90

Анонимен

преди 1 година

ПП ако се сдушат с Бойко приключват играта.

89

анонимен

преди 1 година

Ако не се сглоби правителство, до коня ще се сглоби инсталация за тричане.

88

Анонимен

преди 1 година

За да има силна България с номер 2 от интегралната бюлетина на 02.04.

87

Тц тц

преди 1 година

Целия свят е за *** само България не е...щ.о.т.о е Велика, Стара и Мъдра....хахаха

86

До 93

преди 1 година

И щ.о.т.о знаем схемите на соца и московия...никво ***. Кой луд ще се върне назад! Умните продължават НАПРЕД!!! ЗА НАШАТА РОДИНА БЪЛГАРИЯ!!!!@

85

Анонимен

преди 1 година

не може да избираш едни и същи крадци, а да очакваш да не крадат!

84

Анонимен

преди 1 година

ако не гласуват за дългогодишни крадци, гласуват за плоско земци като из/възраждане... разкоша на високия интелект

83

Анонимен

преди 1 година

за съжаление народа е с промити мозъци, прощава на дългогодишни крадци и отново гласува за тях, не прощава на новите 6 месеца, но прощава капитан андреево, прощава че един медицински хеликоптер не осигуриха за 10 години, прощава мега скъпите некачествени пътища, прощава милиардите дадени от България за един газопровод, който не доставя газ за нас... направо съм в потрес

82

Защо ме триете ?

преди 1 година

Аз гласувам за Пляк Пляк и Де е Бе

81

Анонимен

преди 1 година

Като слушам в момента Борисов по БТВ ми се струва, че ГЕРБ ще се гушнат с ПП-тата. Тогава жална ни майка. Предпочитам ДПС да е първа политическа сила.

80

Есхач

преди 1 година

Тези които не са решили още за кого ще гласуват ще определят процентите на Възраждане и Левицата. Повечето стари структури на БСП се присъединиха към Левицата. Има реална възможност да мобилизират леви избиратели да гласуват за тях или по-точно срещу Нинова. С обиколката си в провинцията Бойко максимално мобилизира избирателите на Герб. Ще има отлив поради огорчение от ППДБ. За мен ще има 6 или 7 партиен Парламент с минимум 2 изненади като процент от гласовете.

79

Гласувате за ПП и..

преди 1 година

Получавате Джен.дър обучение на децата ви. Прайдове. Парапети. Разрушаване на паметници. Още повече инфлация. По скъп бензин с два лева. Но пък 25ст отстъпка и други подобни "ценности" на свръх мало умните и прекрасните протестъри ! Ако искате пак да го преживеете...Така или иначе в неделя ГЕРБ ще ги отнесе като бързия влак цинкова кофа на релсите !

78

Анонимен

преди 1 година

Един различен поглед към изследването. 35% от имащите право на глас ще са гласували за партия или коалиция в парламента. Мнозинство от над 120 депутати биха имали ГЕРБ+СДС+ПП+ДБ, ако общо съставят правителство. Ако двете водещи коалиции не се обединят за правителство, такова може да бъде съставено само от поне три партии или коалиции. Реаалността е, че заради негласуващите за партия или коалиция, пак ще имаме нови избори.

77

Анонимен

преди 1 година

За Възраждане 182,8 % ! От вашите клавиатури в Божиите очи !

76

Анонимен

преди 1 година

Центашки, Доларчиев, Еврашки, Доларинчев, Евродоларски, Европачков, Златокюлчев, Чувалчевриев, Златочекмеджанджиев. Чувалпачков.

75

До 76

преди 1 година

Демократичния капитализъм е много успешен верно е - половината народ е болен ,лекари няма но джендари колкото иклскаш..възпитание на децата нулево..образование почти дъно..ценностна система - дай пари да пазаруваме и не ме търси....50 от нашия народ неадекватен....медийте по контролирани и от при Соца..... само простотия се зомбира народа по цял ден.....подмяна на нац. Ценности и история и т.н.....

74

Анонимен

преди 1 година

Бойко, с неговите престъпници и богат опит от улицата, мафията, паркинга на мутрите, приятелството с Меркел, Путин, Ердоган; опитът от магистралата, джипката, операцията на десетте му менискуса, залата, игрището, къщата в Барселона, познаването на истинските ценности на златото и пачките в Чувалите и Чекмеджетата; затворничеството за един ден, членуването в БКП, возенето на Тодор Живков и Симеон. Изберете опита от неговия живот.

73

Анонимен

преди 1 година

Как се казва туй? Копейкин от копейка , а от цент? Центовкин? Тцъ, нещо не ми звучи. Как да стане от цент, че и звучно? Или то там трябва направо да даваме наедро-доларовкин. Щото рубльов е лесно, *** що да ни е лесно? Измислете как да кръстим лапачите на долари, центове и евра. Чакам.

72

Те така

преди 1 година

Гласувате за *** и получавате бай тошо, ссср, 6-то управление, ДС и всички гнесни екстри....

71

ясна ралта

преди 1 година

*** и герг коалиция с дъпъсъ