37

Анонимен

преди 1 година

За да има силна България с номер 2 от интегралната бюлетина на 02.04.

36

Outside the box

преди 1 година

Църквата и училището не са претърпели никаква еволюция последните 2000+ години. Развитието на технологиите ни задължава да мислим "извън кутията", за да претърпи образованието необходимите трансформации. Дилга тема е това и уви нтелекта на нашите динозаври-политици е брутално под необходимото ниво. :(

35

Анонимен

преди 1 година

Ужааааас ххххахахахахахахахах

34

Анонимен

преди 1 година

Някой прочете ли писанието? На практика искат да досъсипят образованието. По-малко фактология, повече електронно обучение, игри и проекти... Накрая потърпевшите, т.е. учениците ще излизат едни харвардски литмуси, дето само в гугъл могат да ровят... Ужас някакъв.

33

Анонимен

преди 1 година

До catrock. Бумащината е с цел. Не случайно всякакви документи се пишат на напълно неразбираем език и се изискав купчини безмислени документи за да започнеш бизнес.

32

Анонимен

преди 1 година

Толкоз много "ЩЕ"-та че е напълно ясно, че са предизборни обещания нямащи нищо общо с действителността. Едно-две "ЩЕ"-та вършеха работа, но тия се оляха.

31

Фърчилко-Фърчилков

преди 1 година

...към ПП-ДБ...ШАРЛАТАНИ !!!!

30

Баце към ПП-ДБ

преди 1 година

Аматьори....

29

catrock

преди 1 година

От 25 г.съм преподавател в ПГ в София,милиони се наливат в образованието,а то е все по -тъжовно. Учениците отпадат от училище или завършват с 3,30,назначават 80%тотално некадърни,неграмотни и неможещи учители,скъсват ни от бумащина и т.н.Поредни предизборни брътвежи на ПП.Докато не се променят учебните програми,закона за образованието(за кой ли път),да има ясни критерии и визия за поне 20 г.напред,нищо няма да стане

28

Анонимен

преди 1 година

По принцип училищата са създадени именно с тая цел. Пак ше преоткриваме топлата вода ли ?

27

Ха

преди 1 година

Дано ИМА КАК и вие да изчезнете от политиката,че май не разбрахте,че това не е за вас не ставате за нищо !

26

Анонимен

преди 1 година

Познавам няколко от новите доценти,професори и доктори. Нищо добро няма да излезе скоро от образованието.

25

Анонимен

преди 1 година

Мислещо как да крадат. То вече има предостатъчно такива.

24

Обратно

преди 1 година

25 Анонимен Никакво ходене на избори, докато държавните органи, които ги организират не разкарат чуждите агенти, предатели, престъпници и крадци от избирателния процес. . . ТОЧНО ОБРАТНОТО, ЗА ДА НЕ КРАДАТ ГЛАСОВЕ ОТ НЕГЛАСУВАЛИТЕ! ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ?

23

Анонимен

преди 1 година

За ПП-ДБ качествено средно образование . . . . . Ако говорят български като Кирил Петков и смятат математика като Асен Василев едно голямо МЕРСИ!

22

баба мара

преди 1 година

като слушаме по медиите преподавателите на студентите веднага си правимизводите за каква прос-то-тия става въпрос

21

Бaй Kypти

преди 1 година

Дego тъй gyмaшe! Oт мaймyнa мaймyнkи, oт kpaтyнa kpaтyнkи...

20

Анонимен

преди 1 година

Никакво ходене на избори, докато държавните органи, които ги организират не разкарат чуждите агенти, предатели, престъпници и крадци от избирателния процес -- няма и да признаваме резултатите от избори, където се явяват за да продължат разрушаването на държавата и икономиката.

19

Анонимен

преди 1 година

Нали ви видяхме колко можете, натеглихте заеми да раздавате на пенсионери и кой ли не само да подклаждате инфлацията, такава стъпка повече подхожда на БКП от колкото на хора завършили в Харвард.

18

Анонимен

преди 1 година

А как ще освободите училищата от директорския тормоз над учителите??? Как смятате, че се работи под постоянен стрес, заплахи за наказание и уволнение??? И това от директори - феодали, назначени с платени конкурси, абсолютно некомпетентни, но с пълно чувство за еднолична власт и безнаказаност!!! Правят си каквото искат и издевателстват над учителите!!!До сега нито един министър на образованието не е разгледал този проблем!!! Предложението за мандатност пак не може да реши проблема! Уволнение!