47

Анонимен

преди 1 година

Путин лично е изпратил тези мейли! Незабавно да бъде сезиран европейският съд.

46

анонимен

преди 1 година

Ясно е че всичките тези имейли са вид хибридна атака. И колкото повече внимание се обръща на тях, толкова повече тези, които ги пращат, постигат целта си. А тя е всяване на паника, дестабилизиране на институциите и саботиране на учебния процес. Така че тяхното игнориране е правилен подход.

45

anonimen

преди 1 година

балъци , когато открият анонимния просто да повтори годината, ще му хареса гарантирам ви още една година в същия клас, ако не е бил отличник ще стане. тая простотия е хормонален дисбаланс, върнете трудовите лагери

44

Сандокан

преди 1 година

Сандокан с двата ножаОБЯВА!Търсим спешно да назнзчим ТИРОРИСТИ,заплата според уплашените деца от училищата!МВР има едни пари да усвоява подарък от ЕС,САЩ,Путин И Китай!ДА ЖИВЕЙ КУМАНИЗЪМА!

43

SS

преди 1 година

Ако ( не дай боже) БГ стане обект на терористична атака с всичкита тая хартия отидете на онова място където обикновенно сам влиза !

42

SS

преди 1 година

ТАКА Е ВСИЧКО Е БИЗНЕС ! САМО БАЙ ВИ SS ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ПИШЕ В ТОЗИ САЙТ НЕЩА КЪДЕТО НИКЪДЕ НЯМА ДА НАУЧИТЕ !

41

с порно

преди 1 година

оферти ли речи?

40

Анонимен

преди 1 година

Идеята е нас нормалните неподкупните хора да ни сплашат и да не отидем да гласуваме но няма да се получи.

39

Анонимен

преди 1 година

АКО ПРЕДПОЛОЖА,ЧЕ УЧИЛИЩАТА СА 1500, ТОВА СИ Е ЧИСТА ДАЛАВЕРА ЗА 120 000 С ХАРТИЯ ЗА ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ!!...

38

Анонимен

преди 1 година

Ташaк-Атаката я прави Кадиров или Боко Тиквата. Или Путин. Или Лукашенко. Некой от тия червени сатрапи ще да е. Няма кой друг.

37

MAKEDONCI

преди 1 година

Са авторите на терористичните имейли. Трябва да дойде Възраждане на власт, да им затворим границата и да им наложим вето по всички въпроси докато им дойде акъла. Те са българската Украйна. ГЕРБ, ПП_ДГ, ДПС и БСП предадоха българските интереси по македонския въпрос. Колкото и минуси да слагате, фактите са си факти.

36

КАДЕ Е ДАРЖАВАТА????

преди 1 година

Ако управляваше ГЕРБ, злосторниците вече щяха да са заловени, да са дали подкуп и вече да са свободни и да обикалят медиите като звезди, но ДОЙДЕ ПРОМЯНАТА и съсипа държавата...

35

Асен Василев ПП 12

преди 1 година

Първо трябва да се провери Младежкото ГЕРБ.

34

Анонимен

преди 1 година

Бонусчето е много важно.....хахахахаха :)))

33

те са

преди 1 година

Така се прави бизнес. Първо плащат на някой да изпрати имейлите,а после предлагат антитерористични планове на жервите.

32

Нямам Валдхорна

преди 1 година

Време е това да спре, а злосторника да бъди арестуван. КАДЕ Е ДАРЖАВАТАА????

31

Анонимен

преди 1 година

Аз познавам мутри, те не са най-големите злодеи в държавата, по скоро от ДС ги въртят нещата :))) На такова смешно писънце, може да повярва само некой фен на Дисни.....хахахаха :)))

30

Бонго Бонго

преди 1 година

Най- заинтересованият от тези паники е Румен путинович Радев кокарджата.Пече му се айкото на Радев, че не успя да събори Гешев и ще има ресто с импийчмънт при първото правителство.Бай бай Кокарджа

29

Анонимен

преди 1 година

Браво на тези учители и директори които са минали дистанционно! Това се нарича находчивост и мислят за обучението на учениците си, а не чакат нареждания наготово. Когато има непредвидена ситуация трябва да се мисли и за съжаление в училище има учители които просто преподават за заплатата а не учат децата да мислят, затова училището е скучно защото става някак по задължение а не от любопитство.

28

Анонимен

преди 1 година

Нищо не можете да предприемете. Направиха ви за смях, невежественици. Всеки 16 годишен ще ви спипа извършителите за 5 минути. Дърти пергиши, които се връткат и озъртат озадачени и точат сополи, без извинение.