148

ВАГНЕР ВЕЧЕ ГИ НЕМА

преди 1 година

....54 танка в Бахмут се предадоха на ВСУ....късно живеете!!!!!

147

Сърдечни поздрави

преди 1 година

До лъжец под 173: Сега каскет, от понеделник когато евроатлантиците ще вземат властта в страната, с помощта на манипулациите от Брюксел и Вашингтон, ще имаш възможността на практика да докажеш, своята привързаност към евроатлантизма, ***.В последния ден от 48 НС /на 01.02.2023 /, твоите приятели евроатлантици са гласували Закона, позволяващ властта да може да изпраща освен техника и жива силав помощ на Украйна, описани в тт.65, 66 и 67 от обнародвания вече закон на 28 февруари !ЧЕСТИТО

146

Генерал Съби

преди 1 година

Не може да е вярно това зеления наркоман каза че громят нашествениците

145

До 142

преди 1 година

"другите като теб много бързо ги разбирам,че са от бандерия,защото един българин винаги познава.."Явно не си българин и грешно разпознаваш: с украинците имаме много повече обща генетика отколкото с руснаците(почти никаква). Хаплогупа "I" се казва. В Украина я има много и в двете разновидности: балканската и скандинавската. Това е единствената европейска хаплогрупа между другото...

144

Крим не е руски

преди 1 година

Шойгу,Евгений Пригожин и Путин.... само тримата обкръжили украинската армия в Бахмут.ха ха ха ха ха

143

Анонимен

преди 1 година

Що се отнася до руския език това е чист сталобъргаски език премесен с 10% думи наследени от монголската орда и мокшите населявали московските блата. Украинският език е много по-близък до полския отколкото до руския, колкото и да се пъне Путин че са един народ. Изобщо не са един народ. Украинците са европейци, а руснаците са с манталитета на монголските си завоеватели. Лъжливи, крадливи, мързеливи и мръcници по душа които вършат само гадости на останалите народи.

142

Анонимен

преди 1 година

Стратегическо заключение: С много по-голяма армия Русия ще спечели война на изтощение. Един украински батальон загуби 600 души през януари, получи 700 попълнение и след това загуби 800 души през февруари - 60% загуба за два месеца. Украйна може да приеме мирния план на Китай.

141

Сата НАТО

преди 1 година

400 м по права линия през града не са чак толкова лесни за превземане. Поне още 2-3 дни ще се мъчат.

140

Анонимен

преди 1 година

Цялата украинска армия, която НАТО обучаваше между 2014 и 2022 г., е мъртва - Asia Times. В Китай обсъждат приемането от Киев на мирен план от КНР. Според експерти Украйна е загубила задочно в този конфликт, тъй като страната няма резерв, който да компенсира напълно загубите на бойното поле. Новобранците се хвърлят на бойни позиции след три седмици обучение. Трудовите сили се прехвърлят в категорията на бойните, но те не могат да покажат същите резултати като кадровите военни или опитните бойци. Оказва се, че Украйна губи трудови резерви и не набира бойна ефективност. Стратегическо заключение:

139

Анонимен

преди 1 година

Червените меки китки не стават за войници.

138

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 175 В деня когато Байдън посети Киев Путин беше планирал пореден опит със Сармат за да покаже Русия колко е велика. Както и предишните опити путинския Сармат не можа да преодолее първите 1000 метра и се взриви. Така че от ефекта върху Байдън се получи един срамен дефект върху путинската военщина.

137

Анонимен

преди 1 година

Вагнеровци ще вземат Бахмут както взеха базата в областа Хашам в Сирия на 07 февруари 2018 г .За два часа обработка от американците "хванаха къра ", но има и живи да разкажат за ужаса .

136

Мен

преди 1 година

КАЗАХ ВИ ,УКРАЙНА ИЗЧЕЗВА...ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ,ДАВАЙТЕ БРАТЯ БИЙЙТЕ БАНДЕРОВЦИТЕ!!!ДЕТО СА ПОСРЕЩАЛИ ХИТЛЕР С ХЛЯБ МЕД И ВИНО,А СЕГА НЕ БИЛИ НАЦИСТИ,ПРОСТО РУСИЯ СИ СВЪРШВА РАБОТАТА КОЯТО НЕ Е СВЪРШИЛА ОТДАВНА !

135

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 171. Требе да ти дадат нобелова награда за знаяч на руското стратегическо оръжие. И как важно-важно обясняваш кое как.

134

Анонимен

преди 1 година

На 5-6 Април ще се решава кой колко ще дава за Украйна и какво. У нас атлантиците с големите усти не дадоха по 1000 лева, така че не виждам нищо лошо, тях да пратим.

133

Космонавт

преди 1 година

До Агент на Путин Какво отстоява Путин?! ха-ха Путин - ученик на Клаус Шваб, завършил "Училище за глобални лидери" към СИФ, заеднно с Макронн и Меркел. Путин въвежда пръв всичко технократско в Русия, там се провеждат експерименталите фази. Путин пръв въведе задължителна ваксинация с ваксините с неяснно съдържание. Русофили, вие сте тъжни подобия на хора, без критично мислене, кошерни души без креативност, загубили сте частицата от Бога. Достойи сте само за едно - за изтриване.

132

Христо Христов

преди 1 година

Браво! Успех на руснаците и дано успешно ликвидират полските натовци в Иванивске!

131

Анонимен

преди 1 година

Фейк нюз, от втория ден на войната превзеха Киев.

130

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт.Ти не разбра ли,че отдавна си разкрит,че си от бандерия.

129

Анонимен

преди 1 година

Болшевиките като се започне от Ленин са гейове. Затова точно те не може да претендират за "традиционни ценостти", защото самите те не са хетеросексуални.