13

Неразбиращ

преди 1 година

Умекват ви главите прости драскачи на статийки.

12

Обективно

преди 1 година

Пенсионната реформа НЕ може да бъде избегната, но можеше да бъде в по- мек и постепенен вариант като този на ПУТИН. Друг вариант е да се вземат мнооооого повече пари от богатите, но това няма как да се случи във Франция. Нито в Сащ. Нито където и да е другаде. Само в Китай е възможен.

11

Хахаха

преди 1 година

Няма дума умеквам. Мислех, че журналистите трябва да са завършили българска филология. Не виждам смисъл да се плаща заплата на човек, който може да бъде заменен с chatgpt и статията да е много по-грамотно написана. Освен това chatgpt не излиза болнични, не взима отпуска, не иска увеличение на заплатата и работи 24/7.

10

Анонимен

преди 1 година

Умекват . Неграмотници .

9

999

преди 1 година

Макрон яко се изложи. Иска се акъл и чувствителност за тая работа, не само напереност и твърдолинейност. Разочарова ме, мислех го за доста по- умен. Жалко.

8

Анонимен

преди 1 година

"забавяне на реформата и изчакване на спокойствие в обществото" - понеже сега като се приберат хората и спрат протестите, след полбовин година може и да излязат по-малко... Или бруталната армия от щурмоваци за е по-подготвена за тях. Право в очите им казват, ще поизчакаме... преди да ви го набием същия

7

Обективно до 7

преди 1 година

Да пишеш правилно на БЪЛГАРСКИ език с правописа, учен в 4ти - 5ти клас НЕ е интелектуално занимание, а просто елементарен правопис!

6

Анонимен

преди 1 година

Следващия президент и премиер на Франция няма да са бели! Да се готвят Италия ,Франция и Германия! България до няколко години става отново част Турция с одобреднието на ЕС и РФ. аЙДЕ МАШАЛА

5

Обективно

преди 1 година

Не " Умекват", а " Омекват"! НАУЧЕТЕ ГО ТОЯ ПРАВОПИС, ЖУРНАЛИСТИ СТЕ! А Макрон да се беше понаучил от Путин как се прави ПЕНСИОННА РЕФОРМА - ПОСТЕПЕННО - С ПО 6 МЕС ВСЯКА ГОДИНА. Чак през 2028 жените - на 60, а мъжете на 65год!! Вдемайте пример, не е трудно!!!

4

До 3

преди 1 година

Няма значение как се пише интелектуалецо има значение, че във Франция си отстояха своето, а в Бг, племето се пенсионира на 65. Ще започне и на 70. Племето ще гласува чинно и ще спори, кой идиииот - ББ или ПП бил по-добър. Е....европеецо, за евроценности...черпи вдъхновение от Франция. От там е един от бащите на ЕС. Сега можеш да ми коментираш правописа....текстописецо.

3

Анонимен

преди 1 година

До Адмирации - Но как ще е нацист! Той е представител на лявото! Надявам се всички десни партии да бъдат забранени, зщаото са опасни и крайни радикали!

2

Анонимен

преди 1 година

Ha ha ha ... "Забавяне". Как може, да си таква мишка. Първият път се спря. Хора ти простиха. И какво реши? Че ще ти се размине. ТАКА ЛИ? АХ АХ АХА! Забавяне .... ааххх колко са забавни ...

1

Мек

преди 1 година

Автора - като спишеш статията и като видиш подчертана думичка с червено - десен бутон и избираш първата опция, която ти се дава.