14

Анонимен

преди 1 година

Там където има валци или ремъчни предавки трябва да е обезопасено. Ако се извършва някаква дейност по почистване или ремонт в необезопасена зона, трябва да има предупредителна табела на пулта за управление. Да, косите прибрани.

13

До 13

преди 1 година

Инспекцията ли чакаш да те пази от машината?

12

До анонимен

преди 1 година

Каква ти инспекция по труда?! Тя не закача политическите шефове

11

Анонимен

преди 1 година

Основно правило на безопасност на труда е да се работи с прибрани коси! Част от инструктажа. В случая работника е изцяло виновен!

10

Анонимен

преди 1 година

До инжектопляктора да, буквално става това, и става в зависимост от машината за 2-3 секунди. Има човек, след 2 секунди няма нищо.

9

спасител на плажа

преди 1 година

До Анонимен"":Ти гледай лятото да не те докопам на плажа.Натискам ти главата във водата докато те налапа Нептун,шарлатанин долен!

8

Анонимен

преди 1 година

Първо правило при работа с машини... Косата вързана и прибрана, никакви висящи и хлабави дрехи...

7

Разбирач

преди 1 година

Виждам съм на видео как струг захапва ръката на работник и почва да го върти с такава скорост ,че всичко става на кайма.Човека просто изчезна.Колегата му влиза в помещението и първо не може да разбере какво е станало.Не напразно има инструкций за безопасност които в бг никой не спазва.Всички ги спазват само когато знаят че ще има проверка.Белите стават докато мигнеш.Жалко за жената.Пазете се хора

6

инжектопляктора

преди 1 година

Че каква ще е тази ламя,та да глътне жената.Значи хваща и косата,и я гълта?Ако правилна съм разбрал.

5

Анонимен

преди 1 година

Промяната и ДБ правилно искаха да затворят този Брикел, но отгоре им скочиха патриоти и герберасти, и ето докъде стигнахте! Мислете! В понеделник не е ден за размисъл, а за тюхкане, как защо пак така стана.....!

4

Чук и Гек

преди 1 година

За съжаление, случва се! Така на 28 години загина съученичка! В друг случай машината захапа дрехата на работничка, един младеж я хвана и никой не се сеща какво да прави, докато една неграмотна възрастна работничка просто дръпна шалтера....!

3

Анонимен

преди 1 година

един глас за герб по-малко

2

Анонимен

преди 1 година

Инспекцията по труда не е ли влизала в това предприятие на проверка?

1

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Колко още инвалиди има поради такива причини . Най-виновните са работодателите , които не дават на работещите да мислят , а ги командват като кучетата и овцете . Простите фуражки само спят и гледат някой работещ да го пребият . Това е Република България.