92

до 96

преди 1 година

добре че не си американец - явно не си дорасъл умственно за това. но утре имаш възможност да гласуваш.

91

Анонимен

преди 1 година

Успех на Тръмп, ако съм американец бих гласувал за него!

90

_|_

преди 1 година

Искат да го очернят Тръмп, че иначе им е ясно - Байдън няма шанс. То и така няма май, ама както и да е.

89

КаскетЯ

преди 1 година

Само не мога да разбера, защо всички меки китки са против Тръмп? За дълбоката държава е ясно!

88

Анонимен

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Още малко ще си руски окупант и после пред трибунала за геноцид и военни престъпления.

87

Анонимен

преди 1 година

Че то от Тръмп по-голяма вещица няма.

86

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

И защо "дълбоката държава" всячески се среми да попречи на Тръмп да стане президент ?

85

Анонимен

преди 1 година

Старата истина: ро добре да рацчуква една каруца холивуТки от колкото целия Народ

84

Анонимен

преди 1 година

С какво се различава америка от третия свят. Само по печатницата на зелени хартийки.

83

Само с две жени

преди 1 година

При това, еднократно! Ако през 2006 г. Тръмп не е бил разведен, тогава само жена му би имала някакво основание да го обвини в изневяра. Но това са вътрешносемейни разправии, които много често завършват с прошка и сдобряване, защото еднократно прекарване с порноактриса и с момиче от "Плейбой" дори не е точно изневяра, а най-обикновено еднократно прелюбодеяние. Човек не влага чувства, а има само едно кратко удоволствие, което не променя с нищо личния му живот и отношението му спрямо най-близките.

82

Анонимен

преди 1 година

Не ми е ясно защо мъж трябва да се чувства виновен за това, че е имал сексуален контакт с порноактриса и с модел на "Плейбой", след като е било по взаимно съгласие?

81

Анонимен

преди 1 година

Хайде, дано във вторник му сложат прангите на тоя изпечен лъжец. То бива бива гювечарство ама Тръмп е същия като нашите комунисти плаща личните си разходи с обществени пари. Ако беше платил тия 130 хиляди долара от личните си сметки никой нямаше да му каже нищо.

80

Анонимен

преди 1 година

Хич не им върви на русофилите. Не стига че Русия яде бой в Украйна, ами и последната русофилска надежда Тръмп да стане президент и да подари Украйна на Русия умря.

79

Нищо ново

преди 1 година

Удари под пояса преди изборите. Обичайно за американските политически нрави. И не само за тях.

78

Чугунолеяр

преди 1 година

И уважаемият Доналд Тръмп ясно заяви, че си е платил, т.е. имал е секс бизнес, което означава, че другата половина се е съгласила да си разтвори краката, получила си е сумат за това и точка. Аз като ходя отвреме на време на Червените Фенери в Амстердам, плащам си, свършвам и гууд бай бейби: няма полицаи, няма съдии, няма тръшкания,... Бизнес. Толкоз. Нищо лошо не е направил човека.

77

Човека ЗНАЕ

преди 1 година

Бил е президент все пак! Познава кухнята отвътре, така да се каже!

76

Анонимен

преди 1 година

В америка, ходят вместо на кафе на стриптийз клуб, така че много ми е интересно, колко от техните граждани ще се "впечатлят" от това, че Тръмп "таковал" таз леля и и дал парички да се почерпи. Голям смях.

75

Анонимен

преди 1 година

Нещо не разбирам в какво точно се изразява престъплението. Да дадеш пари на някой за да си трае за нещо е престъпление само ако този някой е официално лице - примерно полицай или съдия. Порно актрисата определено не е такава. По-скоро би трябвало да я разследват нея за изнудване.Странни закони имат в САЩ, ако за такова нещо могат да те арестуват и съдят.

74

Емил Стефанов

преди 1 година

Смешно ми става когато съединените Американски щати направят доклад да корупция и нарушаване на правата на продажни журналисти,но не и на своята ***.

73

Анонимен

преди 1 година

Не става ясно в какво точно обвиняват Тръмп, може би в това че е правил секс!? Повече от ясно е че това дело, което се стартира точно сега е изключително и само политическо мотивирано, с цел не да се осъди Тръмп, а да го дискредитира. За жалост демокрацията в САЩ рязко деградира с навлизането на крайнолявата либерастка идеалогия, която демократите яхнаха.