38

Сбогом на учителката

преди 1 година

Имах късмет да ми преподава в някогашната 114 АЕГ, сега Първа английска. Сърдечен човек и прекрасен педагог. Светла й памет.А на съществата, които са си изливали злобата в коментарите, не пожелавам смирение и просветление, защото няма смисъл - те са безнадежден случай.

37

Прокурор във ВКП

преди 1 година

Истината е, че Мерсия Макдермот идва в България с агентурна цел.Наричаха я *** Макдермот заради слуховете, свързани с доносничество на службите.За всичко това тя получаваше доста пари.След 1989 г. тя не отговаряше на неудобни въпроси, касаещи тази дейност.

36

Б.Б.

преди 1 година

Мерсия Макдермот не беше ли агент на ДС под псевдонима "Хектор"? Освен това я свързваха с Ми- 6 и КГБ, където е имала определени функции.

35

Бенковский

преди 1 година

Бог да прости тази Българка!

34

Анонимен

преди 1 година

До Неизвестен А защо да са глупости?Я обясни!

33

Анонимен

преди 1 година

Бог да я прости!

32

Неизвестен

преди 1 година

Не знам защо се определяте като българи, щом не знаете, че самият Ботю Петков е превел книгата за българската история, която е написана от един велик руснак. Това е Юри Венелин. Във всеки голям български град има улица, кръстена Венелин, защото дължим много на този руски учен. Пък вие си плямпайте глупостите за генерал Колев.

31

Анонимен

преди 1 година

На русофилите им пожелавам бял ден да не я видят.

30

Анонимен

преди 1 година

Русофилите мразят националните ни герои съответно българите мразим русофилите. Така е било винаги, така ще си и остане.

29

Неизвестен

преди 1 година

Вие завиждате на Макдермот, че е вземала проста учителска заплата и няколко ордена, а забравяте как други хора цял живот са на държавната софра и продължават да искат още. Веждю много ли е репресиран от комунизма? Александър Йорданов много ли е страдал при соца? Макдермот ли беше в ловната дружинка на Живков, или Георги Марков?

28

Роза

преди 1 година

Най -интересно написаната биография на Левски,която съм чела!Отиде си една светла душа!Съчетание от ум,талант и доброта!Светъл път,Мерсия!

27

Космонавт

преди 1 година

До 56 Как така не разбираш? Злобните коментари са русофилски. Русофилите лижат подметките на убийците на Левски, радват се, че има толкова много улици и учереждения с името на убиеца на Левски - граф игнатиев. Русофилите са странни подобия на хора, интерес към тях може да проявят само някакви садисти които искат да се учудват на гладкоста на мозъците им.

26

Анонимен

преди 1 година

Някой сеща,ли се руснак,биоло то журналист или писател да е написал книга за Апостола или Ботев?Даже не книга ,а няколко реда?!

25

ей,прост народ

преди 1 година

Това е един от малкото западняци,които открито и ясно казват на висок глас,че българи и македонци са един народ!И като чета простотийте на селските бекове разбирам защо много сайтове си закриха форумите!

24

Кон

преди 1 година

Светла и памет! Обича България повече от доста писачи тук.

23

Един Българин

преди 1 година

Имала контакти с Павел Матев. Той дали е споделил с нея, че е убиец?

22

Анонимен

преди 1 година

Самият факт, че една англичанка изследваше и популяризираше личността на Васил Левски в Обединеното кралство, е достоен за уважение и поклон! Не разбирам по-долните злобни коментари.

21

Добре си е поживяла

преди 1 година

95 г

20

И ПУТИН Е ИСТОРИК..

преди 1 година

НАПИСАЛ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА ТАТАРИ...... СРБИЯ И РСМАКЕДОНИЯ КАЗВАТ СЪЩОТО... ПУТИН Е "ГОЛЯМ" ПРИЯТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ И НА ФАЛШИВОТО ВЪЗРАЖДАНЕ...

19

Анонимен

преди 1 година

Да се говори против един прекрасен човек, само за да се задоволи едно его, е жалко. Чест е, тази английска жена да посвети целия си живот с много любов на България. С благодарност за обичта и, и вечна и памет, защото тя е по българка от много българи, независимо че е англичанка.