275

Майна

преди 1 година

Всички ЛУДИ са във върховете на Властта. А нормалните считат за луди. Човечество???

274

999

преди 1 година

А дали се е усетил, че с разполагането на ядрено руско оръжие на своя територия, Беларус стана заложник на Кремъл??? Така ли ще избегне ТСВ с ядрени томахавки???

273

О хо хо

преди 1 година

Който пръв посегне към ядреното куфарче - той ще е ПОБЕДЕНИЯТ.

272

Пророк

преди 1 година

Руский мир иска Лукашенко. Ни повече, ни по- малко. А Путин ще реализира нактически ядрен удар, което и ще Е КРАЯТ НА РУСИЯ И НА НЕГОВАТА ВЛАСТ.

271

Обективно

преди 1 година

По времето на соца в БГ вкарваха в затвора и за ВИЦОВЕ. СПРАВКА - АРХ. БОЯН ЧИНГОВ. А ЦИГУЛАРЯ И МАЙТАПЧИЯ САШО СЛАДУРА УМРЯ В ЛАГЕРА В ЛОВЕЧ .

270

Анонимен

преди 1 година

Голям пич в беларус им само битови престъпление.. лукашенко унищожи всички ОПГ

269

Анонимен

преди 1 година

Този, като Путин, си тероризира народа, чрез измислици и фантазии. Най-малко пък мисли за народа си. И такива хора като този управляват цели нации. Защо китайският президент не говори такива глупости, въпреки, че е в добри отношения с Путин?

268

До 307

преди 1 година

САЩ не само не искат мир, а а и имат къса памет. Путин им го обясни с прости думи - дойде ли се до ТСВ, то този път тя ще се води на територията на САЩ. Просто времената са вече други и разстоянията за МБР не значат нищо.

267

До 307

преди 1 година

Апа то твойте господари от рашистан искат мир та мир! даже затва изтрепват цивилни Украйнски граждани! понеже мир и само мир искат! е верно да изтрепят милиони за тях не е проблем и също така да заграбват територии от съседите си те затва са рашистанците! да грабят лъжажат и крадът де! Но ти ми каи какъв точни мир искат троитв господари от рашистан! щот не стана ясно! :))))))))))))))))))))))

266

Анонимен

преди 1 година

САЩ не искат мир. САЩ искат кръв и бомби далеч от тях. И да върви далаверата с оръжията.

265

Анонимен

преди 1 година

Лукаше ко е прав. ЗА НЕГО идва краят на света с ядрен огън. Дано само по-скоро да освободи Беларус от присъствието си.

264

Стига вече

преди 1 година

Ако това е шантаж...не трябва да се поддаваме.Ако е сериозна заплаха,щом да стигнали дотука..да унищожат целия свят.. как да отстъпим...Извода...при всички случай ...не,на Путин и сие.Надежда има една... Копейкин да е последният оцелял за да се радва на победата...

263

Войко

преди 1 година

Браво Батя !!! Всичко което е казал е самата истина.

262

Анонимен

преди 1 година

Комунистите винаги заплашват с нещо!! Ту война, ту бомби в училища, ту че дясна партия ще ги вкарва във война.. БОЛНИ!! БОЛНИ за власт!

261

Паню Баирски

преди 1 година

Жалък терорист - мисли,че някой оже да му повярва!

260

Анонимен

преди 1 година

Koмунистът заплашва Ще има огън и жупел!

259

Сата НАТО

преди 1 година

Ми като не иска ядрен огън, защо озволява разполагането на ядрени оръжия на белоруска територия?

258

Спукашенко

преди 1 година

Този плешивец е пътник. И няма да пътува за хубаво място. А Путин е станал едно сиво джудже и като дойдат да го гърмят може да умре от инфаркт и да напълни гащите!

257

Ако нато влезнат

преди 1 година

Във Беларус три дена народа ще беси онези от ОМОН ,които ги пребиваха като кучета !Колко има да си връщат на Лкашенко и компания, че там ще има седмици въртоломеви нощи ,не мога да ги мисля сега управляващите !

256

Koko

преди 1 година

Ако сте 75 годишен чичак като този, случайно отзовал се на върха на бедна държава, но имащ млади момичета, пари, алкохол, много власт, разват и вие ще говорите пълни глупости за ядрени войни. Всъщност ще говорите каквото Путин казва, защото само и единствено благодарение на него имате тези блага.