200

Маленкий Путьонок

преди 1 година

Путин вече не може да спре. Ако го направи, ще му потърсят сметка за действията му. Подобно на хамстер във въртележка, задвижвана от него е принуден да бяга все по-бързо. Накрая ще падне и ще се завърти в тази центрофуга, но повлича целия свят към гибел. Ако има разумни сили в Русия, трябва да се справят с този самоубиец навреме.

199

Виготура

преди 1 година

Русия ще остане 1/10 от територията си, където живеят основно етническите руснаци.Отвъд Урал до океана всичко ще бъде изкупено на безценица от Китай. Русия е все по-зависима икономически от Китай, и това ще и изяде глявата.

198

Анонимен

преди 1 година

Да не са луди??? Толкова много вече е заложено, а и пожертвано. Няма връщане назад докато държавата украйна престане да съществува.

197

Анонимен

преди 1 година

Украинците не бива да капитулират. Трябва да изчакат руските войски да се придвижат поне още 500 км на запад и тогава вече могат да мислят за капитулация. Сега не е изгодно за руснаците. Ще трябва да оставят окупационни войски в Украйна и да храни украинцките и децата на фашистите, понеже няма да имап пари да си покриват заемите от МВФ само. Да не говоря за връщане на парите на Китай и другите кредитори.

196

Абе

преди 1 година

До Анонимен 245 Не мога да разбера, как така говорите, че запада е прогнил и не зная още какво си, а всички драпат за нататък! А в Русия, където всичко е цветя и рози, мед и масло, никой не иска да ходи? На времето ходеха строители и дървосекачи, за да облагородяват райони и строят градове на север, но след разпада на СССР не съм чувал да ходят.

195

Анонимен

преди 1 година

Защо Кремъл трябва да спира? Спира се, когато губиш, а когато всичко се развива по план, то защо? Пък и тази война е от изключителна полза Русия, защото когато приключи един ден, надяваме се всички, Светът няма да е същия и други страни ще доминират, а прогнилия запад ще си ближе раните и ще циври.

194

Русия - смех

преди 1 година

Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От 14 месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.

193

Анонимен

преди 1 година

До 240 Е какъв е тоя Зеленски,че да е легитимен.Той една пионка и нищо не зависи от него.Утре му режат финансите и е приключил.

192

Gorskio

преди 1 година

Proz пор - какво се разбира под мирни преговори от страна на роззия - капитулация на Украйна? Очевидно украинците не искат да капитулират... Специално на лукашенко от Украйна му предлагаха да подпишат пакт за ненападение. Тогава той нарече Зеленски гнида. Сега вече не се споменава нищо за денацификация, демилитаризация, за фашисти и започна да се говори за мирни преговори. Зеленски изведнъж стана легитимен. А вие продължавайте да б.лижете з-адни-ци на руския цар!!!

191

Анонимен

преди 1 година

Руският удар на Кинжал е описан от Pronews като "катастрофа за силите на НАТО в Украйна", тъй като бункерът е бил център за командване и контрол на операциите на НАТО в региона. Беше защитен от системите за противовъздушна отбрана Iris-R и NASAMS, които бяха унищожени при удара.

190

Анонимен

преди 1 година

Има още нови оръжия, които трябва да се изпробват и да се демонстрират.

189

Анонимен

преди 1 година

До 235 За това ли драпате като мишки в леген.

188

ЛилиПутин

преди 1 година

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

187

Анонимен

преди 1 година

232 Каква чест те гони бе промит мозък.

186

Анонимен

преди 1 година

Не пиши тъпотии!

185

Анонимен

преди 1 година

До 228 Това го знаем едно и също дрънкат комплексарчетата от сутрин до вечер.

184

Анонимен

преди 1 година

Слава Украйна долу русия

183

Анонимен

преди 1 година

До 222 Е кой ги брои минусите на уркопитеците.Има ли нормален българин,който да харесва нагли и долни лъжци,който се опитват да се бъркат в чужди неща.

182

До анонимен

преди 1 година

А меца дедо Джояклеца!

181

До 215

преди 1 година

Е как да го разберем, като имаш 3 минуса и 0 плюс