45

до 48

преди 1 година

Ти сериозно ли? Какъв Видовден бе мой? Фандъкова че е смотана е ясно на всички вече. Но ако педaлчeто Борис Бонев стане кмет на София, тоя град трябва да го закрият!

44

Иде видов ден

преди 1 година

Като спечелят изборите в София за кмет, ще отсекат пипалата на мафията и ГЕРБ ще приключи. Дотогава още имат мангизки. Разровили са половината град по схемите за магистралите и дълбаят ли, дълбаят. Търсят дипломите на калинките, които назначиха на всички стратегически позиции, но и това няма да им помогне. Даскалицата по руски си отива.

43

....

преди 1 година

Точно и аз искам това да кажа, че машинния вот е най-манипулиран,защо ли ще питат някои.Ами защото софтуерно едно ,,хакерче" може да направи чудеса,както в телефона ти като се прецака паметта му и бъгне му изчезват любимите ти снимки...освен ако нямат копие в облака!Докато на хартия, гласа ти някъде го има, не е виртуални нули и единици!Да машинното е по-лесно преброяването и по-бързо,но най-лесно се манипулира,освен ако няма софтуерни защити,да не говорим за бъговете на самите машини!

42

до 47

преди 1 година

За Киро Измамника говориш нали? :)

41

Европееца

преди 1 година

Най невежи и неграмотни са избирателите гласували за ментето Възраждане, БСП,ДС. Щом успява с елементарните си лъжи и голи обещания Костадин Костадинов Рубльов да ги накара да гласуват за него, ясно е какво е нивото им. По броя избиратели гласували за Костадин Копейкин и К. Нинова се познава ниското и примитивно ниво на тези избиратели. Костадинов отдавна е разбрал наличието на полезните *** и се възползва от тях. Той знае, че ги лъже, но те горките не знаят и си вярват.

40

Цезар

преди 1 година

Машинния вот беше една измама и манипулиран вот. Трябва да се подобри работата и компетността на СИК комисиите. Всички участници в изборния процес получават прилично заплащане за изборния ден. Стига сте мърморили. Машинния вот е доказано мързелив и манипулируем. Стига с тези комунистически номера и внушения.

39

Абе това

преди 1 година

Да се подведеш веднъж по някого е човешко, но да видиш, че за нула време прави рекорден брой зулуми, и да продължаваш да му вярваш, е празноглавие !

38

Vans

преди 1 година

Герб печели в малките градове, защото масово машините бяха развалени там и си правят яко схеми при броенето. Затова искаха да върнат бюлетините

37

Бай Ганьо

преди 1 година

Искрено се надява ппдблгбт да спечелят изборите в София. Искрено стискам палци. Ще ми се да видя и чуя столичани след 2 или 3 години какви ще ги бръщолевят.

36

Анонимен

преди 1 година

Купени телевизии, коалиция с ДБ, цял ден агитация и накрая пак ядете боя предатели небългари от ППДБ.

35

Анонимен

преди 1 година

Омраза, изкопани ровове, незаконни арести, корупционни сделки за милиарди с руски посредници, лъжи, парапети...какви хора гласуват за семейната порно партия ПП?

34

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ и ДПС превърнаха селата и малките градове във феодални владения и пак ги избирате. Бавноразвиващи ли сте?

33

До 38

преди 1 година

Последните 3 параграфа говорят за обратното? ( ;

32

Анонимен

преди 1 година

Кире, *** си с добро :)

31

Анонимен

преди 1 година

Ми то БГceлендypo масово се премести в Софията и затова ПеПейците печелят ТАМ!

30

Анонимен

преди 1 година

Простовато позьорче си Кире,Кире!!

29

НА Мадуро Машините

преди 1 година

Нормално тя проостоотиятаа ходи по градовере, на село такива дребни тарикати не минават.

28

До 22

преди 1 година

Не само от малките места бягат. Пълно е с родители на емигрирали млади софиянци, които си идват два пъти годишно. Кой нормален ще виси в този коптор София като на Запад му предлагат 3 пъти по-висока заплата, качествено здравопазване, образование и градска среда, която не прилича на Афганистан.

27

ротен

преди 1 година

Ленчето ще бъде ли близо до Киро Победителя.Ще има пак боцкане.

26

Със сигурност

преди 1 година

До Със сигурност: не си ти човекът, който да даваш акъл на милиони българи! Свиквайте с демокрацията, уважаеми комсомолци!