122

Брадат чесъноядец

преди 1 година

На какъв фон дере лайен, мен не ме интересува.

121

Bai Asen

преди 1 година

Как може да дадеш такъв пост на човек, който нищо не разбира от военно дело. Какви са тия назначения, не трябва ли поне да отговаря на някакви изисквания даденият кандидат. Че то утре за АЕЦ ще назначат някой като пен. Дела Виктор Николаев, нормално ли е, питам!

120

Анонимен

преди 1 година

И едно магаре да поставят ще върши същата работа като всеки друг.Нищо не зависи от шефа на НАТО, просто чиновническа длъжност.Важните решения се вземат в Пентагона.

119

Анонимен

преди 1 година

Нашия Мони Паси нема ли пак, да се кандидатира?

118

Анонимен

преди 1 година

Идеалния кандидат. Вярвате ли ,че на Демократическата партия и трябва кандидат способен на принципна, национално отговорна, лоялна към немските и европейски граждани кандидатура?!?!?Пък и жена....Пълен педераскош:-)))

117

Анонимен

преди 1 година

Смях или да плачеш ,най добре да е министър в Украйна )

116

Анонимен

преди 1 година

Тия, дето евентуално ще изберат тая, явно са по-големи кукувци и от нея. "Огромни" успехи постига Урсулата.

115

Анонимен

преди 1 година

Българите се превръщат в животни като чуят името на Урсула.... Нямате ли си по кой да злобеете?? Възхавлявате пингвин, а плювате по стойностните... Държава на обречените!

114

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Внук на офицер от СС е точно Олаф Шолц! Дано Меркел се върне че се напълни от фашаги..

113

не може да бъде!

преди 1 година

Нищо страшно ,само дето г-жа фон дер Групенфюрер/както пя наричат някои по форумите/ ще стане г-жа фон дер Обергрупенфюрер!Някой счита ли че американците ще и позволяват да прави поразии в НАТО,както ги е правила в германската армия!?

112

Анонимен

преди 1 година

Про'с'таците ревете срещу нея, но утре ще гласувате ПАК да и л'жете д-то, нали?!

111

Анонимен

преди 1 година

Про'с'таците мин-ват пост #136, че Урсулата е най-списобния политик на Запада, без да осъзнават, че това е факт и че другите са по-некадърни даже от нея. Ако Манфред Вебер - шефът на ЕНП е по-кадърен от нея, защо не го избраха него? Или Ханс Тимерманс (брюкселското човече) от ПЕС? Или психопата Ги Ферхофстад от либералите?

110

Анонимен

преди 1 година

Гинеколожката не знам каква е, ама първо я назначиха за министър на отбраната, последва корупционен скандал. После - за шеф на ЕУ, пак корупционен скандал, с ваксините. Сега за шеф на НАТО, значи очаквайте корупционен скандал. Запозната е бабата със схемите, искат я навсякъде, щото пуска на всички явно...

109

Тап

преди 1 година

Психо е тази, психо.

108

Petar-53

преди 1 година

Прочетох кометарите Една хубава дума нямаше за тази хубавица ;,,,,,

107

Анонимен

преди 1 година

До До 135 Ти си изнасилен в мозъка от руската пропаганда.

106

До 135

преди 1 година

Да направи ЕС световен лидер в купуването и насилването върху народите на експериментални ваксини, свитовен лидер в налагането на безумни санкции върху целия свят, световен лидер в слугуване на САЩ!!

105

Корумпета

преди 1 година

Всичко, което тези така наречени политици правят е продажба на национални/общи/човешки интереси в полза на корпоративни или на други нации заради постове. Това е грозната реалност. В България примери много...

104

Единствената

преди 1 година

По некъдърна от Англия е Лиз Тръссс!Тя бие по некадърност и Урсула!! Все пак не всеки успява да бъде уволнен след един месец!Но може би не е достатъчно корумпирана за този висок пост!

103

$

преди 1 година

Една буквичка "Н" само се скрили от фамилното име, но каква буквичка само - говори повече от цялата пропагандна машина!