17

Бай Дрън

преди 1 година

Ще ревете вие за Марин...поне е мъжко момиче, не мека китка като Макарон.когато някой си избере неолибералната съдба, никой не му е виновен, че му го вкарват на задна прашка. Нас ни чака същото с наште омекнали китки. Хубаво каза козела-Асене, напускай ПП.

16

Бай Дрън

преди 1 година

Не че нещо, ама нашите вдигнаха цените двойно, без да им вдигат цената на тока 5 пъти като при французите. Представям си какъв хаус неземен ще настане, когато държавата освободи цената на тока. А французите да се сърдят на себе си, че имат управници с меки китки.

15

Анонимен

преди 1 година

Най-смешното е, че трябва да благодарят на всичките арабухи в страната им, че ще забавят поне малко превземането на пазара от продукти от насекоми. Може и да не е свинско, но арабите поне ядат месо и надали толкова лесно ще си сменят хранителния режим като мухльoтo западноевропеец, който чинно изпълнява всички пpостoтuu, спуснати от правителствата.

14

Клаус Шваб

преди 1 година

Печени скакалци ще ядете - вкусни и хрупкави, докато аз заради вас се мъча с телешки стек Кобе и черен хайвер!

13

Де Гол Ибн Саалдин

преди 1 година

Френските кафененца също са на изчезване за сметка на това арабските наргиле барове, дюнерджииниците и магазините за Халал месо са на печалба и се увеличават с всеки изминал ден.Ами нормално е . Всеки десети във Франция вече е арабин или афро а те нито го поглеждат тоя френски хляб , нито пък обичат да ходят във френски кафенета . След 5-6 години всеки седми ще е дошъл като мигрант във Франция... След 10-15г. ВСЕКИ ТРЕТИ ще е с афро родители ... След 20г. францизи ще има само на снимки в МУЗЕЯ.

12

Хаха

преди 1 година

До бг пекар С тия номера точно във Франция няма нищо да продадеш. Но пък може да те набият.

11

Анонимен

преди 1 година

уж Русия щеше да фалира,то американските банки и дребния бизнес в ЕС умря.нищо не разбирам.

10

Анонимен

преди 1 година

Ами да си търсят като си нямат работа ,една е мислеха тя взе че друга стана,ще разрушим Русия и ще живеем вечно добре ама май друго стана самите те ще се унищожат .

9

Анонимен

преди 1 година

Еми дългосрочните договори, които са в основата на икономиката, бяха заменени от желанието всичко да е като в казино. Сега може да очакваме цените да се сменят като на борсата. Сутринта 5евро, на обяд 6евро,след обяд 4евро и вечерта 5,5евро например. Смешно та чак трагично,но пред интереса няма пречки.А всички в Европа плащат тази глупост.

8

Анонимен

преди 1 година

Никога не съм си представял, че ще доживея времена, в които толкова откровено глyпaви хора ще взимат решенията и ще управляват!

7

на колене

преди 1 година

пред Путин -това е единственото решение .... западни ИДИОТТТИ !!!!!

6

патрик

преди 1 година

Една от емблемите на Франция е хляба Наред с виното и сиренето (фромажа) Не може да се посегне на нещо свещенно за Франция

5

Анонимен

преди 1 година

До 6 - Гал Фонз сър.90

4

Анонимен

преди 1 година

Бъдещето е в домашните пекарни. Купувам си брашно на левче килото и имам ям пресен хляб без свойства на гума. Взех си я за под 150лв, едно кило хляб ми идва на около 1.50, а по магазините е по около 2.50 килото. На всеки 150 дни си избивам пекарната, а я имам вече четири години, което значи, че съм спестил около 1500лв.

3

Анонимен

преди 1 година

Като няма пари за кроасани,че ми ручат Янко.

2

Анонимен

преди 1 година

Ще ядете пасти, не хляб.

1

бг пекар

преди 1 година

Вземете на работа български пекари и те ще ви открехнат, как стават магиите. Дигаш цените, но за сметка намаляваш продуктите, или сменяш с имитиращи продукти. Намаляваш и продуктите и грамажа задължително. В БГ така си вдигат дохода пекарни и фабрики за шоколадови, млечни и тестени изделия. Всички докараха доходи 6 пъти по големи от ,,нормалните" времена преди ковида и войната.