8

Детето и навърши ли

преди 1 година

пълнолетие, веднага трябва да избяга да живее сред бели хора!

7

Анонимен

преди 1 година

Стига толкова бре лешоядии, оставихте Емил Боев и се захванахте с жената.

6

Анонимен

преди 1 година

До До 3 - абе опасен си е булдога, я го в Том и Джери как гонеше котката, "експертите" от анимациите са се информирали явно.

5

До 3

преди 1 година

Експерт си *** рука ми Янко..кое му е опасното на булдога, бе павиан?

4

Анонимен

преди 1 година

Честно казано разбирам хората, които слагат отрови по тревата, то бива гнусотия и психопатия ама това вече всичко минава

3

Експерт

преди 1 година

Ужас, крайно време е държавата ако я има да въведе ред с тези кучета. Да се взимат сериозни данъци за отглеждане на кучета, да следи всичко свързано с разплод и отглеждането им, да има ако трябва психо тест за собственост, да се спре разпространението на особено опасни породи, като: добермани, булдоци и др. Наблюдава се масово отглеждането на подобни породи сред малцинствата.

2

Анонимен

преди 1 година

"В момента имаме установени данни за нападната свидетелка , която е заявила че в предходен период от време е била гонена и хапана!" - значи, ако имаше закони в държавата, трябваше отдавна случая да е приключен и животните - прибрани! Значи, ако имаше мъже в населеното място, трябваше отдавна случая да е приключен и животните -утрепани! Ама няма! Само жертви има!

1

Анонимен

преди 1 година

Всичките пет кучета са евтаназирани за целите на ветеринарно-медицинската експертиза - това изречение ме вбесява невероятно много! Значи за това, че са безжалостни убийци, затова, че са опасни хищници, няма проблем? Видиш ли ЗА ЕКСПЕРТИЗАТА трябвало да ги убият, не защото жива са изяли жената??? КАКВО ПИШЕТЕ БЕ!!!!!