61

Анонимен

преди 1 година

На това жалкото професорче много обичат до му публикуват евроатлантическите глупости. Що не кажате как на 9 Март руска ракета Кинжал е ударила щаб на НАТО в Лвов и е изтрепала 100 украински и 200 натовски офицери. Украинците са предали списък на 40 убити американски офицери, щото толкова за разпознали, останалите са на яхния. Това професорчето дали го знае, сигурно да и е пуснало отпред жълто отзад кафяво, много е смело ама като е на сигурно тук, я да иде на фронта да умува там да говидим.

60

Анонимен

преди 1 година

Магарев

59

Анонимен

преди 1 година

Дъртата квачка по стари, на 40-годишна възраст МИГ-ове и СУ-*** пак се разклопа. И не го декорирайте с научното звание професор- такива антики има само в Украйна, България и Румъния. Пратете го в Украйна да помага в ремонта на старите руски итребители и щурмови самолети. Сетне да остане в музея на украинската авиация.

58

Анонимен

преди 1 година

Шагарев, Таламанов, Женята от Миндя, Соломон Пуси, Ал Дебелия и още подобна гнилоч да взимат автоматите и на фронта да се бият за интересите на Сорос .

57

Анонимен

преди 1 година

СССР се разпадна, обаче агентите на ДС си останаха, че и нови вербуват.

56

Я, па Я

преди 1 година

До 59ти. САЩ и Великобритания започват да бомбардират България, едва след като под натиск от Германия нашите изтребители започват да атакуват съюзническите самолети които са летели над България за да бомбардират нефтодобива в Румъния. Преди тези атаки самолетите не са извършвали бомбардировки в България.

55

Анонимен

преди 1 година

През 2010 при първото правителство на боко на американските летци дигнаха паметник, на убийците на българските деца!? На загиналите бтлгарски летци, защитавали София, паметник НЯМА! Е, пак гласувайте за Боко и канадските нар ко мани и *** е раси.

54

Тагарееев,

преди 1 година

***! Днес се навършват 79 г. ор най-тежката бомбардировка над София от твоите господари - Англия и САЩ. Нищо не казваш!?

53

Реалист

преди 1 година

Ами "безстрашните" украйнци ги виждаме на какво дередже са. Е, политиците им лапат и са добре, но хората... За страх си е.

52

Деди

преди 1 година

"Руският" страх витае в само в твоята "кратуна", Професоре! Язък, за профи-титлата ти! Голям "спец" стана по хибридните атаки в медиите. Кой ти даде това "проф." пред името ти ?

51

Банкеръ

преди 1 година

Чисто хипотетично ако Русия постигне целите си такива,като Тагарев,Гърневски и т.н.потомствени комунисти ще извадят книжките си от БКП и пак ще искат да управляват.Дали обаче Руския царь,които и да е няма да ги избеси с главите надолу по площадите не се знае.Предстои да видим.Ясно е,че след Украйна Руския царь ще си прибере всичко до Берлин.В южно направление надявам се не е обещал на Ердоган Балканскя полуостров.без Сърбия и Македония.

50

Избирател

преди 1 година

Каквото и да ни убеждава Тагарев, аз пак ще си гласувам за Бойка Борисов, защото който гласува за Бойко, гласува за Радев, а аз също съм против ЕС и НАТО, против Шенген и Евро-зоната. С Русия сме завинаги.

49

Анонимен

преди 1 година

Трийте *** нещастни. Ще го напиша 1000 пъти. този е вонящ политически труп и търчи от телевизия в телевизия да ръси глупотевини. Той е пес на верига на Козяк.Дано от куртоазия чете сайта ви, за да види какво мислят хората за него!А сега трийте, защитници на свободното слово!

48

Анонимен

преди 1 година

Няма да признаем резултатите от тези избори -- държавата е завзета от чужди слуги, като тази оттрепка, които фалшифицират всичко, включително и изборите.

47

Анонимен

преди 1 година

Грантаджията пак в напън да оправдае грешните си кинти ...

46

Анонимен

преди 1 година

този в политиката е ясен... по страшното е че преподава глупостите си във Военна академия и затова му се плаща...шут и вън на такива продажници

45

Анонимен

преди 1 година

Ама разбира се!:))) А пък пропагандната стратегия на другата страна включва радост, позитивни мисли и вяра в бъдещето!:))) Хахахха...Което личи от 99% от медиите в България !!

44

Мда

преди 1 година

Знае ги от опит нещата човека от работата в бкп-дсТакива сьздадоха след -89 наказателните бригади на - сик и вис

43

Анонимен

преди 1 година

Не ме интересува мнението на ходещи некролози, бивши агенти на ДС и бояджии.

42

Анонимен

преди 1 година

Народен съд, 1947, 2024