127

Анонимен

преди 1 година

Добре бе, хора, защо сте против Възраждане? С какво тази партия ощетява интересите на България? А ГЕРБ по- добри ли са? За 3 мандата разбиха толкова неща. А ПП-ДБ по- добри ли са и те? Американски мекерета, които дават шпекови салами, за да получат гласове. Толкова истини казва Коцето, а някои хора го плюят и кълнат.

126

Анонимен

преди 1 година

Интригата ще е след като пратят Бойко в затвора..

125

Гумичка за триене

преди 1 година

Киро и Асен разчитатат на машината ,ще ударят три греди за тяхно съжаление!! На тях ли Радев им викаше шарлатани?! Освен лъжи и нова цена на олиото и горивата не очаквам нищо от тези ШАРЛАТАНИ

124

Na bas

преди 1 година

Хайде на бас, че повечето драскачи тук , ще гласуват за Копейкин, такъв е профила на тези хора - ехидни коментатори без работа !

123

Анонимен

преди 1 година

кой ще е първи не е от почти никакво значение. руския подлог радев ще продължи да си управлява чрез гълъбчета и други некомпетентни индивиди

122

Анонимен

преди 1 година

Ако изборите се фалшифицират,всички други приказки за борба с корупция и тн. нямат значение.Накрая този заспал народ ще се събуди и ще измете предателите

121

Кой

преди 1 година

ще гласува за шарлатаните? Наред ли сте?

120

Анонимен

преди 1 година

Няма да признаем резултатите от изборите - парламент и правителство ще бъдат нелегитимни. Настъпва нова фаза в борбата срещу престъпната мафия превзела държавния апарат.

119

Анонимен

преди 1 година

Негласуване и искане на оставка на президента, глав. прокурор, цик.

118

Анонимен

преди 1 година

Бомбените заплахи са нормална реакция срещу превзетата от агентите на цру държавна администрация. Изборите са опорочени -- предлагат ни да гласуваме за престъпници, които съдебната система отказва да разследва. Липсват милиарди от бюджета -- но това не било основание за разследване и повдигане на обвинения -- подписите им стоят под съответните договори, които ощетяват държавата.

117

Анонимен

преди 1 година

Това тебе може да те кефи, а мене ме кефи друго -- да те издухаме под опашката в посока фашингтон и там да те управлява бай дън директно.

116

USA

преди 1 година

В неделя може да избере измежду Американското,Евроатлантическото ,Българското, Турското .Може да изберете нещото неосъзнато или просто да подкрепите патерицата.. Аз лично избирам Американското защото много ми кефи да ме управляват отвъд океана!

115

копейките

преди 1 година

ако са активирани по все форуме , Мутрафонова е отворила торбичката с подаръци от дядя ***-Н

114

Анонимен

преди 1 година

Няма да има избори в Неделя! Ще връщате парите!

113

Анонимна

преди 1 година

Няма как да ме накарате да гласувам за ПП. Дори да ги рекламирате от сутрин до вечер.

112

Анонимен

преди 1 година

Коалиция "Ииии Макак" дори да спечелят изборите, дори да вземат властта...ще се изядът един друг отвътре. И Киро и Асен и Ицо Мравояда са много алчни. Ще се изпокарат на втория месец след като влязат в парламента. За постове, за шефове на комисии.. Това сме го гледали вече.

111

Гледна точка

преди 1 година

До 117. И твоят коментар е абсолютно избирателен. Типично за антигербаджия, който живее само с черно и бяло.

110

Реалист

преди 1 година

До 112. Уф, кога най-после ще се научат кап.путите като теб, че ГЕРБ не са управлявали 12 години, а 10. А преди тях, а и след тях България на кои места в ЕС е? Та да те светна накрая, че проблемът не е в ГЕРБ, защото кой ли не се изреди да ни оправя, а в матр'яла.

109

Хе,хе !

преди 1 година

След 2 април , ако "Продължава пропадането" вземат властта , то най-сигурното нещо за българина е , че вместо нормална храна , ще има насекоми ! Про100 Киро и Кокорчо ще осигурят и малко мътна вода за преглъщане! Да ни са честити меките китки на България !

108

FINAL COUNTDOWN

преди 1 година

АДМИНИСТРАТОРИТЕ НА САЙТА, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ТРИЕТЕ, НО ТОВА НЯМА ДА ПРОМЕНИ РЕЗУЛТАТА ОТ ИЗБОРИТЕ!!!...