС е руска партия част от малцинствата за тях гласуваха .

5

Някой

преди 1 година

Николай Марков го каза много пъти.Заплахата не е от изток или от запад заплахата за България идва от Турция

4

681

преди 1 година

В такъв случай България ще има стабилно правителство с план за развитие на страната начело с ДПС. Поздравления ДПС.

3

Анонимен

преди 1 година

Отново под турско робство. Срам за българина!

2

Хабибито

преди 1 година

Ай сиктир бе ,халал да ви е...

1

Антон

преди 1 година

Машала хахах