104

Анонимен

преди 1 година

1988 водил кампания за спиране на руския език? :) това е най-добрата шега за 1 април,която съм чел днес. Видял си ти бай Тошовия социализъм само на снимка

103

До 105

преди 1 година

1988г казваш а? Хъм пак да кажа ти не си на повече от 20г. Никога не си виждал какво е комунизъм и нищо не знаеш за него! И само за да го потвърдя ще ти задам 1 въпрос! По времето на комунизъма имаше 2 вида бонбони по магазините! Само 2! Не повече! Какви бяха имената на тези 2 типа монбони? Ако си живял по време на комунизъма дори само 8-9г както ти твърдиш то ще знаеш отговора на тоз въпрос! Дай да те видим колко си бил "десидент"!!!!!! путинофиле!

102

Анонимен

преди 1 година

"млад си още най-много на 20г."------------ Зомбирани сте си и приказвате наизуст. Доказателството - веднага щом някой каже нещо за запада, дори обективно, АВТОМАТИЧНО граквате в хор "путинофил". Толкова са ви полирани мозъците от пропаганда, че да не харесваш запада и лицемерието му автоматично те превръща в почитател на Ким и Мао Дзедун. А в училище съм водил кампания за спиране на ученето на руски, което си беше истинско дисидентство през 1988г. Но е удобно да се лепят етикети.

101

до 105

преди 1 година

Те дори гърците живеят по-добре, защото си разпределят краденото от ЕС, не като тук - по-руски образец, само върхушката да го прибира.

100

Анонимен

преди 1 година

Русия започна война, защото Запада навлязъл в зоната и на интереси и влияние. Русия води войната , за да може страните да не са в зона на интереси и влияние. Шизофренията е пълна, но бая бели хора ще си оставят костите, така че поне това , че е в интерес на Индия и Китай го вярвам.

99

До 104

преди 1 година

млад си още най-много на 20г. Но това със загнилия капитализъм го слушаме от 1918г насам! и през комунизъма се повтаряше и преповтаряше и се оказа, че не капитализъма и запада са загнили ами комунизъма е гнилата работа! това е историята го доказва, но вие кат путинофили едва ли знаете какво точно е история!!! Та така! А и прочети коментара на 123 па белким нещи разбереш! Ха дано ама .... за путинофилията това е невъзможно да разбере нещо!!!

98

123

преди 1 година

До Анонимен 104. Много ясно че запада не е велик. Просто е най доброто място за живеене. И там политиците крадат и си гледат интереса, но преди това са направили така, че гражданите да имат права и да имат приличен живот. И я като хвана темата с "награбетоно" ми кажи Щвеция, Дания, Норвегия, Финландия, Швейцария, Лихтенщайн, Андора, Малта, Люксембург, Исландия и Ирландия кокво и от кой са заграбили, че живеят добре. Май просто хората работят и градят, а не мислят по цял ден за бомби и рушене

97

Анонимен

преди 1 година

"Еми нито един - всички са в "загнилия " запад." ------- То това западняците сте наистина религиозни фанатици. Естествено, че ще са там, където е награбеното от целия свят, та барем и за тях да има. И не е щото западът е "велик".

96

123

преди 1 година

Новата концепция на Русия е като старата на Северна Корея. Вожда обяснява на робите как запада им завижда и те живеят в рая, а робите имат право да се кланят и да викат ура

95

Анонимен

преди 1 година

Цивилизованият свят никога няма да допусне терористичната държава да доминира.

94

Обективно

преди 1 година

Ще победи този, който е по- добре Икономически , зависи също колко и кои държави ще са на негова страна! Зависи също и от Народите ВЕЧЕ - защото протестите ще са непредсказуеми. Народите вече не са овце!

93

ЛилиПутин

преди 1 година

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

92

Руушки пооодлоги

преди 1 година

На който русофил, не му харесва в България - чемодан, вокзал, Москва и да ходи в Русия, раят на своите мечти...Ама никой не ходи, само лаят от България срещу 4000 лв. месечно. Продадоха България на бедна Русия за пари...

91

Банкеръ

преди 1 година

Мдаа флага зад Президента казва всичко за политиката на двуглавия орел.Нещо неясно може да има само за тези,които ще им се наложи да преговарят на червения килим в Кремъл.Предполагам от заДунайская губерния преговарящите за Газ,Ядрено гориво,бензин,дизел,желязо и т.н.ще отидат гн Тагарев и коджа Кафалията от Пловдив.И двамата са бивши комунисти и ще са добре смазани цефки.

90

До 94

преди 1 година

По това време Украйна цеше част от ссср и тъпия източен блок...товарищ....много избирателни бели петна имаш....но Фактите са си факти. Маска нареди да не се съобщава нищо дни наред...а.й.д.е пий си водката да си спомниш

89

До 93

преди 1 година

Наричай го влияние като ти харесва...но ФАКТ е че всеки в СВОБОДНИЯ СВЯТ избира къде иска да живее, какво храна да яде, къде да пътува и т.н И ФАКТА е че "влиянието" на московия е минимално...защото никой не иска там...дори русофилите...дори родата на групата от кремъл... дори и не малка част от московците!!!

88

Анонимен

преди 1 година

Чернобил не беше ли в Украйна? Или тогава не се брои,сега са други?

87

9

преди 1 година

До 83 Многополюсен в смисъл влияние, приятел! Едните искат да са господари на тоя свят, другите не са съгласни! Кое не е ясно!?

86

До 88

преди 1 година

Едната причина и то Голяма: Радиационни елементи след аварията в Чернобил и времето им за разпад:Стронций 90 -време на полуразпад приблизително 29гЦезий 137 -период на полуразпад приблизително 30гАмериций 241 - период на полуразпад приблизително 432гПлутоний 239 - период на полуразпад приблизително 24 110г.

85

Влади-Мир

преди 1 година

Много бързо ги нареждате господа "геополитици"....само че без кръчмарЯ..;))