201

Боррел=Боррелиоз

преди 1 година

Учуден съм. И защо? Тук е земният рай! Само в "джунгла" според борел всичко е лошо.

200

Пенсионер

преди 1 година

Господарите ни са си поставили за цел да ни унищожат с помоща на нашите политицилакеи, за да ни ползват територията за каквото си поискат!Знаете кои имат военни бази тук!Такава е съдбата на колониите!!!

199

Анонимен

преди 1 година

Ако от чужбина се завърне всяко едно добро същество,и донего застане поне още едно,и вземат по една тояга,ще се оправи държавата нее ами и дунавско хоро ще играе.Ама като се прибереш в България,нискочелите те прихващат още от улицата преди да си се прибрал в къщи.и си казваш,защо да го правя,на тях им е добре и така.

198

2023

преди 1 година

Преди 10 години един сладур ни обещаваше ,че ще върне младите у нас.Да ам не ,останахме без още 11 процента млади ,които трайно емигрираха за по добър живот уж.А сега какво ще каже този сладур за тази статистика....

197

И не само у нас

преди 1 година

Едната причина и то Голяма: Радиационни елементи след аварията в Чернобил и времето им за разпад:Стронций 90 -време на полуразпад приблизително 29гЦезий 137 -период на полуразпад приблизително 30гАмериций 241 - период на полуразпад приблизително 432гПлутоний 239 - период на полуразпад приблизително 24 110г. Със съжаление ще добавя, че не познавам семейство където няма случай на онкозаболяване!!!

196

ДОКОГА НЕ-РАБОТЕЩИТЕ

преди 1 година

РОДИТЕЛИ ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИ ?!

195

ДОКОГА РАБОТЕЩИТЕ

преди 1 година

РОДИТЕЛИ НЯМА ДА ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИ ?!

194

ЗА 12 ГОДИНИ ВЛАСТ

преди 1 година

РОМА ОТ БАНКИ И ЕДИН ПЪТ НЕ СИ ОТВОРИ ГОЛЯМАТА УСТА ЗА РАЖДАЕМОСТТА

193

Анонимен

преди 1 година

218И сигурно няма значение какво яде, нали?С парцали да го обличам все едно-най-смотаната дреха е 20лв.я сметни на 3 месеца по колко трвбва да купувам. Може и количка 15-та употреба. Ааа и сигурно не съзнава дали му е топло или студено и още и още. Но то първо да се роди-там без суха пара не казвам че не може, но за българката е задължително. И като тръгне на ясла по 10 пъти на година няма да подарява на госпожите само то, и като св разболее стотачките няма да хвърчат, защото не осъзнава.

192

Анонимен

преди 1 година

Как да се раждат деца, като направиха от българските жени златотърсачки ?

191

Анонимен

преди 1 година

българина е роден да слугува.той не може да се грижи за държавата, а само да я краде - като му падне.като се изниже слугинажа на запад, ще трябва да се появят хора, които ги е грижа за другите и държавата.

190

Спасов

преди 1 година

То държава няма, вие население искате! Ха ха! Борисов и Пеевски направиха за 15 години тих геноцид. 1 милион умряха от ниски пенсии, а 1 милион емигрираха в западни държави. В България останаха предимно роми, пенсионери и путинофили/фашисти.

189

Бай Иван 2

преди 1 година

До АнонименВъпросът е защо сме бедни и един нормално работещ човек не може да си позволи нормален живот и да има поне 2 деца.!12 г ни управляваха едни големи крадци и сега се готвят пак да го правят.Мислете преди да гласувате !

188

Анонимен

преди 1 година

герб са виновни за всичко лошо в България,даже за управлението на ПП.

187

Бай Иван 2

преди 1 година

Млади хора не останаха в България.Благодарение на доброто управление на герп,няма по крадливи и корумпирани от гербаджиите.Само некадърност и крадене , затова сме на това дереже.Млади хора не

186

Гроби Таласъмо

преди 1 година

Не остана село без пребити и ограбени българи,не дават достойни заплати и пенсии,ромите ползват без право нечувани привилегии,пълно с продажни партии,васали на чужди сили,чужди нежелани военни бази,разбита Природа,никакво (скъпо) здравеопазване,нарко-барони,нечувана скъпотия на всичко....Ее

185

Анонимен

преди 1 година

Този феномен си им точен термин, с който се описва и това е: ГЕНОЦИД. Ако си мислите, че че тези процеси са стартирали "сами-по-себе-си" , също сте на грешна следа. Става въпрос за целеполагане и планове за нашето"бъдеще", които се движат методично от нашите нови господари през последните близо 30 години ... просто българи, като българи не са им нужни на. .. може да е тъжно, но от това обективната реалност няма как да направи завой на 180 - господарите ни са си поставили за цел да затрият.

184

Анонимен

преди 1 година

Имаме две деца и мислим с жената за трето,въпреки,че мина 40 години. Децата са най-важното в живота.

183

али

преди 1 година

Притесняваме се, че населението става много и земята неможе да ни изхрани. В същото време, стряскащи прогнози, че населението на ЕС намалява. Ами какво по хубаво да намалява населението по естествен път. По добре ли ще е да се избием от глад някой ден...

182

до 213

преди 1 година

Детето ти докъм 5-6 годишна възраст няма съзнателен живот, така че дали ще си играе с някаква скъпа играчка или с кутия от бисквити за него няма никакво значение. Дали ще го обличаш с прескъпи дрехи на гучи, найк или адидас или пък с някакви евтини парцали от Димитровград също няма значение за него.Така че "пари нема" не е оправдание.