59

Анонимен

преди 1 година

Поредния литературен шедьовър!!!! От кога язовирите се казват резервуари ???? Тъпотия до шия !

58

Анонимен

преди 1 година

Ще се вдигнат цените и по-простите и бедни ще измрат. Просто Дарвин.

57

Nnnn

преди 1 година

Затова язовирите не трябва да се източват никога. Щом има заплаха от преливане трябва да се премести вода в друг резервоар ,който е за такива цели.Така хем няма да прелее,хем се пази водата.

56

Nnnn

преди 1 година

Нали се радваха,че зимата е топла и няма да ползват много газ. Сега пак се оплакват.

55

Анонимен

преди 1 година

Поредните либерастки мозъчни промивки, този път любимото им глобално затопляне причинено разбира се от човека. При по-високи температури е логично да се изпарява много повече вода от световния океан, следователно няма как да се затопли климата и да намалят валежите, това е тотална псевдонаука, откровена лъжа. Науката много отдавна е установила, че в миналото е имало периоди от десетки милиони години с много по-топъл климат от днешния и за ужас на зелените сектанти, се наблюдава биологичен взрив.

54

джо негърът

преди 1 година

Когато кривокраката проклета усойница предателка беше казала,че са намалили разходите за природният гза с 15%. Всъщност повечето от меката зима и много от големите фирми намалиха а някои даже затворих или спряха производството си.И се радваха ----както се радва лудият тъй като не знае за последствията защото е луд -----така и тези лицемерни чакали предатели се радваха. Италия 2.5 трилиона ,Франция около 3 трилиона Германия 2.7 трилиона дългове и печатането на хартията наречена Евро може и да не помогне особено при жизнено важни за съществуването на човечеството например - ограничения , забр

53

Нема страшно

преди 1 година

Ако стане голем проблем ще се направят инсталации да се пречиства водата от морето, има инсталации за дистилиране на морска вода до питейна, също така за извличане на вода от въздуха, струват 30 долара в алиекспрес.

52

Умишлено се направи

преди 1 година

Сушата в Европа!

51

contractor

преди 1 година

Сега ще ви кажа как аз лично ще поливам, ще чакам да се пущи отгоре. 100% ефективно, напълно безплатно като не се пущи ще пасем камили и толкова.

50

vale_karo

преди 1 година

До Дали е само Виц ?Много си прав. Но ведно не си прав. При царот работливите работеха за него и тези около него, а при бай Тошо работеха за себе си.

49

Кой както може

преди 1 година

Посявките на арабите объркаха схемите. В пустинята рекинтекът от няколко години, Саудитска Арабия плаща средно по 10 милиона долара за посявки в облаците з ада вали дъжд. Фактически теглят влагата към тях с пари.

48

Fool

преди 1 година

До 30 Христо Христов - ако ще и арменския поп да е направил язовири като няма вода да се пълнят нямат смисъл. Какво общо имат комунистите с пълненето на язовира? Освен да идат да се облекчават в него, да се напълни? Колко е *** средностатистическия човек в БГ, направо не е истина.

47

Анонимен

преди 1 година

Така, така крадците от ЕС, бюрократите и измислените фермери да започват да ядат евро на хартия и монети. Раздаваха си както им е угодно земеделско подпомагане, на нас ни подхвърлиха трохи от парите и те под масата си ги разделиха с нашите шарлатани и мошеници от всички партии и цветове. Онзи от горе раздава справедливост. Сега всички ще се борим кой да руча боклуциите, които ни пробутват за храна. За десерт да не ни дойде и нашествие от скакалци, които някой измислен еврогеей иска за ядене.

46

Румен

преди 1 година

Държава ама 16 република на СССР. С право да се пита първо Москва.

45

Хйнжх

преди 1 година

Днес, знаем кои са ви собственици и, че държат всички силози за зърно и слънчоглед в североизточна България. Няма да ви мине номерът - цените ще падат.Благодарности на Украйна, защото ако го оставим на вашите шефове хлябът ще е 5 лева

44

Анонимен

преди 1 година

Близките месец - два ще има понижение на цените на хранителните продукти, който може да се запасява, щот есента ще подсмърчаме за толкова ниски цени като на февруарските краставице

43

Анонимен

преди 1 година

Румене, аре по сериозно , при Тошо имаше държава и нация , а сега 5 самолета и вертолета не можем да си купим, само крадци и мошеници

42

Анонимен

преди 1 година

Плюя на Франция!

41

до 30

преди 1 година

прав си товариш, ние комунистите не ги мразим за дето построиха индустрия, а ги мразим щото са мизантропни *** с комплекс за величие и направиха сума ти мизерии в нашата страна докато ги изритаме

40

статистиката

преди 1 година

Драгалевци, Симеоново , Бояна , Бистрица ,Железница . Със знанието на с. вода се оставят дворищните чешми да течат за да незамръзват.