123

Анонимен

преди 1 година

Всъщност тази година реколтата на Русия няма да е толкова голяма.Защото в Украинските анексирани райони заради войната сеитба нямаше ,а в празните силози не остана пшеница ,понеже руснаците откраднаха всичко налично - зърно,комбайни,сушилна техника.

122

До 127 Опала

преди 1 година

Продава намакяти прашките

121

Анонимен

преди 1 година

Предложението ми е да се внася готов хляб от Турция но на разумни цени. Там хляба е от хлебна пшеница .

120

Опала

преди 1 година

Долара слаб, слаб, а рублата по-слаба. Ко стана? Руската банка продава от златния резерв за да държия и тоя мизерен курс.

119

Анонимен

преди 1 година

Риба си и риба ще си останеш. Иска ти се наготово а , иска ти се ама няма. Върви на фронта бе.

118

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Ние имаме проблем с незачитането на суверенитета на държавите и провеждането на война в Европа, а не с евтиното руско зърно, младите рускини и другите им полезни изкопаеми. Путин и да изчезне, ресурсите си остават, пак до нас ще стигнат.

117

д анонимен

преди 1 година

"""Колкото и да са прецакали запада, Русия не я чака нищо добро в дългосрочна перспектива.""""" ------- Твойту Запад първу да доживей до "Перспективата", пък после шъ видим кой какво е "Дочакал"! -))))

116

Анонимен

преди 1 година

Лъжат, бе!!! Откъде шъ вземат зърно за хляб, ай? Ами изкуствени торове??? Русия е топ производител на зърно - евтино и качествено, а зърното знайш ли, може да се складира за две-три години и цената му шъ расте и шъ расте... А, да, сетих съ, шъ го "пишат" украинску пък шъ *** купуват от Русия, като газтъ и нефтъ, уж от Америка, пък те от Русия!!! - ))))

115

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да са прецакали запада, Русия не я чака нищо добро в дългосрочна перспектива.

114

Анонимен

преди 1 година

Прав им път.

113

Анонимен

преди 1 година

Русия има пазар , Индия , Египет , Иран , Сирия .Китай.. Някои от тях без Русия не могат да оцелеят

112

Анонимен

преди 1 година

Защо слагаш минус не четеш ли етикети. На уж модерни вносни дрехи пише 25 % рециклиран памук 35 % рециклиран полиестер останалото памук от бамбук и тръстика. Никой не знае полиестерното влакно като се рециклира какво става.

111

Анонимен

преди 1 година

Като купувате прескъпа бяла тоалетна хартия в лъскава найлонова опаковка знаете ли от какво е произведена. Само се питам и аз не знам. Нещо ме съмнява. Много бяла бе.

110

Анонимен

преди 1 година

Не само в храните слагат скакалци и палмови мазнини. Запада прави дрехи от рециклирани носени дрехи а също и от бамбук тръстика и други. Четете етикети.

109

Анонимен

преди 1 година

Хората са два вида нормални и заmлъстели и заmъпели. Вторите преобладават .

108

Полза от войната

преди 1 година

НЯМА.ПОЛЗА ЩЕ ИМА АКО ЕСЕС СЕ РАЗПАДНЕ И Г7 И ГЕ.Й ДВОЙКИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ.МАРШ ОТ ТУК НЕГОДНИЦИ ПРОСТИ ЗАПАДНИ Б.КЛУЦИ

107

Анонимен

преди 1 година

Когато погледнеш хората по улиците на градовете разбираш как се хранят. Дебелите хора са изяли много и абсолютно некачествена храна. Когато тялото затлъстява и сърцето и ума затлъстява. Работодателите затова ги предпочит...

106

Престанете

преди 1 година

Да ми триете мнението и постовете т.олове европедалски.Ще ви счупя ***.ераските пръстчета,ако ви набарам офисчето къде е!ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВО ,КАЛКО *** ПОДПЛАТЕНИ ОТ ТЛЪСТИ ЧИЧКОВЦИ,ЗА ДА ПИШАТ ГЛУПОСТИ ТУК И ДА ХВАЛЯТ ЕВРОПУМИЯТА И ДА ХУЛЯТ БЪЛГАРИТЕ,КОЛКО СМЕ ПРОСТИ ПУТИНИСТИ!БРАТЯ БЪЛГАРИ СПАСЕТЕ ДЪРЖАВАТА ОТ ЕЙ ТАКИВА С МОЗЪЦИ ,КОИТО НЕ ЗНОЯТ ОТ КОЙ ПОЛ СА!!!ЩЕ ВИ ДАМ ЕДНИ ПУТИНИСТИ ПУ.ИЯРИ,НИЕ СМЕ.БЪЛГАРИ ЗА БЪЛГАРИЯ НЕ РОБУВАМЕ НА НИКОЙ.И РУСИЯ АКО ПЛАЩАШЕ ТУК СЕГА НЯМАШЕ ДА ИМАМЕ НАТО

105

Право на избор

преди 1 година

До 999 до 109Пълни глупости . Изнасят през Одеса по сделката . В Африка нямат пари и за това изнасят в Европа . Тяхното зърно не отговаря на европейските стандарти , но политика .

104

Анонимен

преди 1 година

Глупостта процъфтява със страшна сила лъжи и измами само това виждам .