127

Анонимен

преди 1 година

Абсолютен мошеник е този! Само от диалекта му се познава! ГЕРП имаше най големите/високите вноски в ЕНП-то и за това тъгува МаМфред от най бедната страна в ЕС! Защо този плиткоумен политик не се запита поне един път от къде идват тези пари като България е най бедната? Такива не ми ги хвалете! За такива има френско решение и се нарича гилотина!

126

Анонимен

преди 1 година

Абсолютен мошеник е този! Само от диалекта му се познава! ГЕРП имаше най големите/високите вноски в ЕНП-то и за това тъгува ***(м)фред от най бедната страна в ЕС! Защо този плиткоумен политик не се запита поне един път от къде идват тези пари като България е най бедната? Такива не ми ги хвалете! За такива има френско решение и се нарича гилотина!

125

Божил Божилов

преди 1 година

Манфи,узми си Бойко у Германию,ке ви управи и вас оти и тамо има инфлация и у ЕС има.Барем Бойко ни управи все.

124

анонимен

преди 1 година

ВИЖДАМ РАЗПАД НА ЕС !!!!! нищо добро не очаквам от Брюксел

123

anonimen

преди 1 година

Защитава некадьрните гербери .СТОП НА ЛЬЖИТЕ И КРАЖБИТЕ

122

баба мара

преди 1 година

те в германия имат проблеми дошъл в българия да яде и пие махаите се не стедобре дошъл само просто-тии от ес няма да има правителство никога герб повече навласт избори до дупка

121

И този

преди 1 година

Тежко и горко ни.Тия стари гешевтари подкрепят крадливи мафиотски партии и правителства от бившите и потомците им. без да се притесняват.А народа се надяваше на ЕС.Ето и сега са пълни с пари и са по всички студия и билбордове.А отгоре на това играят и за руснаците.

120

ББ

преди 1 година

при управлението на ОПГ България бе стабилно бедна и зависима он раша и путин...вебер и финансираната от него персонално ОПГ строяха с парите ни руски потоци...грабежи с които опитваха да ни направят зависими на путин...роби...вЕбер руски агент ли си?играеш го нагъл и недосегаем руски...а дали е така???ЕС...играят опасни игри...Света ни може без ...германия!!!

119

ББ

преди 1 година

"нестабилността" не съществува,Света ни е заплашван от хора без възможности,извратени убиващи в Украйна безсмислено,обслужвани от робите им...дпс-гроб-***...финансирани от раша през сателитни служби на ...кгб,кОстя бачка и предава Българите за мъниста...за копейки...заплашва децата на Българите с бомби в училищата...факти които всеки с гънка може да провери

118

Българче

преди 1 година

то като тоя даващ пари на мафията източна го даржат на власт руски план за завладяване на европа те тоя и мафиотите му са робите на русия ограбващи народите ни правещи ни роби на путин

117

ББ

преди 1 година

дпс-гроб са ОПГ...и хората по селата го прозряха...вЕбер вярващ си че е фактор продължава да затъва налагайки финансирането на ОПГ обслужващи путин в ЕС!

116

ББ

преди 1 година

агент на щази-кгб ли сте,финансирате от десетилетия мафията на борисов обслужвайки путин и руските му потоци в опит да ни направят зависими от путин!???

115

Соня

преди 1 година

Променкаджиите обаче отричат всичко ,само лъжат ,а наивниците им вярват. В е България от 1989 г. не е имало толкова нагли мошеници като тези.Отвратителни,гнусни *** *** на престъпници

114

Тъжно

преди 1 година

Последната надежда за Боко. След тези избори започва истинското, осезаемо падение. След 3 дена Боко ще зачегърта дъното. Всеки човек стига своя край. Края на Боко го вижда целия народ, цяла Европа и цял свят. Грозно е. Но е заслужен край - мижав и мизерен. Боко ще си отиде ей така - нещастен и в омраза, като неговия приятел Слави Трифонов. Помнете ми думата.

113

На Изпроводяк

преди 1 година

Веберката изглежда леко вял. Да не е болен от рак - сигурно гледа какво може да открадне за последно, понеже в ЕС вече са му били шута.

112

Безспорно

преди 1 година

ГЕРБ ще погребе и Вебер, няма две мнения.

111

Куц Кон

преди 1 година

Урсула идва на крака на Кирчо, за ГЕРБ остана куцото магаре Вебер. Цял живот втори сте.

110

Анонимен

преди 1 година

В ЕП предпочетоха урсулата с диванчето пред тоя. Факт.

109

Портних (c)

преди 1 година

Да продължим с кражбите, лъжите, лицемерието и парите под масата!! Гласувайте с 2! Глас срещу България.

108

Анонимен

преди 1 година

Този го изритаха от Германия, та Борисов го докара да разнася корупцията тук!Чудя се колко им е акъла на всички тези заедно събрани от Борисов?