12

анонимен

преди 1 година

Ще гледам филма:" Триумфът на безродниците"

11

Какво следва

преди 1 година

Както изглежда, и в следващото НС първата работа на депутатите ще бъде да гласуват за изпращане на оръжие на Украйна. А всичко друго остава на заден план. Веднага щом положат клетва че ще служат на интересите на българският народ, забравят за нея и започват да служат на чужди интереси.

10

В ЕС и с машина

преди 1 година

До стикс: Това, че в ЕС се гласува само с бюлетина не е вярно. Изцяло с машина се гласува в Брюксел, а частично - във Франция. За нашите партии хартиената бюлетина е инструмент за купуване на гласове. Когато се гласуваше само с машина цели ромски махали не гласуваха - нямаше кой да им плати след като не може да ги контролира. Сега с връщането на хартията ще се наредят на опашка и ще вземат по някой лев. Няма да се учудя ако ГЕРБ пак излязат първи, те отдавна са отработили купуването.

9

стикс

преди 1 година

До ББ:::В ЕС се гласува с хартиена бюлетина!!!В Европа се гласува само с хартиена бюлетина!!!Въпроса е :защо французин не продава гласа си примерно.Защо?А и утре няма да има тъмни стаички и няма как да се снима без да видят от комисията.

8

Избирател

преди 1 година

Както и да я сгъвам получавам все майцепроданици в парламента.

7

ББ

преди 1 година

хартиената..ще могат робите на дсп и гроб да доказват през телефончетата,че са гласували и да си вземат 150 лв,ще обрече децата на България на робство..бягство!излезте и гласувайте по съвест,заявете как искате да живеете..като стройтели на руски потоци,ама путн спря газа и ви обяви за вражеска държава,заплаши ви със Сармат,ядрена ракета..и му служите срещу 50 лв платени от пеевски ограбени от животите ви???грях..позор,децата ви ще ви презират и ще се отричат от вас..те бягат..но не за мАсква!

6

Xaxa

преди 1 година

Сгъва се и трябва да се използва като кенефна хартия, и после в кофата. Предполагам, че "ваксинираните" ще се търчат към урните за "гласуване" както търчаха и да се бучат, овцата винаги си остава овца.

5

Анонимен

преди 1 година

Тези могат да спечелят наградата "Как да направим нещо просто отвратително сложно". Типичена бюрокрация

4

Анонимен

преди 1 година

A kak ga cи ro изтpъckвaмe, имa ли инcтpykция?

3

Гацо Бацо Фиуй Ърьь

преди 1 година

За гъби съм...за гъби съм...пратете ми бюлетината по ЕКОНТ...

2

Анонимен

преди 1 година

Както я сгъвам в тоалетната за да свърша работата

1

Анонимен

преди 1 година

Па я си я мачкам кат за к...фа!