35

Про евро

преди 11 месеца

Поляците имат топки за разлика от други. Не се крият под масата с белия байряк за неутралитет.

34

...

преди 11 месеца

Имате много да завиждате на поляците, които са с поне две десетилетия пред България.

33

Глупости

преди 1 година

Полша е на границатана колапса ! Официални данни за Полша не са излизали от 2020, щото са ужасяющи ! Полша има по-голям дълг от Гърция, безработицата е смъртоносна, магазините са празни и на всичкото отгоре хрантутят около 5000 укропа

32

Анонимен

преди 1 година

настигала испания, италия и великобритания... това са три коренно различни стандарта на живот! италианците лятото ходят в испания, защото се плаща повече. а всички ходят във великобритания, защото се плаща най-добре. нищо не се разбира от такова заключение!

31

BatSot456

преди 1 година

Да тръгваме за Полша!

30

Анонимен

преди 1 година

Полша ще ги настигне ЕС, а ЕС ще настигне Бг. :))

29

А полските фермери

преди 1 година

са на друго мнение. Защо ли?

28

BGV4

преди 1 година

Бъдещето на Европа е във Вишеградската Четворка - Полша, Чехия, Словакия и Унгария. А Западна Европа (както и съжаление нашата ислямо-комунистическа кочинка Булхаристан) ще се превърне в афро-арабско гето и военна зона от която местните ще бягат именно в посочените по-горе страни

27

Кап. Клос

преди 1 година

да не бързат, щото може да ги върнат пак в началото

26

Анонимен

преди 1 година

Чрез Полша САЩ искат да управляват Европа. Полша е чиста етнически държава, което означава, че не може лесно да бъде разбита отвътре. Мразят Русия, мразят и Германия, а това вече е предпоставка Америка да те напълни с пари. Преди около 2 г. беше призната и за развита икономика. Целта е да стане център на проекта "Три морета" и чрез него САЩ да контролират Германия, а от там и Европа.

25

Испанеца

преди 1 година

До Иво 2800 евро чисти ??? В Полша . И храната е двойно по евтина . ??? Да не си объркал нещо лекарствата .

24

Пепи

преди 1 година

До АнонименНе 70 процента а 700 процента от поляците работят в Германия . Направо внасят поляци че няма хора по улиците . Вярваш ли си ?? Тия лафове за полския водопроводчик са вече минало . Поляците масово си бачкат в Полша .

23

Анонимен

преди 1 година

Изключително пppоста нация - по зле са от нас - българите.

22

Пена

преди 1 година

Полша не е България и там няма ГЕРБ и ДПС да окрадат всичко и да фалшифицират изборите. Всички ще емигрират скоро на запад.

21

Анонимен

преди 1 година

Народът си иска пожарникаря Бойко и съответно ще сме последни по всичко още дълго време.

20

Анонимен

преди 1 година

До 25 АнонименСтичат се само оръжия и ще ги използват за пушечно месо .

19

Анонимен

преди 1 година

Това показвали проучвания ! А тези проучвания защо не казват , че над 70 процента от поляците работят в Германия ?

18

Анонимен

преди 1 година

Това не е възможно, та те дори не са с Русия?

17

Анонимен

преди 1 година

Полша е най-сигурния съюзник на САЩ в Европа. Не само ще настигне западните държави, но след 50 години може и да ги надмине. Все повече американски инвестиции се пренасочват на там. Ще я превърнат в новата Южна Корея. Дано само нас не ни превърнат в новата Северна Корея с всички руски *** наоколо.

16

Анонимен

преди 1 година

Истина е, имам приятелка в Полша (аутист) осиновена от поляк и италианка, които са й осигурили всичко буквално на тепсия- от битови условия до образование по пр. Еразъм и работа в офис, където само праща по някой мейл, а сега работи от къщи...И пак недоволства и искала да ходи в UK, в Полша я ощетявали откъм права....Чета мейлите й и плача, за мен Полша е рай на фона на трагедията тук!! :(