22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20. Дрънкаш пълни глупости и световната музика далеч не е само "западна"

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21. Всеки си има вкус не си ли чувал ? И не ти говоря за радио и телевизия

20

Анонимен

преди 1 година

"Че ква българска музика има, която е примерно сравнима със световноизвестна и няма да се налага да си разваляш слуха само заради патриотични чувства ?" - слушал ли си - Help me Jones, Григовор, Жлъч, Мила Роберт, Виолина Доцева, YAИA и още десетки, които не просто не отстъпват на чуждестранните изпълнители, а в някои аспекти ги и задминават. Истината е, че българите докато пренабрегват своите изпълнители ще слушат посредствена чуждестранна музика по радиа и телевизии.

19

Анонимен

преди 1 година

"Просто музиката на български е ограничена откъм стилове и хората слушат повече чуждесранна музика и така бг музиката изкарва по-малко пари." - това са глупoсти. Имаме невероятни изпълнители в много стилове и ако те се пускат по-често никой няма да забележи липсата на чуждестранни изпълнители. Все едно Снуп Дог или там квито западни рапъри има могат да стъпят на малкия пръст на Григовор или Жлъч. Е, има и някои неповторими чужди, съвремени певци, но те се броят на пръстите на едната ръка.

18

Анонимен

преди 1 година

Нормално за БГ-крадците

17

Анонимен

преди 1 година

Просто музиката на български е ограничена откъм стилове и хората слушат повече чуждесранна музика и така бг музиката изкарва по-малко пари.

16

Анонимен

преди 1 година

вместо да бъдат разпределени справедливо между изпълнителите - потъват в неизвестни джобове ......Лакомията им няма край - заведения, хотели , таксита, Общини, Партии ... и всичко това на гърба на обикновените творци и музиканти.Заслужават една дебела ревизия от НАП, един хубав шут от Министерството на културата и всичките им наглеци от управителния съвет като Ценко Минкин, Васо Гюров и този алчния Щурец да бъдат изгонени и да свирят по улиците за дребни стотинки.

15

Анонимен

преди 1 година

До Наблюдател. Ти па ого храниш бе ?

14

Анонимен

преди 1 година

До Програмист 16к доход. Звучи ти психиатрията в глъвътъ гумена

13

Анонимен

преди 1 година

Че ква българска музика има, която е примерно сравнима със световноизвестна и няма да се налага да си разваляш слуха само заради патриотични чувства ? Да се научат да правят музика и тогава.

12

Анонимен

преди 1 година

Грешка в подзаглавието. "Музикаутор обяви своите престъпления"

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 Сигурно се подмокряш на украинсите съобщения за победи велики? А после ще се потрошиш да се мазниш по един друг начин... Но АЗ те знам кой си! :) И ще се поааакаш... :)))

10

Анонимен

преди 1 година

И ЗАТОВА СЛУШАМ ПО ЦЯЛ ДЕН САМО РАДИОСТАНЦИИ, КОИТО ИЗЛЪЧВАТ ЧУЖДА ЕВЪРГРИИЙН МУЗИКА - ПРОСТО Е НЕВЪЗМОЖНО ДА ИЗБРОЯ ВСИЧКИ ГРУПИ, ПЕВЦИ И ПЕСНИ, НО НАДЯВАМ СЕ СТЕ НАЯСНО КАКВО Е ЕВЪРГРИЙН, ЗА РАЗЛИКА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ НЕКАДЪРНИ КАВЪРИ...

9

Язе

преди 1 година

До Програмист 16к доход Тоа па бил поргармис. Тоа а шашов по целата глава! Малиййй смех!

8

Програмист 16к доход

преди 1 година

Естествено. Не консумирам никакъв ентъртейнмент на бг език. На английски - музика, филми, сериали звучат много по-добре и не толкова дървено.

7

Анонимен

преди 1 година

Мразя идииииотите, пускащи силна музика. Напомнят ми за гетата в САЩ. Кирливи ***, изживяващи се като богове след поредната дооза... Като нашите майййймуняци на 2 кила шльокавица в сссиииигаромските си гнезда.

6

Анонимен

преди 1 година

Скоро всякаква музика ще бъде генерирана на момента от евтини алгоритми, така че няма да има нужда от автори и изпълнители :)

5

Съсед на идиоти

преди 1 година

И най-големите копанари надуват свирките най-много. Колибарите са непобедими, освен, ако не ги стисне човек за кестените... Моите комшии вече са потърпевши. Давам безплатни съвети за справяне с ***.

4

Наблюдател

преди 1 година

Сигаромите слушат само чалга и то мазна. На отделително-размножителна тематика Защото ги храним, за да се размножават и да гласуват за престъпните партии... Та на въпроса: КОИ СА ПРЕСТЪПНИТЕ ПАРТИИ!? Всички ги знаем, само некадърните ни управници се правят на ощипани невести. И ни пробутват Кирчовци, Кокорчовци и алкохолизирани генерали-пенсионери. Такава гнусотия не съм виждал...

3

Анонимен

преди 1 година

Защото никой не слуша чалга...