250

Коцето

преди 1 година

Че Украйна сама си е виновна за войната.А относно Г-7 как ги видяхте като демокрация,по скоро са грабители на каквото могат.Но китаеца каза ,,идват промени които не са виждани от 100 години,, извода си го направете сами.Аиде със здраве.

249

Анонимен

преди 1 година

И какво от това? Целта на едно бизнес начонане е даправи пари.

248

Срам

преди 1 година

Много моля да се спре да се ръси мозък от хора които изгониха половината от жителите на страна си. Мъжете ги изпратиха на явна гибел.Заради тях ние плащаме поръженията от високата инфлация

247

Ха-ха

преди 1 година

Казаха ви го:До последния украински войник! Умирайте като сте ***, не ни пука за вас.

246

Анонимен

преди 1 година

И Голодомора е умишлено предизвикан от външни фактори срещу самата Русия, а не е предизвикан от Русия или от руснаци, но и самите руснаци не си познават добре историята, а трябва да я знаят, защото често повтарят като папагали измислиците, Гьобелсовата пропаганда и съчиненията на някои западни държави, които са абсолютна фалшификация и лъжи с определена цел, ако си познаваха историята, руснаците трябваше да осъдят тези, които ги доведоха до това състояние, а не да се чудят какво да кажат. Сега н

245

Талергоф и Терезин

преди 1 година

До емил, Украинци и руснаци са един и същ народ, но те не си познават историята и много руснаци не си познават историята, в миналото, немците се разширяват за сметка на други народи и нации и славяните, като заемайки новите територии, са налагали техни порядки и са сменяли имената с немски,дори езика, през ПСВ австрийци,немци, се опитват да направят това и с Русия, налагайки голям терор в днешните Полша и Украйна, всявайки разделение и се опитват да откъснат части от Русия и самата Украйна от

244

поробени са украинци

преди 1 година

те.Божеее, не дочетох статията от смях! Че Литва и прибалтийските новоизмислени републики , ще умрат от глад и бедност, ако не са Беларусия и Русия да ги хранят и им помагат, да не говорим и как Украйна щяла да създава ядрени централи, смях в залата, че на украинците, западноевропейците им блокираха продажбата на зеленчуци, под предлог , че уж краставиците им били криви, за да задушат местното украинско производство, а зърното което се изнася също не е украинско и не е на украинците и още и още

243

емил

преди 1 година

Вие продължавайте да се биете за цивилизованите престъпници колонизатори. Те ще трупат милиарди а вие ще наторявате Украинските черноземи. Още преди 80 години в кръвта ви е било нацизма и сте израснали още от малък ,че сте нещо повече от Руснаците които ги считате за по малко развити, азиатски, по глупави а вие Европейци , цивилизовани надарени , способни, умни. Тая война която ще затрие завинаги Украйна като държава и ще престане да съществува.( бил съм там и седем години от живото ми са минали открито не го казваха но даваха повод чувстваше се ако си останал много време между тях)

242

Анонимен

преди 1 година

Хохлите не са виновни.Кокаиновия им господар Зе е за обесване на най високото дърво в центъра на Киев пред тълпа от 200 000 украинци.

241

Беден българин

преди 1 година

А нещо друго не искат ли ?

240

Не е ли нагло

преди 1 година

Сега пък на Укро нацистите са им виновни всички успешни компании по света. Утре ще се възмутят че получаваме заплати и ще поискат да ги даваме на тях (виж Азов Кракен Галичина..) да избиват руски граждани и деца в Донбас и Одеса (виж Културен дом Одеса и Алеята на ангелите в Донецк) ! В същото време г-н и г-жа Зеленски трупат имоти и пари в Калифорния и Лазурният бряг. Ген. Залужни поддържа собствен харем от скъпоплатени метреси. А за предпочитанията на всички описани към бялото е добре известно

239

Анонимен

преди 1 година

имам наематели украинци,ходят си до Украйна с рейсове и се връщат,съпругът на украинката е около 33г.здрав прав ,защо не е на фронта?Получават пари в долари от Украйна и всякакви помощи от фондации на наша територия,наемът им е символичен.

238

Анонимен

преди 1 година

До ХоХо "Остава да разбереш , че запада използва обикновените украинци като пушечно месо." --------------- ти ако мислиш, че въобще му пука... точно като на нашите боковци, кирчувци, ристьовци и подобни! Важното е, че еленски, клииката около него и куклуводите му станаха милярдери покрай смъъртта на хохалите! Същото очаква и нас!

237

Ясно искат

преди 1 година

Да им повишат заплатите!!

236

ХоХо

преди 1 година

Глушчено , май разбра къде зимуват раците !Остава да разбереш , че запада използва обикновените украинци като пушечно месо.

235

Тези съществуват

преди 1 година

Като държава само от 30 години и сигурно затова намат никаква историческа памет, че САЩ и Запада винаги са гледали на Източна Европа като експендъбъл и в най добрия случай ресурси за колониализиране! Никога Англия и САЩ ни са помогнали на Източна Европа. И даже Англия заряза Полша през ВСВ въпреки военни договори и накрая кой освободи поляците от Хитлер?? Не не беше Англия а СССР! Балканите също не ги освобождавала Англия и САЩ!!

234

На руския пазар

преди 1 година

Са пуснали кухненска месомелачка Бахмут! С логото на Вагнер..

233

Ами Наато е бизнес

преди 1 година

Като всеки бизнес, трябва да се разширява, трябват му нови пазари, реклама за бизнеса и търсене на продукта! Това без агресивно разширяване, врагове и войни не може, ще фалира бизнеса на Нато!!

232

САЩ

преди 1 година

Им забраняват вече 13 месеца да преговарят и ги убеждават, че ааа още една камикадзе контраофензива и ще си върнат всички територии! Ааа още малко и Путин ще падне!

231

Анонимен

преди 1 година

До До 248 "Преговорите в Истанбул приключиха по нареждане на САЩ!! Иначе нямаше да направят печалба без война!!" --------------- тс. Нагло-саксите бяха тогава... те му издърпаха ушите на зеленото жуже и му забраниха да сключва мирно споразумение.