10

Анонимен

преди 1 година

Не ни липсват нито знания нито експерти. Няма политическа воля да се разчисти русофилскя обор. Проблемът е че когато стигнем до руската следа изведнъж някой от властимащите проваля операцията.

9

Анонимен

преди 1 година

Добре, че никой не проявява интерес към нас. Един терористичен акт у нас никак няма да предизвика международни вълнения и просто е безсмислен.

8

Анонимен

преди 1 година

А с медицинския тероризъм кога? Имаме знания, имаме и умения, но имаме забрана да се борим с бялата мафия! Кога ще почнете да пишете за истинските престъпници????!

7

SS

преди 1 година

Ако ( не дай боже) стане нещо четете Днес Бг и спазвайте инструкциите на Бай ви SS ! Лошото ,е че някоя тиква с диплома може после да си ги препише на него ! Даже и пари да вземе !

6

Анонимен

преди 1 година

Най-важно за вас е, че при липсата ни знания и умения за борба с тероризма, ви плащат тлъсти заплати от нашите данъци. Позорници.

5

Анонимен

преди 1 година

Пишман експерт .Има си хора,които си разбират от работата ,ама няма да ги видите и чуете .

4

SS

преди 1 година

Имаме шапкари на държавна хранилка дето 90процента от тях за нищо не стават ! Само ядът и пълнят тоалетната ! И вземат по 2-3 хиляди пенсии ! За това ,че са паразитирали цял живот !

3

SS

преди 1 година

Пази боже Бг-я да не стане мишена на международния тероризъм ! Пази боже ! Ще загиват обикновените хора ! Власт имащите ще се изпокрият като мишки или ще напуснат страната ! Обществения ред ще се срине за секунди !

2

SS

преди 1 година

Като чуя в Бг думата експерт и се хващам за броунинга ! Сега ми кажете как се става експерт по сигурност в Бг-я без да си участвал и в една престрелка ? Тоя се хващам на бас ,че ако види разкъсан от бомба човек ще си повърне и червата !

1

Анонимен

преди 1 година

тоя експерт колко пъти си сменя пощата като някой му пише колко е ненормален?