24

ББ

преди 1 година

четвърти ден гАспадарите на резидентО,доган,борисов,костя...заплашват децата ви с бомби бе хора,резидентО арестувал двама ама те не били свързани ...опити да замажат положението,гАспадарЯт на резиденто,дпс-гроб и костя...путин ви заплашва децата с бомби,извратено ,насажда страх да не гласувате,за да ви отнеме Свободата и ви зароби,излезте масово и заявете как искате да живеете,ако обичате децата си,другото е...грях!!!

23

ББ

преди 1 година

Излезте и гласувйте по съвест как искате да живеете,дпс-гроб-*** се опитват да ви уплашат да не излизате и да спечелят с корпоративен и платен вот,няма заплахи идите и ще видите как ще убиете заробилите ви и ограбващите ви!САЩ и Свободният наблюдават процеса и ще убият всеки опитал да ви отнеме или манипулира Правото ви да заявите как искате да живеете!Бог ви е дал животите като Свободни..не го предавайте...не предавайте децата си...те искат да не гласувате..и да ви заробят..путин плаща!

22

Далай Лама

преди 1 година

Държава , която си е сложила за министър на МВР едно жалко, бездарно, некадърно адвокатче не може да очаква благоденствие , а само загуби и бедност ! А може би нарочно слагат подобни нему и по останалите министерства - има опит за загробване на България!!!

21

Анонимен

преди 1 година

На челяка му е смешно, щото писмото беше мега ултра Т ЪПО :)))

20

Христо

преди 1 година

Практиката показва, че каквото говори този ..., се случва ОБРАТНОТО. Пазете се.

19

?!?

преди 1 година

Много е важно да занаеш какви са реалните рискове, за да няма после оправдания. Щот ми писна да слушам на тоя оправданията.

18

Анонимен

преди 1 година

Като знаем, че този е лъжлив и крадлив комунист може ли човек да му повярва??

17

Кремълопитек

преди 1 година

Внимавайте за кого гласувате, защото може да идете на фронта и да умрете от студ без парно и газ. Много внимавайте.

16

До 17

преди 1 година

Плашиш ли, профил? Вие, кремълопатите, нещо друго удава ли ви се? Нещо градивно?

15

Нагласено

преди 1 година

Ако полицията нямаше пръст в това, нямаше да публикуват името на телеграм канала в Новините, нито щяха да четат какво пише в имейла. Това е вътрешна работа. Целите са: тренировка на реакциите, концентриране на радикализирани лица в чат групата и като бонуси (но не за подценяване) - симулиране на дейност и сплашване на електората, да не гласува на 2-ри април. Това е милиционерско мероприятие и то много плоско. Личи си от 100 километра.

14

Анонимен

преди 1 година

Внимавайте за кой гласувате , да не връчат повиквателно за войната в Украйна...

13

БАНКЯНСКИ Терор

преди 1 година

Борисув е обезумял, заплашва училища с бомби, с убийства... върви по пътя на Пабло Ескобар. Готов е да пусне кръв на народа, но не и да пусне кокала.

12

Ивам Бибту

преди 1 година

Ванка, ако питаш мене, първите заподозрени трябва да са ти Томислав Гьобелс и Лукашенко от Банкя. Не знам защо още ги бавиш.

11

Натовеца

преди 1 година

и бомба да ме гръмне пак ще гласувам за Възраждане гордо ,даже а антинатовската ми тениска ще отида в неделя !

10

Анонимен

преди 1 година

По физиономията му личи, че му е смешно, ама требва да забавлява мисирките :)))

9

Анонимен

преди 1 година

Верваме ти

8

Некадърнико, ти

преди 1 година

препоръчваш, но досега директорите преценяват дали да игнорират заплахите и после да отговарят с главите си за преценката има или няма опасност - за което не са компетентни. Учителите "извършват занятията" и също имат отговорност да опазват децата. А самите деца нищо не могат да извършат, те само ходят на училище. Защо от утре МВР ще приема процедура? Защо не го направи още в зародиша на заплахите? Училището, в което работя, беше затворено в сряда и утре пак ще бъде. Защо, некадърнико?

7

Летящият холландец

преди 1 година

Българите са племе, неспособно да управлява катун от 5 чадъра, камо ли държава. Но незнайно защо, пияният мужик реши да им подари една, и те я окенззаха до върха на комина.

6

Анонимен

преди 1 година

Световната война и бомбите и ракетите ще ви чакат да избирате Чакарака партии и Кукубенд парламент, да. Веднага ще кажем на Путин и чичо Джо да спрат войната и атаките, защото чалгарите ще се правят нещо много важно, пак ще си направят държавата на чалготека.

5

Анонимен

преди 1 година

До 5, и да пишеш Изхождане, файда няма - пак четвърта политическа сила зад ДПС, което е много правилно! Не трябва лакeя да надминава господаря си!