39

ББ

преди 1 година

засрамени трябва да признаем позора който ни нанесоха доган-борисов,резидентО-нинова...болни...костя,ами евала на макетата...ако спрете русифилски да мразите в полза сърбия...имате шанс,умната ако путин вземе и минимален превес...сърбите ще ви пойзбият!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Ха , Ха . Еvaтe блгарчина вечито на погрешна страна. Ви ги читам коментарчета и пукнувам од смеа. Деде арно викаше ако пукне воина и незнеш коиа страна да иа фатиш , прво види каи се блгарчета и *** на другата страна ....хохохоохххххооооооо...

37

Лекар ихтиманец

преди 1 година

До скоро се наричаха фиромци, а сега-северни македоци - злоба и простотия лъхат.

36

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Проверка на лидери - ще бъдеш интересен случай за Карлуково!

35

Горд Българин

преди 1 година

До СТОП ВОЙНА Ти май скоро не си ходил на преглед. Вземи да си пиеш редовно хапчетата, че почваш да изтрещяваш.

34

Анонимен

преди 1 година

До Стоп война. Нищо не ти разбрах, приятелю. Текстовете ти са пълни с граматически и стилистични грешки.

33

Проверка на лидери

преди 1 година

Експерти да проверят съобщения за НАРОЧНО ПОДСТАВЕНИ НА ВЛАСТ В МОСКВА<КИЕВ<БРЮКСЕЛ И ВАШИНГТОН ПОТОМЦИ НА ЕДНА И СЪЩА ПЛЕМЕННА ГРУПИРОВКА..ТАка наречените ПСЕВДО ЕВРЕИ.. Вижте и произхода на масовия убиец Адолф с терористичен псевдоним ХИТлер и на окупаторите на Руската империя от 1917 - 1921.. ДА се ползват автоматизирани системи за разпознаване .. Ако имат доказани експерти д анаредят проучвания и при тях..В миналото обсебени от *** са ползвани за масови убииства.

32

СТОП ВОЙНА

преди 1 година

Окупаторите на Киев И Украйна без Крим 2014 година се кефеха на съобщението че подставени незаконно на власт в Москва 1999 се правят на олиМпиици в Сочи..По заповед пратиха 60 000 армия да убива рекламно десетки хиляди в Донбас..Същите терористи наредиха на предателите в Кремъл да почнат жесток терор пак срещу Источна Украйна.. Службите за сигурност трябва да арестуват терористие вкл в САЩ.Окупатори на САЩ 2020 обявиха че почват терор срещу Европа.. преди 6 януари..

31

СТОП ВОЙНА

преди 1 година

В Москва службите за сигурност имат задача да арестуват доказания терорист Владимир Владимиров роден 1952 .. За съжаление всички са упоени със спец наркотици..НАпомня се че Кремъл е окупиран от 1991 след показно представление имитиращо военен преврат срещу предателите около Горбачев.. НА власт са подставени наркоманизирани.. Подставените на власт 1999 в момента се ползват за нанасяне на особенно жестоки вреди на Руските републики в СССР вкл Украйна <Беларусия и Руската федерация

30

Анонимен

преди 1 година

Да натоварят и рибата Рибентроп да го пуснат и него на фронта без парашут.

29

Анонимен

преди 1 година

В тоя форум няма нужда да си хабим времето не си струва усилието да пишем.

28

Анонимен

преди 1 година

Браво украинците заслужават защото и те са взели азбуката и писмеността си от мачкедонските земи.

27

Анонимен

преди 1 година

Това ги прави мишена голям кеф.Сами се набутват между шашарите голям кеф .

26

Иван

преди 1 година

Браво ! А не като нашия руски мишо радеФ

25

Мухаха

преди 1 година

Я тия по-паметливите да си припомнят че тогава Украйна ПОДАРИ хеликоптери на макетата а ние им подарихме танкове , за да си имат и те някакво въоръжение за армията . Доколкото знам и Сърбия им подари нещо - автомати ... униформи ... И днес , след толкова години от които ОСЕМ години след бракуването им макетата ги подаряват ОБРАТНО на Украйна .... за да не харчат ппари за унищожаването им като бракувана техника и да се покажат и те на света как са съпричастни на Украйна ... Ахахаха ЖАЛКА РАБОТА.

24

Анонимен

преди 1 година

Май ние сме последните комунисти на Балкански ,а може би на континентите Азия и Европа....и да знаеш Минков, последния комунист ще омре в България...

23

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Може ли докато летят за Украйна да минат през нас и да натоварят жабока Митрофанова да си я закарав в московското блато.

22

славянин

преди 1 година

На снимката са два хеликоптера Ми-26, най-товароподемните в света, могат да носят по 20 тона товар!

21

славянин

преди 1 година

Българските македонци няма да оставят в беда руските македонци! Ид.отите винаги се подкрепят!

20

Анонимен

преди 1 година

Тука поздравявам макетата, не са като нашия руски агент.