99

Златния триъгълник

преди 1 година

Ах,ах,и какво ще прави без опиум демократична Европа и господарите зад океана?Едно решение на проблема:ще се произвежда от послушковците в Източна Европа.

98

Някой

преди 1 година

А някой си играехме на воля в полетата от жито и макове на път към градината с най-вкусни естествени череши без пари.... Красота, красиво цвете, страхотни спомени от свободно детство без престъпност. После от трън та на глог. Присмял се хърбел на щърбел......

97

Молла Омар

преди 1 година

Едно време нашите талибанлари спряха засаждането на макове по чукарите на Афганестан в 1996 година....и затова САЩ ни бомбеха и свалиха в декември 2001 годдина....И от 2002 година ----- хероина и маковете почнаха с хиляди тонове да бълват Хамид Карзай и новата власт. А онова с кулите СТЦ--беше вътрешна американска работа на Дик Чейни и застрахователите на Двете Кули СТЦ 1 И 2 .

96

Да везмат

преди 1 година

Да го намалят,че да разберат реалността,Русия ще им скъса трътките европедалски!

95

Анонимен

преди 1 година

Ще намалее притокът на "бежанци" от Афганистан, които пренасяха хероина. Няма да има кой да инвестира в транспортирането им. Мафията ще си произвежда синтетичата дрога в Европа.

94

Край

преди 1 година

Какво ще стане с хероина за Европа? И за това ли аз трябва да се тревожа.

93

Теодоро

преди 1 година

Пълни глупости и неистини пишете,кой е луд да забранява това което му носи безбожно много пари.Само за справка :Афганистан е най големия производител на Мак и с най много макови полета 95% в цял свят...

92

Анонимен

преди 1 година

Е , химиците са повече от мака.

91

Да

преди 1 година

И на мен ми е интересно как представят в статията като нещо лошо забраната на хероин. Наркоманите са от...реп...ки и да отлитат.

90

Анонимен

преди 1 година

Засисимите от наркотици не ни интересуват изобщо. Това не са хора а зомбита. Кой нормален човек си унищожава организма и си съкращава живота с наркотици? Аз познавам такъв който е на 40 години а прилича на 65 годишен.

89

Анонимен

преди 1 година

Автора на статията е жизнено заинтересован какво ще стане с хероина. Явно се друса активно.

88

Анонимен

преди 1 година

Т.е. краварите са позволявали и насърчавали оглеждането на суровина за кокаин, който после да продават в Европа? Затова ли във всичките им филми хората се друсат? Продуктово позициониране?

87

Кире харвардо

преди 1 година

Ее аз ся с кво ше си ям пицата.. ;(

86

Исторически парк

преди 1 година

Сащ се заминаха и дрогата спря.. ти да видиш ;)

85

Анонимен

преди 1 година

Когато отиде там Американската демокрация, маковите насъждения нарастваха в пъти, дойдоха диваците и спряха наркотиците. Не съм за диваците, но явно има и нещо добро от тях.

84

Киро:

преди 1 година

НЕма пица с кристали,Хазарт,кво ще прайм?Депутата ИцкУ:Колега,не ме занимавай с глупости Уе...

83

Анонимен

преди 1 година

Хляба поскъпна, краставиците, олиото, бензина и те поскъпнаха, сега пък и хероина... ЕС да се намеси и да сложи таван на цените на хероина.

82

Анонимен

преди 1 година

Въх ЦРУ го закъса.

81

Скалата

преди 1 година

Муриканците искат да има нарко. Тва за тях е бизнес. Мазни ***

80

Анонимен

преди 1 година

"По-големи наркомани от руснаци и американци НЕМА" - за съжаление колкото по-големи крадци и мошетици са политиците и олигарсите толкова повече психимни отклонения се срещат и в народите населяващи съответните държави. По данни за 2022 самоубийствата в САЩ са се увеличили и равни на тези в Русия. Мисля, че САЩ и Русия (заедно с Латвия) държат челните места по брой самоубийства на глава от населението в северното полукълбо. Капитолия и Кремъл се управляват от унищожители на човеци.