318

Не пугайтес, болгари

преди 1 година

Формално сигурно са прави. Но Сармат няма да ни пуснат, спокойно!Имаме статут на освободена от Русия държава, а и сме в тяхната сфера на влияния след Втората световна война, която наскоро приключи (според тях).Ще ни поиздърпат малко ушите, когато ни освободят следващия път и толкова.

317

Анонимен

преди 1 година

Те пък незаконно ни спряха газ-а

316

Мужик

преди 1 година

Голям пpaз, че са uзпuщялu жужетата, те толкова споразумения нарушиха, толкова незаконни дела извършиха, включително анексиране на части от суверенна държава че щели сме да постегнем десетина раздрънкани фърчикоптера от Татово време, все тая. Да идат да се оплачат на арменския поп.

315

Боби

преди 1 година

До Сата НАТО Щом си сигурен тогава да те назначим за ОТК а? Ще провериш всички боеприпаси Лично с контролни стрелби на избрани произволно партиди.

314

Сата НАТО

преди 1 година

По същия начин количествата остарели боеприпаси, които ще доставяме на Украйна, ще бъдат замърсени с дефектни снаряди, за да причинят вреда на ВСУ.

313

Сата НАТО

преди 1 година

Абсолютно убеден съм, че ремонтите в български ремонтни работилници са некачествени - със сигурност там не е прочистено от путинисти-саботьори.

312

Анонимен

преди 1 година

Жалка, деградирала страна. Не произвежда нищо конкурентно. Такива са и поддръжниците й. Позор за Русия

311

Боби

преди 1 година

До Лаврентий Берия Ех умнико аз не съм Путинофил(макар че Путин е един от най-големите политици този век) Аз съм Американофоб.

310

тя

преди 1 година

Те така са ги ремонтирали , че докато стигнат Украйна ще се саморазпаднат !

309

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Боби - те го и Боби - заслужил хард Путинофил който без съмнение би обслужил и Путин духовно - днес - загрижен за нас? за ЕС?! и за американските данъкоплатци?!? Това е някаква нова инкарнация на дрътия Путинофил Боби! Направо да пукнеш от смях!

308

Едно време

преди 1 година

Късият вожд на блатното племе обещаваше да вземе земята на съседното племе за два-три дена,да плени жените и децата,а колибите им да изгори.Сега вождът е бит,лиже рани,а племето роптае. Късият вожд обещава Зевс да засипе другото племе с гръмотевици.

307

Пикая на Русия

преди 1 година

Наш дълг е да правим всичко в ущърб на Русия

306

Анонимен

преди 1 година

Добре че е Боби да разбера че долния бил Куку руку аз го взех за Куку ригу.

305

Анонимен

преди 1 година

Не ми се мисли какъв фашизъм се задава след изборите в България. Бог да ни е на помощ. Отнасят се с присмехулство към хората по медиите дори към болни и инвалиди , предстсвям си след изборите.

304

Анонимен

преди 1 година

До "Бакуган"каквото и да значи това жертвите на украйна възлизат на половин милион човече. Така че не се присмивай на русия. Въпрос на гледна точка.

303

Боби

преди 1 година

До Куку руку Сваляш шапка на Американците че Дълбоко ни бъркат в джоба(нас и ес и Американските данъкоплатци) за да се води война в Ъкрайна с РФ.

302

Куку руку

преди 1 година

Свалям шапка на американците и техните натовски съюзници (в това число сме и ние) за това, че вече повече от година такковват руските ватюшки болезнено и на сухо, без в конфликта да е участвал и един натовски боец! Изтощават *** до дупка и накрая просто ще пуснат 10-20 000 души, които да минат и да изметат остатъците от пародията, наречна руска армия!

301

NK

преди 1 година

850 Бази имат краварите по света аз питам ЗАЩО.Химически лаборатории само в Украина 5А кои пусна вируса ковид-19. Атомни бомби в Япония.Воина с Виетнам.А какво направиха в СЪРБИЯ, ИРАК,СИРИЯ ЛИБИЯ,АФГАНИСТАН и др.Кои взриви ЮЖЕН ПОТОК тръбопроводакоито минава през България за Германия.А от каде доидоха джендарите.

300

:-)

преди 1 година

Следващия път ги целете с по-яки ракети като хеликоптрите станат тотал щета ремонта отпада...

299

Анонимен

преди 1 година

Че то и в нарушение на руски лицензи се правят и снаряди и патрони и през посредници пак се явяват преди в Сирия при сърцеядите сега в накрайна и така...Западът авторски прлава и лицензи го интересуват колкото при Тодор Живков се не крадеше западна технология. винаги сме си издържали икономиката с пиратство.