26

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ДНЕС БГ ЗАЩО МЕ БЛОКИРАТЕ ПОСТОЯННО ПОДМЯНАТА СА ШАРЛАТАНИ СРУТИХА ДЪРЖАВАТА КОЛКОТО И ДА МЕ БЛОКИРАТЕ МЕН НАВЪН Е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА БЕЗЗАКОНИЕ ВЪРЛУВА НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ НЕВИЖДАНО

25

Споко

преди 1 година

Киро и асан като попаднат пак случайно във властта ще оправят. Ще купят отново най скъпия руски газ през посредници. Ще захлебвт яко всички по веригата. А ние пак ще платим сметката. Те ще оберат лаврите че са осигурили газ. Спряха да купуват газ от Русия. Целия ЕС си продължи да купува от там ама нашите казаха не.. вега Газпром като ни осъди за неустойки Киро и асан ли ще платя????

24

лена

преди 1 година

как така с 30% по ниска , кво стана с четири пъти по евтиния газ на кирчо :)

23

Анонимен

преди 1 година

До Обаче. А ти осъзна ли, че май целия свят може да оцелее без руската газ? И при истинска зима включително. Защото миналата година по-това време русофилите се подмокряхте от кеф как щял да замръзне запада. Сега упорката е, че е нямало зима, така ли? ОБАЧЕ пазарите вече се реорганизираха.

22

Оле-ле

преди 1 година

До ЕдинЯвно не се отоплаваш на газ. При ПП миналата година цената беше 30% надолу от тази година. Нищо че ги упракваха че купували през посредници, а сегашните твърдят че купуват през дългосрочни и прозрачни договори. Хората които ползват газ си пазят фактурите и имат реална представа от сметките преди и сега. Сега при служебните чибурашки цените са много по нагоре и то при по мека зима.

21

0808

преди 1 година

.... не вярвам..завчера ми взеха за 10 литра газ пак 36 лв...а от Нова година все поевтинява..дрънкате глупоси наклани държавни чиновнички/ци..

20

не подкрепящ НИКОГО

преди 1 година

какво ме интересува, че газа ще по-евтин през юни, юли и август. било то и с 30% спрямо ЯНУАРИ? ТОГАВА КОЙ ГО ПОЛЗВА ВКЪЩИ? НИКОЙ! ОВЕРГАЗ И БУЛГАРГАЗ ПЪЛНИ ЛЪЖЦИ! НАПРАВИХА СИ ДАЛАВЕРАТА С ПП И КОЛКО ПАРИ ПРИБРАХА???? ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ, ОФЦЕ

19

Анонимен

преди 1 година

Преди беше три пъти по-евтин американски газ. Сега след три месеца с тридесет процента по-евтино. Нещо много почитатели на тройката. Странни съвпадения вероятно пак ни заблуждават с лъжи.

18

Алекс

преди 1 година

Къде са четирихилядниците да ни убеждават,че без руска газ не може?

17

Хах

преди 1 година

За 30-те процента съм съгласен, само дето не е сигурно дали ще е надолу или нагоре!

16

Обаче

преди 1 година

Въпросът е колко ще струва газта когато дойде (Истинска) зима и дали въобще ще я има достатъчно (газта), защото зимата рано или късно ще дойде, говорим за такава с температури минус 20 и надолу и то месеци наред ! Младите се смеят, но може и по тежки температури да има в България !

15

Анонимен

преди 1 година

УжасТ!

14

Един

преди 1 година

Ако дойде Киро на власт освен, че няма да поевтинее, ами най-вероятно ще поскъпне с 30%.

13

Анонимен

преди 1 година

Ама Европа измръзна през зимата!

12

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Защо така, свършиха ли двата скъпи американски танкера? ХАХА

11

За през лятото

преди 1 година

До два три месеца, през лятото, голямо постижение!

10

Watch

преди 1 година

хаха че то винаги е поевтинявало летния сезон... а и цените едва ли биха поевтинели при евтино синьо гориво,нали!???

9

до 6

преди 1 година

До Познайте,защото у вас не се е вдигнала с колкото се вдигна в Европа,когато има повишение не ви се вдига цената,но когато спада сте първи,все меда търсите,жилото за другите никога не виждате,наглост българска

8

Мис Пиги

преди 1 година

Мен какво ме грее като нищо няма да поевтинее?

7

евтин внос

преди 1 година

Значи пак ще има стачки и протести и пак ще вдигнат хляба.