168

Анонимен

преди 1 година

Колко пъти да ти се разяснява, че не си българин, ceльo?

167

Българин

преди 1 година

Напред с братска Русия!

166

Абе

преди 1 година

Като обичате русия толкова много, що не емигрирате натам. Може да имате възможност да защитите родината от украинците, а не да се правите на мъжа по форумите на две ракии.

165

Анонимен

преди 1 година

Всичко върви по план до 3 дни Бахмут е паднал .;))))))))))) другаре подгответе парадните лопати и униформи , чака ви парад на срама

164

Анонимен

преди 1 година

На чернитe в Америка им викат афроамериканци, дан са обидят! Путин дава гражданство на тapaм6yкитaa от Уганда, затова че помагат за родину в борбата против украинския нашественик. Тях трябва да наричате афроруснаци, новите братушки!

163

Анонимен

преди 1 година

Клоуна и нацитата на америка нямат никакъв шанс. Фронта е голям и само Вагнер и Кадиров разкатаха цялото западно въоръжение на нацистите в такива места. За останалото има ракети. Които от цру през ден се опитват да ни втълпяват че били свършили после пък че били ирански. Гьобелсови похвати. Западняците загубиха и не умеят да губят. Това е лошото. Вероятно ще хвърлят и нас като си мислят че ще им се размине. Хората да бдят и да мислят по избори.Инак лошо. Фашизирана система трудно се бори.

162

Анонимен

преди 1 година

Накрая руснаците сами ще нае.бахмутят путин.

161

Анонимен

преди 1 година

Контранастъплението на ВСУ ще завърши с демонстративна и внушителна победа за Украйна, която ще предизвика сериозни политически промени вътре в Русия. Хага очаква човечето.

160

Анонимен

преди 1 година

Укропитека по цял ден се опитва да си състави история като македониста.

159

Анонимен

преди 1 година

Пак ли превзеха мегаполиса Бахмут, една година стана

158

Пууу

преди 1 година

Пак ли го превзехте бе!

157

Анонимен

преди 1 година

До 182 Тук не говорим за генетика ,а за нещо друго И с тия украинци дето са се гушкали с поляците нямаме нищо общо.А точно те създават проблемите и техните проблеми не са проблеми на българите.

156

Анонимен

преди 1 година

Ура, другари путинци! Уганда ще изпрати православни солдати в Русия. За защита на...Масква.Който не вярва, да провери офиц. Телеграм канал Вагнер - Grey Zone

155

Анонимен

преди 1 година

До по-долу профан историка. Руската империя е създадена на 22 октомври 1721 г. Смятай, а преди това е имало и други руски княжества. Какви неща пушиш?!

154

Q

преди 1 година

189 фантасмагории пише,но щом въведе "старобългарски",то мухите накацват на Х

153

Ром"с

преди 1 година

Статията е добра,но малко тенденциозна..първо не са 400 метра от градската..а през една прека улица..второ Пригожин иска от военните да държат фланговете,а те ще се разберат с укринците ..те таранят..и да не попаднат в "чувала"..и трето ..щом няма кой да воюва ,то на кого ще изпращат това оръжие и боеприпаси.. или това се отнася за украинците! Дори има слух,че и от двете страни не искат да воюват и се договарят да не се стреля..но това не е в Артемовск.

152

Мдааа

преди 1 година

Броени часове до падането

151

Анонимен

преди 1 година

До преди 250 години на територията на днешна Русия се е говорело на угрофински. Преобладаващото население са били блатните хора мокшите. Ломоносов с екип от православната църква е натоварен да въведе единен език в империята и тогава те въвеждат черковно-славянския както те му казват, но в действителност това е старобългарския език. Задължават всички официални държавни документи да се пишат на този език. Ленин е искал да въведе немския език в Русия но Сталин му взема властта.

150

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Бахмут слушам как е обграден и аха да падне от август 2022 година според руската пропаганда. Така е щото масквата потъна и изтърваха Киев, Херсон и Харкив, трябва за него да се говори как са спечелили иначе резиллллллл

149

Анонимен

преди 1 година

183 - Aве ти нормален ли си ве