73

Анонимен

преди 1 година

Според мене е крайно време да забранят на българите в България да гласуват. Понеже сме суверена колония на САЩ най-добре ще бъде Белия дом да си назначава служителите съвсем открито - хем демократично, хем икономично! Нека си има партии- без тях неможе. Ама българите в Бг са слаб материал, на който не може да се разчита!

72

Дидо

преди 1 година

В този сайт от известно време ни натрапват ,да си купиме срутени ,мухлясали,кирпичени къщи. Е до там я докарахте България,куража вече е счупен ,а корена е смачкан,Путин да отваря шампанското.Изоставени краища в Европа няма,там всичко се цени Такъв башибозук има само в задунайска..... следват сълзи... много сълзи!!!

71

Анонимен

преди 1 година

Историята на партията на Костя повтаря историята на фашистките движения в Европа. Първо популизъм - после останалите ексцесии. Излиза, че 15% от българите са добри прикрити фашисти. Смешката е, че фашистът Путин заяви, че се борел с фашизма. Ей, объркан свят!

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 148 .... и военните пенсионери.

69

Анонимен

преди 1 година

Копейкин Фашиста-Рашиста, ще му увяхне ченето. Ако някога стане първи, тук ще има революция от всички останали. Той не би се спрял от кървави саморазправи. Загтова го подкрепят комплексарите и неграмотните.

68

Анонимен

преди 1 година

Искам да сме като Словакия: развита кротка държава с преобладаващи земеделие и туризъм.

67

Анонимен

преди 1 година

"Не подкрепям никого" скоро ще стане първа сила в България, поради неадекватната алтернатива.

66

Анонимен

преди 1 година

До Историята Гадост! Айдеее, пак диктатура ли?

65

Историята

преди 1 година

Историята се повтаря. Единственият, който печели 100 процента е Президента. нека външните преброителни генции да престанат с алабализмите на тъпизмите. Честито на Президента. Нека кучетата се борят за кокъла.

64

Червен Виц

преди 1 година

Червеният разузнавач хомосексуалист на БКП е Тодор Христов Живков дето червен просветен знаещ другар подхвърлил:"дирника да му измиеш водата да му изпиеш"..............СПИН го пуснали за едноличен атентат срещу Тодор Христов Живков(правешки хумор)

63

Избирателна активнос

преди 1 година

Галъп казва,че е 39 процента,а преди 6 месеца бе 39.4, значи сега ПО-МАЛКО са отишли до урните,въпреки връщането на хартиени бюлетини!?! И какво става ако двете коалиции имат по 72 депутати?? Радев НА КОГО ВРЪЧВА ПЪРВИЯ МАНДАТ ? Ха сега де?

62

Простичко е

преди 1 година

Николай Хайтов искал да избие всички членове на БКП?........Червени умници!......Началото на Възродителния процес 1985 е и началото на рускомонархическия геноцид на БКП над Николай Хайтов..........През периода от 1985 до 10.11.1989 повече от очевидно Николай Хайтов е бил преследван с цел саморазправа от Руския ЦАРИЗЪМ на фенът на "Славия Руски паметник"София Тодор Христов Живков и Петър Велики Величков

61

До .....

преди 1 година

И защо да не гласуваме "не подкрепям никого", ти като отиде да ги подкрепиш, и си изхабил 1мм от подметките, да не е да си получил полюция-раносабахлем, миндилвмирисан?!

60

....

преди 1 година

Тези 4% които са гласували ,,за никого",по-добре да не бяха ходили да си хабят и времето и подметките!Как може да има толкова как да кажа, елементарни хорица!Отишъл си там до урната ,ами гласувай бе ,,ахмак",нямам думи просто.Виждаш в какво време живееш,преценяваш кой какво е надробил по време на управлението си и гласуваш,много сложно.Изхабил си време,търкал си подметки,мастило и ненужен трафик на машинното гласуване!

59

Анонимен

преди 1 година

Нов бардак с дъртите *** Бойко,Трифонов,Доган,Радев,Корнелия....самоубивате се

58

Свободен

преди 1 година

Овцата си иска месаря!

57

Анонимен

преди 1 година

Имам идея! Нека повиквателни за източния фронт да получават първо избирателите на ППДБ и ГЕРБ.

56

Долу Нато

преди 1 година

Независима и МИРНА Европа!!

55

Соросоиди

преди 1 година

Мнозинството печели! Нали това е демокрация! Нали сте демократи? Защо не можете да го приемете??

54

АНГЕЛ

преди 1 година

Наруших си почивката и пропътувах 400 км в двете посоки за да гласувам за Възраждане след което се върнах . Примера който дадох зарази много от моите познати които в момента не са по родните си места да направят същото в подкрепа за Възраждане.Следя сайта на цик не се съмнявам ,че крайния ни резултат ще е около 16%.Много повече от това което ни даваха!