66

Спас

преди 1 година

Белев пак нещо е стоял на течение

65

Милен

преди 1 година

Явно зелената мафия, начело с Белев, е имала други кандидати за тази земя.

64

Татяня

преди 1 година

Всички са едни природозащитници.... докато има облаги

63

Мишо

преди 1 година

Белев прави шашми, нищо чудно, още му вярвайте, че е природозащитник и го е еня за природата.

62

1984

преди 1 година

Всичко е за пари. И ПП е създадена за да брани интереси. Със новия слоган: "Ние можем заедно" Но в това "заедно" не сме ние, а някои, които са по заедно от всички останали, а накрая и те ще отпаднат, което е целта.

61

Анонимен

преди 1 година

Одържавяване и превръщане в паркова зона на всички крайбрежни земи до 200 м. от морето. В противен случай не само ,че след някоя и друга година няма да имаме свободен достъп до морето ,но и ще оставим на поколенията един грозен бетонен пейзаж от миризливи хотели вместо красиво крайбрежие. Правете си снимки на Дюните ,защото скоро ще ги няма!

60

Анонимен

преди 1 година

Сега е модерно държавите да се прекръщават - спокойно можем да се прексръстим на Абсурдистан, щото примери много, включително по едно време имахме сина на бившия цар, цар Симеон III - министър председател и президент комунист Георги Първанов, например; и по принцип всяко чудо е за три дни и на три дни - чудо

59

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден нова порция помия и все не се знаело кой е виновният

58

Анонимен

преди 1 година

Фокус мокус. Като изборите. Днес слушах реклама на хартиената бюлетина. Щото нали хората толкова си я обичали, че имат нужда от информационна кампания как да гласуват с нея. Срам и позор. Ще отида да гласувам само за да гласувам на машината. За нищо друго.

57

Анонимен

преди 1 година

До Това са ПП-ДБ! Кавво ПП-Дб ,ти да четеш миовеш ли ? Служебният министър ги е назначил, т. е Радег бе пресидента дето сега си правят взаимни комплименти с Боко.Играят вече в един отбор.

56

Това са ПП-ДБ!

преди 1 година

Ясно доказателство какво представляват ПП-ДБ! Само кръгъл нефелник може да гласува за тях!

55

Ти да видиш..

преди 1 година

Каква е ползата от тези дюни ? Носят ли приходи ?Изравнявай и заведение или хотелче. Ама хааа!

54

Анонимен

преди 1 година

Това не е плаж, а е бряг и не е хотел, а е подпорна стена.

53

Анонимен

преди 1 година

Как пък толкова години един журналист не се сети да извади микрофона и камерата,и да тръгне по градовете и селата,и да поразпита хората,кой с какво се е облажил от така наречената ,,Масова Приватизация"? Между другото,точно морските курорти и хотели бяха заграбени непосредствено след 10/10/1989. То помня като се започнаха едни убийства,отвличания,телефонни заплахо ....та на човек да му се отще даже да им стъпи в мафиотските им поприща.И винаги замесени висши полицаи и прокурори.Нищо не се промен

52

Анонимен

преди 1 година

Фокус-Мокус,и току виж за една зима се пръкнали 20-30 хотелчета с неизвестен собственик.България държавата на ,,фокусите".Нали за да стане всеки един фокус,трябва първо публиката да замижи или да се изгасят лампите. В България няма институция която да е действаща! Полиция,Прокуратура,ДАНС,Данъчна с-***,Контрол по храните,Здравеопазване,пенсионни Фондове,Образование,Църква и тн и тнн. България страната на ,,фокус-мокусите". Терминал-2 му е майката,иначе на опашката на военното окръжие,това остана.

51

Читател

преди 1 година

Промяната Радев все някой

50

ОЩЕ ОТСЕГА СЕ ЗНАЕ

преди 1 година

КОИ ЩЕ ЗАСТРОЯТ ДЮНИТЕ С ХОТЕЛИ > НАЛИ РОСЕ ?

49

НЯМА ЛИ СЪД

преди 1 година

ЗА МИНИСТЕРКАТА РОСИЦА, ЕЙ КАСКЕТ ?

48

ОФчо

преди 1 година

При толкова много плодородна и пустееща земя в Бг решиха да "обработват" дюните!? Що ми се струва, че скоро о "земеделската земя" на дюните ще се превърне в Строителна Площадка!?

47

мак

преди 1 година

До Анонимен. Пък гербавите строяха "подпори".