9

До 1

преди 1 година

И тук така по пейките, и през деня, от па дък:)

8

Анонимен

преди 1 година

Изселете ги в България... И без това повечето трудещи се там са с българско гражданство. А ние ще им отворим квартал с чевени фенери до парламента... Хем да си споделят с депутатите хем и депутатите да не се чувстат като най-големите жреци на древната професия, макар че проститутките са с много по-висок морал от бг депутатите.

7

ДЯДО КОЛЕДА

преди 1 година

Warnings about !!! Лечителките набеждавани неправилно помагат за охрана на големи територии.. В САЩ огромни региони са биосферно охранявани от човешката охрана благодарение на десетки хиляди лечебни полови актове извършвани от лечителки.. Тестове на убииства в градове и училища доказват ПРОБИВИ В човешката охрана .Проникват масови убиици..

6

Мдаа

преди 1 година

Като ви е проблем прекомерния туризъм, както бил и на Венеция, изгонете туристите и след една година само ще ревете, че с туризъм зле, ама без туризъм - катастрофа!

5

Бай Илийчо

преди 1 година

Сакън бря ! Не ги местете !

4

Анонимен

преди 1 година

Ето на това му се вика да си обичаш работата! Браниш я като да е свещена.

3

Анонимен

преди 1 година

Амстердам обяви и началото на кампания, която да разубеди туристите да посещават града само за да се забавляват, да пият или да употребяват наркотици и да посещават известния квартал на червените фенери - ей сега от утре всички *** и наркомани тръгват да обикалят библиотеките и да ходят на сладкарници и на театър, вместо наркотици и пpocтитутки!

2

Амстердам

преди 1 година

Редакция къпаната трева не я пушете

1

Анонимен

преди 1 година

Обикалял съм из Амстердам в 4-5-6 сутрин и гледката е плачевна. Отпъладъци до колене, повръщано из целия град, навсякъде се разхождат дрогирани и зомбирани туристи докато в 7 сутрин се очаква обикновения холандец да изведе децата си на училище, на детска градина и да се преструва, че не вижда купищата разлагащи се хора. И все пак холандците някак си успяват да бъдат толерантни. Да се изместят фенерите е разумно.