93

Анонимен

преди 1 година

Няма как русия да бъде победена с или без Китай

92

АНГЕЛ

преди 1 година

Елементарна пропаганда която ще раздели в този форум нормалните от тези с много нисък умствен капацитет. Който следи американск медии знае кое е най-повтаряното изречение от последната седмица ... Изречено от президента СИ към Путин - " Предстоят ни промени невиждани от 100 г приятелю !!!

91

баце

преди 1 година

Разделяй и владей! Май няма да се получи с РФ и КНР.

90

Пробив ли!

преди 1 година

Краят на войната в Украйна ще настъпи веднага след намесата на Пентагона, нека само крепостните натиснат ядреното копче, за да изчезнат веднага след това от лицето на Земята.

89

Сметки без кръчмаря

преди 1 година

УКРАЙНА

88

Готвача на Путин

преди 1 година

Тази стратия е поредната манджа с грозде, забъркана от панираните лузъри.Никой няма да хапне от този вегански буламач. А аз мога да доставя много кайма от Артромовск. Снабдителя ми Зеленски щедро ми праща месо за мелене там.

87

Анонимен

преди 1 година

чиста проба краваршингтонкска дезинформация---Китайската армия е готова да работи с руските въоръжени сили за защита на международната справедливост и правосъдие, поддържане на сигурността и стабилността, каза говорителят на китайското министерство на отбраната Тан Кефей.- без думи

86

Дядо Йоцо

преди 1 година

До Анонимен 90Бай ти Г а н ьо знае ВСИЧКО.

85

Анонимен

преди 1 година

Това изглежда обективно само в мокрите сънища на отчаян евро-атлантик. Китай си искаха мирно решаване на конфликта, каквито и заклинания да редяха из медиите отвъд океанските идеолози. На последните им дойде в шок срещата между Путин и Син Дзинпин. Сега се опитват да обърнат представите, че уж САЩ искали мирното разрешаване и да покажат близост с Китай, но Китай си е по-близък с истинските миролюбци в конфликта - Русия.

84

До 88

преди 1 година

Значи ти си путинофил! разбрах те по гл.постите които си написал! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

83

Анонимен

преди 1 година

Конфликтът ще приключи, когато Русия реши..Нито САЩ нито Китай имат думата в случая..Те само могат да вземат страна..

82

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Китайския мирен план беше обсъден, но коментар няма. Путин не е готов да признае суверинетита и териториалната цялост на Украйна, Грузия, Сирия и други държави. Руския мир не е съвместим със световния мир.

81

Анонимен

преди 1 година

С една поправка, която обезмисля цялата статия. САЩ никога не са искали мир в Украйна!!!

80

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости.Как Русия е зависима от Китай,че не е ясно.Китай,ако не купува петрол и газ от Русия от кого ще го купи?

79

Киро Канадеца

преди 1 година

Както винаги ДВ пише пропаганда . Далече от реалността. Мераци много, но Русия тепърва започва и докато не стигне докрай, няма да спре. А Китай със задоволство участва. В негов интерес е.

78

Анонимен

преди 1 година

Мисля че Китай предложи мирен план и по тоя начин изпълни задължението си. Не сме чули мирен план от САЩ като държава. Напротив точно обратното.

77

Анонимен

преди 1 година

Запада е този който може да даде разумен съвет на украинците да седнат на масата на преговорите. Ако не желаят мир , според мен рискуват да загубят.

76

Анонимен

преди 1 година

Според DW, което е цитирано по горе в статията китайския лидер не се е съобразил с решение което първо не е доказано и второ не е признато от повечето наистина независими страни включ. Китай и САЩ , Русия и Турция.

75

Анонимен

преди 1 година

Китай в момента не се интересува от комуникация със САЩ във връзка с Украйна. Не лъжете чак толкова евтино и не подценявайте читателя.

74

Анонимен

преди 1 година

До 74 - пише се: В случая - 200 милиарда!