21

Анонимен

преди 1 година

На тая ко бра да и заврат главата в газа.

20

Шопа

преди 1 година

Как така бе хора , детенце на 3 годинки.. " Било недохранено , оставяно само и живеещо в нищета". Въпрос до хората дето са били запознати с положението , а Вие къде бяхте , къде спахте и по-точно как ? Да знаеш за нещо подобно и да останеш безпристрастен е направо грях , майката дори не бих искал и да я коментирам . Този ,които е бил наясно с случващото се там е трябвало да подаде сигнал , да вземе отношение в противен случай и той носи вина не по-малка от "родителите" на детето .

19

баща

преди 1 година

Ок, майката разбрахме, че не е стока, ами бащата къде е в картинката? Нещо опит да вземе детето при себе си, да го гледа той? Или и той е същия безотговорен тип? И последно- защо по деволите, дете, което е било отнето от тази майка, е било върнато обратно при нея?

18

Анонимен

преди 1 година

До Виден Така е, ама никой не плаща да осинови дете на наркоманка и затова не й е отнето. Истанбулската конвенция няма да помогне при тези обстоятелства.

17

Виден

преди 1 година

Ми да ни я пробутат. Това дете отдавна е трябвало да бъде отнето от тази среда в която е било. Нормална майка не ходи с пакетче дрога по улиците докато 3 годишното й дете е само вкъщи.

16

Анонимен

преди 1 година

Още един удобен случай да ни пробутат Истанбулската конвенция. СучаЕност? Не мислА!

15

Радослав

преди 1 година

Всички институции са абдикирали от задълженията си. МВР е неспособно да се оправи с наркомани, престъпници, ромски сватби и свади. Социалните нехаят за деца при подаден сигнал. Лудите си се разхождат безконтролно и без лечение докато не убият някой. Сигнали към която и институция да е са глас в пустиня. Май само НАП работи частично.

14

Анонимен

преди 1 година

ПОВРЕДЕН НАРОД СМЕ!На запад за такова нещо глави ще хвърчат,а тука-нищо!!!

13

Анонимен

преди 1 година

До 13 Чети бе чешитт да не мислиш, че човека нямаше да разбие врата, ако е бил там и е знал, че има пожар вътре, той говореше по-принцип, че дори да е било само само без да има пожер би разбил вратата, а не теб през малкото ти мозъче някакви пожари ти се въртят.

12

До 11

преди 1 година

Наистина живеем в кенефна държава! С кенефни институции, които поне за децата да се грижеха.. Интересно, щом веднъж е отнемано детето, не се ли води в риск, никой ли не е наблюдавал какво се случва с него. Кошмарно!

11

До 11

преди 1 година

За кое да ме съди ,че съм спасила детето??? По кой закон спасенението е наказание ??

10

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Как едно отнето дете се връща отново на същите родители при същите условия, от които е отнето? Мисля да спра с коментара до тук. Сещате се защо и какво бих казал нататък.

9

Анонимен

преди 1 година

До Мен Да и накрая тебе, че те осъди наркоманката, че си й разбил вратата в такава кнефна държава живеем за съжаление.

8

Мен

преди 1 година

Всеки път щом оставиха детето щях да им разбивам вратата и да го взимам ! Това ако е в чужда страна много бързо тази уж ,,майка,, щеше да е лежи а детето отнето !!! Заради безотговорността на държавата към децата те измират всеки ден !

7

Анонимен

преди 1 година

В България нищо не работи, вчера някаква шена я изядоха кучета, а сигнали са пускани е виж, ако пуснат сигнал от краварското посолство, нпо или някой онеправдан дженндер всички институции щяха да се размърдат.

6

Анонимен

преди 1 година

После жените не били злобни същества и все мъжете са им криви за всичко.

5

Анонимен

преди 1 година

Възможно ли е да сме толкова оскотели...Сто човека са знаели, че това детенце страда, както никое дете не заслужава, недохранвано, оставяно само... Как, по дяволите, чуваш малко дете в съседния апартамент да плаче и знаейки, че е оставяно само системно, поне не пробваш да помогнеш! Горкото детенце, толкова несправедлива съдба:(

4

Анонимен

преди 1 година

Майката -в затвора за дълго време!Звяр в човешки образ.

3

Анонимен

преди 1 година

Пиша и плача!За чуждите 4 звездни хотели,за българчетата от социално слаби семейства никаква грижа.В 21 век в България умират деца в нищета и глад и това ще е следващото в статостиката.нищо,че има куп институции ,които не си вършат работата.

2

Анонимен

преди 1 година

При Бай Тошо хората не гладуваха. Имаше за всички достатъчно.