31

ценител

преди 6 месеца

Нека като правят ЕНЕРГИЙНАТА СТРАТЕГИЯ на БЪЛГАРИЯ синдикатите да не извикат само енергетиците от ТЕЦ овете които да гарантират работата им до 2050г. а да извикат и представители на ЯДРЕНАТА енергетика да учстват. Защото всички държави в ЕС с изключение на ГЕРМАНИЯ увеличават дялът на ядрената енергетика основно като базова мощност: - при греенето на водата в ядрената енергетика не е необходим кислород!

30

Д-р Дулитъл

преди 6 месеца

До Анонимен 2, Не намесвай медицински въпроси от които изобщо не разбираш. Работата на ТЕЦовете няма нищо общо със заболяванията. Пушите като комини, друсате с дрога, анаболи и прочие *** и на 25 години сте закоравели хипертоници, никой не ви е виновен, най-малко топлоцентралите.

29

Бай хой

преди 6 месеца

До Ддд, абе ей ах мак, какво здравословно състояние бе! Цял регон се затрива и остава без работа! Здравословното ти състояние е за психиатрията!

28

Бай хой

преди 6 месеца

До Инж+ 26 Много бързо в 21 век ще останеш без електричество и ще се върнеш към газената лампа на 19 век, тъ па ко! Въглищата не тровят никого. Но ЕС идеологията на зелената мафия трови тъ па та част от БГ-стадото! Цялата тая зелена простоитя е шизофрения. България изобщо не трябва да се съобразява с *** шизофреници и да не им плаща никакви емисии!

27

ценител

преди 7 месеца

ТЕЦ овете да продават елецтроенергията си в чужбина и да печелят. Да вкарват пари в бюджета а не АЕЦ Козлодуй да си раздават печалбата на ТЕЦ овете защото става въпрос за години наред.

26

Инж+

преди 1 година

Добре де, докога ще се тровим с тия въглища??? Има толкова много технологии - в 21-ви век сме!!!???

25

Жиката

преди 1 година

Няма комунизъм ,има олигархичен -корпоративен капитализъм.

24

Z

преди 1 година

Европа и САЩ искат да сме енергийно зависими. През комунизма продавахме ток на 5 държави сега го купуваме. Оня *** дето е коментирал за здравето и за затварянето на аец и тнт. Е просто заблуден и си мисли, че има мнение.

23

Анонимен

преди 1 година

Късно е чадо... Турция ще ни зарежда скоро

22

До ддд

преди 1 година

*** глава затрива

21

Ддд

преди 1 година

Аман от недолновидни експерти гледащи само за днес и сега. Здравословното състояние на поколение българи в бъдещето не трябва да се продават заради моментни икономически състояние. Натоварването на здравната система в следствие на заболяванията ,който причиняват тези централи ,смъртността и т.н демографски проблеми следващи горепосочените са по-голям проблем

20

Анонимен

преди 1 година

Той е прав.Като гледам коментарите някакви от укро пропагандата болни пак халюцинират комунисти.Лекувайте се бре,хора!Няма комунизъм в България от 1989-та година.Или ако сте чужденци вземете прочетете за България преди да комвнтирате тука.От вън искат да ни скапят енергетиката.От износител искат да ни направят вносител ама сметките кой ще ги плаща?Pомитe ще ни пеят "Научи ме ,тате ,жица да крада..."

19

Друг експерт

преди 1 година

Пелтекът Явор Куюмджиев - червен комунист и некадърник- дава оценка за нещо , от което нищо не разбира ! Ами, типично за комунист !

18

Анонимен

преди 1 година

а защо комунистически функционер трябва да е експерт в енергетиката?

17

Анонимен

преди 1 година

"На година в БГ се харчат около 30 милиарда лева за лечение заради болести" - Ааа ха ха ха ... Да бее

16

ГъЗар

преди 1 година

Ако минат на газ няма да има нужда да се затварят. Ааа да, ние газ нямаме. И нямаме право да внасяме за да му е зле на путин.

15

Катастрофа

преди 1 година

Откога катастрофа за Ковачки е катастрофа и за България?

14

Хах

преди 1 година

Абе г-н "експерт", то скоро ще затворим окончателно тая територия, наричана все още държава, ти за ТЕЦ-овете се кахъриш!

13

Колосална глупост

преди 1 година

е да тровите българския народ. Съд и затвор за всички престъпници от енергийната мафия.

12

долу ЕС

преди 1 година

щом българите гласуват за партии които ще изпълнят заръката на урсула, кой ли им е виновен?