97

Анонимен

преди 1 година

Фашистката власт без съд и присъда уби кучетата, които имат своите права в закона. Без разследване на вината на всяко животно с права. Извършиха геноцид над кучешката раса, само защото са кучета. Това е като убийството на 12 хиляди евреи от Македония и Тракия от фашисткото правителство на Богдан Филов през 1943 година.

96

Анонимен

преди 1 година

В България да си купе и ром

95

Пешев

преди 1 година

Мъртви инсититуции, получават заплати за нищо. Хората нямат стойност, като в Русия. Хвърлят ги в месомелачката на Бахмут. Така Путин показва какъв "човеколюбец" е. Носете си мачете за самоотбрана!

94

Анонимен

преди 1 година

Кучетата имат права и защита от закона. Никой не смее да засегне законните права на кучетата, защото ще влезе в затвора за 3 години. Правата на животните трябва да се спазват. Имат права като животни да се хранят. Заобикалям кучетата, защото ме е страх някой на Четири лапи да не ме заснеме със смартфона, как им нарушавам правата и да ме вкара в затвора за 3 години.

93

Анонимен

преди 1 година

Щеше къде по-справедливо кучетата да бяха разкъсали кмета. Да видим тогава какви щеше да ги приказва.

92

Анонимен

преди 1 година

Оставка, кмете. Писмено, устно проблема е проблем- 10 хищника- убийци с остри зъби вилнеят в Долна Оряховица-в случая с цената на един млад живот, отишъл си нелепо. А уж детското и майчиното здраве и живот са приоритет в Националната програма 2021-2030 г. Кучета ни яли нас обикновените трудови жени в България. Питам, ако беше ти се оплакала дъщеря ти или жена ти така ли щеше да подминеш проблема. Не се оправдавай, не заслужаваш прошка, а наказание за АДМИНИСТРАТИВНО БЕЗДЕЙСТВИЕ !

91

Анонимен

преди 1 година

Кучкарите ще ревнат.

90

ot facebook

преди 1 година

Колко колко колко колко пъти още трябва да се повтаря, та да влезне в управленските тикви, че НЯМА в Европа държава, която да е ликвидирала глутниците по улиците чрез метода "Кастрирай и върни".Единственият успешен пример в света е Сингапур - страна с която очевидно нямаме нищо общо, нито като географски дадености, нито като манталитет, нито никак.Въвеждането на "Кастрирай и върни" като задължителна законова норма, чрез приемането на малоумния ЗЗЖ в началото на 2008-*** година, беше тържество на тъпотата и голямо поражение за здравия разум."Кастрирай и върни" означава увековечаване на гл

89

Алекс

преди 1 година

Крайно време е да се разреши на ловните дружинки да си тренират уменията като отстрелват подобни глутници.Така няма да се стига до подобни трагедии.

88

Пенсилвания

преди 1 година

Те са ги убили ама "късно е,късно" Не кучетата, а стопаните са виновни в 99% от случаите

87

Анонимен

преди 1 година

Не виждам кучелюбците да се застъпват за техните така любими животни. Иначе са много отворени и обиждат, като има новина за тормоз над животни, ама сега си мълчат.

86

Анонимен

преди 1 година

Всички безпризорни животни трябва да се вкарват в приют, ако не се осиновят да се приспирав и котри и кучета. Хората, които ги хранят по улиците и ги развъждат по разни кашони ,са една голяма част от самия проблем с тези животни. Единствената помощ е ако ги заведат да ги кастрират за тяхна сметка или си ги приберат в тях. Всичко останало ги прави съучастници въвв всеки един инцидент предизвикан от животни. Също контрола над породите и извеждането лез намордник трябва да е строг и да се следи.

85

анонимен

преди 1 година

ако убиеш куче в америка е 3 години пандиз.но ако куче убие човек го убиват с инжекция

84

Дзъ

преди 1 година

При такъв инцидент в САЩ, тези животни щяха да са се възнесли в небесата отдавна - още при първото озъбване на човек. Но в нашата територия трябва жалба, входящ номер, анализ на ситуацията, оценка на риска за хабитата им, търсене на осиновители, чудене кой точно да се заеме с казуса и така 100 години. Накрая няма виновни. явно няма и ловджийски дружинки. Жалко за жената. Позор за властта!

83

Анонимен

преди 1 година

Заради луната ще да е

82

Анонимен

преди 1 година

Ауууу

81

Анонимен

преди 1 година

Глутница койоти май

80

contractor

преди 1 година

съболезнования на близките. В моя квартал някой беше пуснал предизборно 10 пумяра. Купете си къща в село с вълци и чакали, в тия села бездомни и отвързъни песове няма

79

Анонимен

преди 1 година

а прИкриватурата все още води следствие от какво е "починала" жената !!!!!!!!!!!!

78

нещастна българка

преди 1 година

Ноистина, в пет сутринта, на някоя спирка, само жени, жени. В превозните средства, само жени. По гишета и тезгяхи, по пазари и бакалници от сутрин до вечер, само жени. И млади, и пенсионерки, отрудени и зле платени. След това започва слугуването в къщи. Най-нещастните.