51

Анонимен

преди 1 година

49, виж, глуппави човече, обвиненията за социализъм в Европейския съюз идват от САЩ и други капиталистически държави. Германците се ужасяват от американската застрахователна здравна система, американците се оплакват от американската застрахователна здравна система и мечтаят за германската. Ти живееш в европейски социализъм, но се мислиш за десен. Нищо дясно няма в Европейския съюз. Например - всички западни компании компании излязоха за 24 часа от Русия, след решение на ЕС.

50

Анонимен

преди 1 година

До 48 - Ок. И затова се чудят, когато всички топ ладри бягат в САЩ. Цеши компании се изнасят там. Като големите аятомобини производитеши хептен напуснат Германия, като всички силни ИТ фирми станат 100% чужди, честит соц!

49

Ползвател

преди 1 година

Как доказват, че не си ползвам имота? Имам 4 апартамента и ги ползвам и 4-те - за всеки сезон по един. Ще трябва да пипат по-здраво и тоталитарно, няма да стане иначе. Например - данък за втори имот - торйно, за трети - десеторно.

48

Анонимен

преди 1 година

До 44 какво безплатно здравеопазване в ес бълнуваш пък ти? Отделно, тия субсидии да не падат от небето? Единствено мързеливи пара'з'итиращи тъpтеи като теб може да разсъждават така.

47

Анонимен

преди 1 година

До 46 Да! В много ЕС държави е горе-долу така.

46

Анонимен

преди 1 година

До 22 Забрана не на ВСИЧКИ политически партии, а на неудобните. Ама си про'с'т да го вд3неш.

45

Анонимен

преди 1 година

Чалай сега - Аз съм построил нещо, но сега трябва да го давам на някого, дето има НУЛЕВ принос, в сделка, която е в мой ущърб!?

44

Анонимен

преди 1 година

Ххахаха - В Дания го пробваха преди 25 години ... Умря бързо проекта. Още е заложен в закона им. Проблмеът идва, когато трябва да оцениш "застояло жилище". При тях е жилище, необитавано за повече от 6 месеца. Трябва да се ДОКАЖЕ, че не си стъпвал там. Или поне твой познат не е бил там. А после колко е наема? Инкакво става, ако не могат да си позволят, да го платят? Кой покрива щети, предпалти и ремонти? Жилището има нужда от ремонт - кой плаща?

43

Анонимен

преди 1 година

Европейският съюз е привлекателен със социализма си, държавните субсидии, субсидираната храна, плащането на бизнеса да бъде конкурентоспособен, регулации, безплатно здравеопазване и образование. Недоволните капиталисти и спекуланти се възползват от социализма и помощите за бизнеса, но смятат себе си за големи капиталисти и пазарници. Истински капитализъм има само в Третия свят - Африка, Индия, Латинска Америка. Който мечтае за чист либертариански капитализъм, където да успее, да заминава за там.

42

Анонимен

преди 1 година

До 38 - Ами направи си къщичка, гледйа си храната и бери билки в гората. Една откачалка онзи ден ми казваше, че ако някои откриел лек за рака ...но отлазвал да го представи безплатно ТРЯБВАЛО ДА МУ СЕ ОТНЕМЕЕЕЕ ... Алоууу! Крадци долни!

41

Анонимен

преди 1 година

До 41 - Затова ви рязаха главите едно време, нормалните хора ... Пуууу ... Проказа ***!

40

Анонимен

преди 1 година

Който не му харесва социализма в Европейския съюз, да заминава за САЩ. Не е задължително да живееш в социализъм. Има капитализъм по целия свят - Африка, Индия, Индонезия, Латинска Америка. Капитализмът разрушава градовете и ги превръща в гета.В Европейският съюз ще има социализъм.

39

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Соц-методите никога никъде не са успявали, и сега няма да успеят, ако изобщо минат. Нарушава се фундаментално право - правото на собственост. Заради кого, заради най-непродуктивната част от обществото, която ако може да се размножава, вече е доволна, друг ще се погрижи за жилище, социални и медицински фондове. ПРИЗРАК БРОДИ ПО ЕВРОПА, ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА!

38

Обективно

преди 1 година

До 4. ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ НЕ СА НИЩО ДРУГО ОСВЕН КЛУБОВЕ ПО ИНТЕРЕСИ - ОСНОВНО ИКОНОМИЧЕСКИ. ЗА ВЗАИМНА ИЗГОДА. ТАКА ЧЕ ХОЛАНДЦИТЕ ДОБРЕ МИСЛЯТ ДА ГИ ЗАБРАНЯТ. ДАЙ БОЖЕ! ТРЯБВАТ НИ ЛИЧНОСТИ БЕЗ ЛИЧНИ ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ! СЕГА ИМА ТАКИВА ХОРА, НО ТЕ НЕ СА В ПОЛИТИКАТА. ВЛЯЗАТ ЛИ ТАМ - ЩЕ ГИ ИЗХВЪРЛЯТ НА СЕКУНДАТА!!!

37

Анонимен

преди 1 година

С три неща не трябва да се спекулира - храна, лекарства и жилища.

36

Време е за соца

преди 1 година

В България е същото. Огромен брой празни апартаменти, но продължава унищожаването на всяка зелена площ. Социализмът на Европейският съюз не се харесва на българските мафиоти, перящи пари чрез безсмислено строителство и заключване на непродадени апартаменти, за да не падат цените на новите им застроявания.

35

О хо хо

преди 1 година

Тези, които имат пари - инвестират в жилища и после ЧАКАТ С ГОДИНИ, за да им се вдигне цената и да спечелят. Някои ги дават под наем, други чакат, щото и ремонтът е много време и пари.

34

Анонимен

преди 1 година

Ама аз имам нялолко жилища, защото пътувам песто, а и понякога е много приятно чивек просто да смени и да разпусбе. А за ваканционни жилища? Цялата зима я изкарваме в зомната си резиденция ...

33

Анонимен

преди 1 година

До 30 Млъкни, бе коме!

32

fgj

преди 1 година

Браво, назрява моментът за всички развити държави