48

Крайно време е

преди 1 година

Кокорчо да се кокори зад решетките!

47

Анонимен

преди 1 година

Асене,махайте се,че да тръгнем напред!!!! Бяхме тръгнали в много правилна посока,бяхме се успокоили,цените бяха достъпни,работехме си спокойно и ВИЕ ни завидяхте като се показахте незнайно от къде с цел да ограбите хубавата ни държава и народа й!!!!!!!!!

46

Анонимен

преди 1 година

ПП тъкмо започнаха да спират далаверите на ГЕРБ, и мафията ги спря от власт. ....(прочети това 2 пъти!)

45

акад. Денков

преди 1 година

Крайно време е, наистина! До довечера ще обърнем наглата лоена топка на Буци в наша полза! Слава на образованието!

44

dakotabg

преди 1 година

Тръгвай,но без мен!Аз с асс на пред не ща!

43

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори след няколко месеца ти, петков, борисов и други слуги като вас не трябва да участвате, защото сте предатели и крадци -- нанесли сте вече вреди на БГ за милиарди.

42

Анонимен

преди 1 година

Ама кой си ти да ми даваш на мене ясна посока ? -- едно нищожество, без способност да мисли самостоятелно, зависещо от инструкции от чужбина, сиреч предател. Би трябвало да бъдеш изключен от възможност да участваш в избори защото си доказал, че си проводник на чужди интереси за разрушаване на българската икономика и държава.

41

Равнопосавеност

преди 1 година

До 50 - Те ако искаха да ходят само евроатлантиците на фронта и сега можеха да го направят като доброволци. Друго си е и тия дето не го искат да нямат на къде и да търпят загуби заради малкото *** - така се надяват, че хората ще намразят тези с които воюват, а не тези заради които воюват!

40

Еми то

преди 1 година

Ние бяхме тръгнали напред, ама дойдохте вие и спряхте всичко

39

Гей.мърски неволи

преди 1 година

"""Асен Василев: Крайно време е да тръгнем напред"""с дуппетата както аз правя към Тони Парфюма

38

Анонимен

преди 1 година

Представете си колко е отчаян тоя народ, след като ОПГ Гроб са първа политическа сила отново!

37

Неъ!

преди 1 година

Кокорчо, само за "Шест месеца" при вашето управление такъв КУРс ни дадохте, че още ни тресът конвулсиите от "оргазма"! Само като си помисля какви можеха да бъдат последствията ако се бяхте задържали една година във власта и косата ми насръхва от ужас!

36

Анонимен

преди 1 година

Е па вие много хубави хора ни предлагате, та да избираме между тях. Кой ромски неграмотен бандит, кой канадски измамник, кой джендърляк, кой стар комунистически крадец, кой служител на турските служби, кой служител на руските такива, кой откачен войнолюбец, индоктриниран от щатски фондации... Само хубавец до хубавеца! Благодарим ви от сърце!

35

Анонимен

преди 1 година

Напред само с Възраждане, а вие за 6 месеца ни върнахте с няколко години назад

34

Опг-Перник

преди 1 година

Тоя сайт е гербаджийско гнездо на оси.Пишеш нормален коментар без обиди и пак не го допускат до коментарите.Явно само удобните на кликата борисов-доган се допускат.Срамота.

33

Майора

преди 1 година

Крайно време е вие да се оттеглите от управлението нс страната , за да тръгнем напред!

32

Анонимен

преди 1 година

Нормалният европейски живот и нормалните доходи са за нормалните нации, г-н Василев. Нашта обаче изглежда не е от нормалните, народът яко дърпа старите мутри обратно. Та даже си издига нови освободители като онази латерна Костадинов, който ръси лъжи със 200 км!

31

Анонимен

преди 1 година

Немаме байрактарин.

30

Може

преди 1 година

Крайно време е да тръгнем напред. Възможно е, ако се разкарате. За 6 месеца аха да фалирате фиска на най-стабилната ЕС държава.

29

Бай Лазар

преди 1 година

Мощно тръгваме напред щом сме плътно зад Асен. Той копнее за това. Очите му го издават :)