11

Анонимен

преди 1 година

Бяха питали шефа на Възраждане по националната телевизия защо прави реклама основно в Американска Компания youtube.Той се оправда и каза,че нямало друга.А има разбира се. Питаха го защо парите му и парите на партията му са им в Евро и той не можа да каже ,че има друга валута и просто замълча.Нещо подобно се случи с ваксините срещу Ковид,всички политици от Възраждане бяха ваксинирани,а разпространяваха пропаганда срещу ваксините!!!

10

Дидо

преди 1 година

Инструктажа от 1990-та година се изпълнява успешно. Тогава другарите Лилов, Премянав,Виденов,Тодор Вълчев,Костадин Чакъров инструктирваха партийният актив в цялата страна ,как ще премине прехода и как ще продадем държавицата си.Общо са 41 точки,имам ги на записки. За съжаление обаче народа преспа този период, а там където споделях истината с околните ме упрекваха ,че фантазирам. Е, сега фантазьора Ви приветства: Яжте им попарата.

9

Анонимен

преди 1 година

Mижaв интepec...

8

figil

преди 1 година

Хех последните думи за програмите на партиите, ме накараха да се смея на глас :) . Да си изпълниш това което си обещал и да няма никакъв ефект в нагласата на избирателите. Това директно показва, че популизмът е правилният вариант за привличане на гласоподаватели или да го кажем така, които вика по- силно, той ще е победител

7

баба мара

преди 1 година

какво меню очаквате от парапета и грешния ъгъл няма да гласувам избори додупка докато изгони м тези нав-ле-ци

6

Анонимен

преди 1 година

Киро е приключил политик, само за 2 години е с по-голямо неодобрение дори от Боко, просто не става за политик няма качества и набляга на плюенето по типичен български маниер.

5

Анонимен

преди 1 година

Taка е, вяла и скучна камапания, но пък за сметка на това из форумите разни неудачници са готови да се изядат за една или друга партия, ще кажеш че сами те ще стават депутати, хахах

4

Анонимен

преди 1 година

Ако някой не е разбрал, на Кирето са му обещали да управлява дълго и щастливо от Козяк. И Боко вършеше работа, но е малко непредсказуем. Засега е в резервния отбор. Ако Кире нещо се издъни, веднага че ни натресът пак Боко. А вие си ходете по избори. Ходенето е здраве.

3

Анонимен

преди 1 година

Абе има и такива, които са се изплашили от бомбените заплахи, предимно са възрастни, и няма да гласуват. Като цяло са от плаващия електорат. Твърдият електорат ще си гласува под строй, както винаги.

2

Анонимен

преди 1 година

Съгласне съм с хората. И аз не вярвам, че има и един, дето сериозно се хваща на бомбените заплахи. Вчера хванаха бутквално ДЕЦА, да го правят. Кой знае, в коя дискорд група, кое тъпо ТикТок предизикателство или каквата глупсот ссе е пръкнала между миналия вторник и днеска, са видели. Не вярвам, че са и руски атаки. Не, честно - В Тутракан и в две софийски гиманзии, нямало се гласува! Лелее! "Отиде коня у рякта", ама друг път.

1

Анонимен

преди 1 година

Да не само, да има пак масивни иненади. Помните ли, как на Трифонов му даваха 4-5-6%, после баш преди иборите вдигна на 9, а той изби на 17-18% или нещо такова. А после му даавха 7-8 (хммм..), а те паднаха под 4. така че, не се знае.