14

СВОБОДАТА на словото

преди 1 година

Това е да си купиш медия и да си свободен да си пишеш в нея каквото си искаш! Виж а тука...

13

Анонимен

преди 1 година

Да ходи на Марс, да не ни занимава с глупостите си :))) Нали купи Туитър, как да не е номер едно там :))))

12

Киркел

преди 1 година

10 Според Вас Мик Шумахер все още е в F1 само заради неговите качества така ли? А аз си въобразявах, че го държат защото е син на НАЙ-ВЕЛИКИЯ ШАМПИОН В F1 Михаел Шумахер. А и защото носи пари фамилията му Шумахер. Шумахер все пак са от Запад немци са не са руснаци.

11

Анонимен

преди 1 година

До 10 Много сте заблудени наистина.

10

До 4

преди 1 година

Ето го перфектния пример зя манталитета който обрича всяка комунистическа дупка. Мишката си знае че лична инициатива и лични качества не са важни ами е важно на кой си роднина/приятел. Това е разликата между Запада и Русия

9

До 4

преди 1 година

Това е Америка тавариш, не е Русия дето може да станеш нещо само ако си приятел на диктаторчето. Я кажи има ли е Русия някой като Мъск, Бил Гейтс, Стив Джобс Хенри Форд и т.н

8

Изнервен

преди 1 година

ИлЪн!!!!!

7

Анонимен

преди 1 година

И ще направи и туитър печеливш. Явно е заложено в днк-то му.

6

Твитер

преди 1 година

Нищо чудно - като влезеш за първа регистация /ако си новорегистриран потребител/, като предложени акаунти за следване са този на Илон и няколко други :)

5

Анонимен

преди 1 година

На този егото му е по-голямо от възможностите му.

4

Анонимен

преди 1 година

Ако някой си мисли, че се става толкова богат и влиятелен благодарение на лични способности и инициатива дълбоко се лъже. Сред американските президенти няма произлязъл от низините. Илонката също не се е измъкнал от някое гето с протрити панталонки. Случайности няма.

3

Дедо Поп

преди 1 година

Няма начин да не бъде . Що програмисти изгони за да ги накара да променят алгоритмите и да изтикат неговите туитове винаги да са на първо място .... За повече подробности потърсете статията веднага след СуперБоул когато Байдън събрал повече лайкове от Еноватора Гений Супер Бугаташ Мъск как Великия поискал от екипа си отчет що никой не четял туитовете му и как след последвалите на момента уволнения "грешката" в алгоритъма била поправена .

2

Анонимен

преди 1 година

В момента Илон Мъск е човека, който изобразява американската мечта. Байдън е карикатура, а Барак Хюсеин Обама е като същество от друга планета.

1

Анонимен

преди 1 година

А на мен защо не ми е интересен неговия профил?