34

пуйката на Холмс

преди 1 година

Кого или какво ще се избира?

33

до 29

преди 1 година

Хах добре е да има и чувство за хумор обаче на бай ти Хасан примерно до него стига жица да , зад рутера колко хора има е друг въпрос , ако изпратиш мейл през неговата мрежа всичко излиза с един IP адрес , после ще каже хаде бе хафте какъв сигнал съм пратил,каква поща бе бате, нещата са като малко ето ти кебапчета и кюфтета , гласувай за номер xxxx

32

Анонимен

преди 1 година

Всички са еднакви! Това са пети избори за по-малко от две години и как не им се обелиха езиците да повтарят едно и също! И с кои очи се показват по телевизията! И мислят ли, че впечатляват с нещо! Ясни са ни като бял ден, това са лъжливи хора, които са готови на всякакви лъжи и манипулации за да са във властта на всяка цена!

31

Обективен

преди 1 година

Отдавна е известно ,че абв няма никаква защита и е най-ментето епоща.

30

Анонимен

преди 1 година

Иска образа да рече, че писмата се "филтрират" тоест цензурират и шпионират така ли ? Не че би трябвало да им нещо секетно но все пак по принципа на демократичните ценности ми се вижда много съмнителна тач работа.

29

Анонимен

преди 1 година

Аз не чета писма които не съм очаквал да получа. Така щаха и да си останат в неведение училищата, че са заплашени ако не отварят всичко което получават. Тва са тотално несериозни неща бе. Обикновено сериозните се обаждат по талафоня та да е ясно че е опасно. Писмото кой го прочел кой не - дечурлишка работа.

28

Анонимен

преди 1 година

Бре образ неземен, каква "хакерска" атака е изпращането на и-мейл без вируси бре ? И кво ше помогне защитената поща ? Няма да прочетат писъмцето ли ?

27

до ИТ

преди 1 година

Мрежата на бай Хасан си е от чиста жица стоманена поцинкована Свалил е от стълбовете на някое село коги спреа тока на ТКЗС-то.Он друга нема.Лично он си я правил.Ти не знам какво си пил.Ка може да има мрежа без жица?Такава само паяците прават.

26

едва ли

преди 1 година

А защо не проверят кои класове са щели да имат контролни в този ден?Децата от избори не се интересуват!

25

aZ-ът

преди 1 година

oффффф ... либенцето пак го насърбява гъдзенцето за русия ... сигурен съм, че тоя за това, че не може да оправи жена си и вика комшията всеки път - пак Вова му е виновен.

24

ПроСоТо

преди 1 година

не се заблуждавайте!...Наистина въпроса опира до груба агресия !...Ама само забележете какво бълва побеснялата Тиква:..-"ХАОС,РАЗРУХА,УПАДЪК !!...ЦЯЛАТА "предизборна агитация" на гробарите се състои в това,ДА ОПЛЮВАТ "ПП" !!!...ЦЯЛАТА!!!!...И никакъв намек за ВИЗИЯ за бъдещето и просперитета на нацията !.....Лъжи,манипулации,просташки внушения !...Но явно не са достатъчни тия тертипи,требе да са наплаши "електората"..

23

ПроСоТо

преди 1 година

Иначе съм обикновен неудачник, който се прави на важен по форумите.

22

Анонимен

преди 1 година

абв е нарицателно за пробит сайт. Първи курс студентите по кибер сигурност им показват колко е лесно да се хакне абв поща. И не са си мръднали пръста да си оправят проблемите вече толкова години.

21

ПроСоТо

преди 1 година

три пъти го пиша,и три пъти го затриват !!!!!!!..."Мрем за служба и топъл леб!"..

20

Анонимен

преди 1 година

Те със сигурност са срещу изборите, ама на кремлинци няма да им мине номера - всички млади излизаме да гласува за европейско бъдеще на България, а старчоците от БСП и Възраждане, може и да се уплашат и да си останат в къщи! Всъщност, наистина има надежда за това, защото доста се бяха изплашили при Пандемията, и гласуващите старчоци бяха доста понамалели

19

бай брадър

преди 1 година

До ЕкспертКакво точно лобира, лицензите са купени и вероятно не се ползват. Човекът обяснява за се ползва елементарна онлайн култура, която явно голяма част от учителите нямат.

18

Ха-ха

преди 1 година

Много му пука на някой за изборите. нали на есен ще има нови :)

17

Анонимен

преди 1 година

Велико заключение на ИТ експерта, нямаше никога да се сетим иначе. Като се прави на експерт по занята, да вземе да цъка няколко бутончета на клавиатурата и да разбере откъде идват тези заплахи. Ама такъв май няма в държавата. У нас ИТ експерт се води всеки, който знае как да си чисти историята от браузъра.

16

До Зозо

преди 1 година

Ниската избирателна активност е в полза на ГЕРБ, ДПС и БСП.

15

Дядо Мичо

преди 1 година

Да питаме врачките и Радев. Те знаят винаги какво ще се случи , или какво да се направи.