18

Анонимен

преди 1 година

Българинът вади нож само на прасе за Коледа и пистолет на свадба! / В.Левски/

17

Светозар

преди 1 година

Баба Нешка отдавна е българомразка и русофилка.

16

до Уважаема Нешка

преди 1 година

Българинът работеше през комунизма и спря веднага след идването на демокрацията. Мога да те оборвам с факти за заетостта докато свят светува. Колкото и да не те кефи даден режим, разпространяването на глупости не ти помага за "каузата".

15

дообрее

преди 1 година

младите плюят по хора които никога няма да достигнат като постижения, защото държавата ни сега е блато. Когато Нешка беше треньор на националния отбор по художествена гимнастика, имаше само два отбора в света. На България и СССР. Така беше и по вдигане на тежести. А ЦСКА побеждаваше Ливърпул, националния по футбол Франция с Мишел Платини. Младите вярват, че преди тях не са живели хора. Не само, че живяха, но имаха държава с която се гордееха.

14

я пак

преди 1 година

Планова икономика има в корпорациите.

13

Уважаема Нешка

преди 1 година

След 45 години комунизъм на българина му беше отнето желанието да работи и създава, защото плановата държавна икономика не създаваше конкуренти! Този строй, през който ти беше толерирана с парите на инженери, лекари, учители! И докато те работеха за по 250 лв, ти беше щедро обсипвана с подаръци, че и член на БКП беше! Замълчи моля те и уважавай възрожденците! Разкажи за подаръците на бай Тошо по добре!

12

Анонимен

преди 1 година

Българинът си е *** и винаги си остава такъв

11

СМЕШКА

преди 1 година

СМЕШКА пак...

10

Анонимен

преди 1 година

Атлетът Стефка Костадинова е 200 пъти по-добра спортистка от Нешка Робева! И 10000 пъти по-известна в Света и Европа.

9

До 7

преди 1 година

Аз пък не мога да ти сложа минус. Странна работа.

8

Анонимен

преди 1 година

Нешка има грешка- коя си ти бе бабо комунистическа, че да принизяваш българите до една ракия? Нещо много си се взела на сериозно!

7

Руси

преди 1 година

Защо ми триете коментарите ? Защото казвам истината ли? Не слушайте тази пияна жена Нешка! Винаги подведена ,а все агитира ! Проста жена !

6

Анонимен

преди 1 година

На номер 1 странно колко плюса има,а не може минус да му се сложи?!Цъкам,цъкам и нищо не става!Манипулатури!Тези,които са я коментирали на малкия пръст не могат да й стъпят!А относно бунтовете...избягваме ги,за да не станем като Сирия и сащисаните сатанисти после да ни продават оръжия.Демокрация е уж и все някак ще се оправим.

5

Анонимен

преди 1 година

Нешке, добре, че ти беше Партията и Правешкият цървввуллл, та видя кариера и свят, иначе ся щеше да си обикновена бабка с 300 лева пенсия.

4

ПРОЧЕТЕТЕ

преди 1 година

Родът на Нешка си е малко фурнаджийска лопата. Нейният баща по Царско време, преди 44-та година е бил заможен учител, след като идват БКП на власт, го притискат в ъгъла и става псевдокомунист, урежда на Нешка кариерата, БКП я праща да специализира гимнастика в СССР, става номер 1.

3

Анонимен

преди 1 година

Нешка е световноизвестна спортистка!

2

Анонимен

преди 1 година

Тя го казва културно, аз ще ви го кажа директно - вие сте неудачници, винаги сте били и винаги ще бъдете

1

нешке

преди 1 година

с тат0вата щерка намерихме ли си акъла в царичината дупка.....